Πέντε πράγματα που μπορεί να σε φοβίσουν σε έναν Κριό

Αυτά είναι κάποια χαρακτηριστικά του Κριού που μπορεί να σε κάνουν να τρέξεις μακριά!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Πέντε πράγματα που μπορεί να σε φοβίσουν σε έναν Κριό

Διάβασε κι αν είσαι Κριάρι, ή έχεις ωροσκόπο, ή Άρη στον Κριό, για πες μας, αν κάποια από αυτά τα πράγματα, τα κάνεις κι εσύ! (κι όσοι έχετε Σελήνη στον Κριό, πείτε μας κι εσείς την γνώμη σας!)

  • Κριέ! Θυμώνεις για μικροπράγματα και δεν αφήνεις τίποτα να πέσει στο πάτωμα. Είναι λες και το παραμικρό πράγμα, είναι ικανό να σου φτιάξει, αλλά και να σου χαλάσει τη διάθεση.
  • Μοιάζεις ελαφρώς ασύνδετος με τα συναισθήματα των άλλων, εντελώς αμήχανος, για να το θέσω πιο σωστά, δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις και καταλήγεις να γελάς σε κηδεία και να χασμουριέσαι σε γάμο!
  • Δεν το έχεις πάρει το memo, αλλά θα στο πω εγώ: είσαι εγωκεντρικός με τρόπο που δεν το καταλαβαίνεις κιόλας! Έλα να σου δώσω ένα παράδειγμα. Σου μιλάω και δεν με ακούς για να με ακούσεις, αλλά για να απαντήσεις, όσο πιο γρήγορα γίνεται και να μου πεις την δική σου γνώμη, ή την δική σου εμπειρία.
  • Είσαι αχρείαστα ανταγωνιστικός κι αυτό σε κάνει ζηλιάρη! Δεν χρειάζεται να είσαι ο καλύτερος, ο ομορφότερος, ο πιο έξυπνος, ο πιο ικανός, ο πιο σεξι, ο πιο (συμπλήρωσε εδώ ότι θέλεις), σε ένα δωμάτιο. Άσε βρε καλό μου να είναι και τα άλλα παιδάκια καλά σε κάτι!
  • Τέλος, επιμένεις πολύ εκεί που κανονικά θα έπρεπε να είχες βάλει όπισθεν και να πήγαινες μια βόλτα να χαλαρώσεις τα συστήματα σου!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved