Αυτό το ζώδιο, η γκαντεμιά το κυνηγά από την κούνια

Είναι λες και το σύμπαν έχει προηγούμενα μαζί του και το εκδικείται με κάποιο τρόπο από όταν είναι στην κοιλιά της μαμάς του ακόμα

Άννα Ζαμάνη
Αυτό το ζώδιο, η γκαντεμιά το κυνηγά από την κούνια

Είναι ένα κάρμα με πόδια βρε παιδί μου. Δεν είναι εύκολο να είσαι Αιγόκερως. Να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Και αν έχεις στον κύκλο σου ή στην οικογένειά σου Αιγόκερους ή ανθρώπους με ωροσκόπο Αιγόκερω τότε καταλαβαίνεις πολύ καλά για τι πράγμα μιλάμε.

Κάθε ζώδιο κυβερνάται από έναν πλανήτη. Ο Αιγόκερως έχει ως κυβερνήτη του τον Κρόνο. Έναν πλανήτη "δύσκολο". Δίκαιο μεν, αλλά με μια δικαιοσύνη που μπορεί και να αργήσει να έρθει. Ο Κρόνος φέρνει περιορισμούς και δίνει μαθήματα με τον πιο σκληρό τρόπο. Τα λάθη που κάνεις σε αναγκάζει να τα πληρώσεις σκληρά. Ο Κρόνος δεν συγχωρεί. Και αν κάνεις κάτι κακό ή αν αδικήσεις κάποιον, τότε να ξέρεις ότι karma is a b@tch και θα το μετανιώνεις για χρόνια αυτό που έκανες.

Ο Αιγόκερως από την στιγμή που γεννιέται νιώθει αυτούς τους περιορισμούς του Κρόνου. Έχει ανασφάλειες, δεν πατάει στα πόδια του, περιορίζει ο ίδιος τον εαυτό του πάρα πολύ. Είναι απαισιόδοξος και ποτέ δεν βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο. Πριν ξεκινήσει κάτι, το καταδικάζει στο μυαλό του ότι θα αποτύχει, ότι θα είναι δύσκολο, κουραστικό κτλ.

Αυτή η στάση του στην ζωή, δεν τον βοηθά στο να έχει χαρές και τύχη. Όταν ξεκινάς κάτι και το μιρλίζεις, και το μιζεριάζεις, πώς θα πάει καλά; Εσύ προδικάζεις την αποτυχία. Κοινώς, λόγω χαρακτήρα και συμπεριφοράς, οι Αιγόκεροι γρουσουζεύουν μόνοι τους τον εαυτό τους.

Επίσης είναι ένα ζώδιο που αν φερθεί με λάθος τρόπο, το karma θα του χτυπήσει την πόρτα την ίδια στιγμή, ενώ άλλα ζώδια μπορεί να χρειαστεί να περάσουν και χρόνια ολόκληρα για να έρθουν αντιμέτωπα με το Karma τους.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved