Αυτά τα ζώδια δεν μπορούν να ζήσουν και να χαρούν το παρόν

Συνήθως είναι πολύ αγχωμένα, γιατί αντί να ζουν το παρόν και να το ευχαριστιούνται, ζουν είτε στο παρελθόν, είτε στο μέλλον!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Αυτά τα ζώδια δεν μπορούν να ζήσουν και να χαρούν το παρόν

Πάει σε κάποια το μυαλό σου; Ε, μην σε κρατάμε σε αγωνία. Για πάμε να τα δούμε:

Σκορπιός

Ζει στο μέλλον και αγχώνεται γιατί σκέφτεται συνέχεια «πόσα από τα πράγματα που πρόκειται να συμβούν στο μέλλον μπορώ να επηρεάσω;» Θέλει να έχει τον έλεγχο, για να μπορεί να διαχειριστεί τα υποθετικά σενάρια που συμβαίνουν -με πολλαπλές επιλογές- στο μέλλον!

Καρκίνος

Ο κύριος ή κυρία Καρκίνος, συνήθως θυσιάζουν το παρόν, στο βωμό του παρελθόντος. Τα πιάσαμε τα λεφτά μας! Δε θέλει να ξεκολλήσει, ή για να το θέσω πιο σωστά, πολύ συχνά, ευαγγελίζεται το παρελθόν ως κάτι ιερό, κάτι που δεν μπορεί να αγγίξει κανένας ή ούτε κι ο ίδιος.

Αιγόκερως

Τραβάει ζόρια, γιατί νομίζει ότι αν δεν προλάβει αυτά που μπορεί να πάνε στραβά (Σκορπιός μεριά κι αυτός) και να προγραμματίσει αυτά που πρέπει να γίνουν, δε θα μπορέσει να ησυχάσει και να ευχαριστηθεί το παρόν. Παγίδα μεγάλη και στο τέλος, δεν ευτυχεί και δεν χαμογελάει το χειλάκι του!

Παρθένος

Θέλει, όπως και ο Αιγόκερως και ο Σκορπιός να ξέρει τι μπορεί να κάνει για να διορθώσει ότι έχει πάει στραβά (παρελθόν) και να προλάβει ότι κακό είναι να συμβεί στο μέλλον. Με τούτα και με εκείνα, η Παρθένος, τρελαίνεται, γιατί υπερφορτώνει το σύστημα του και κάποια στιγμή, είτε κλατάρει, είτε τα γράφει όλα στα πατάκια του και το παίζει τρελίτσα!

Λέων

Να εξηγήσω τι το ιδιαίτερο έχει ο Λέοντας και καμιά φορά χάνει την χαρά του «εδώ και τώρα»: ενώ δεν κολλάει στο παρελθόν και δεν ανησυχεί υπέρμετρα για το μέλλον, βλέπει με σκληρό μάτι το παρόν και δεν μένει ευχαριστημένος, γιατί κάτι δεν είναι όπως θα ήθελε να είναι, κάτι λείπει, κάποιος περισσεύει κι ούτω κάθε εξής.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved