Θέλεις να ξεφορτωθείς έναν Κριό; Σου έχω την συνταγή!

Πάρτο όμως κι ανάποδα: ΑΝ ΔΕΝ θέλεις να χάσεις έναν Κριό, μην κάνεις κάτι από τα παρακάτω!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Θέλεις να ξεφορτωθείς έναν Κριό; Σου έχω την συνταγή!

Αν έχεις ωροσκόπο, ή Αφροδίτη και δευτερευόντως, Σελήνη στον Κριό, συνέχισε να διαβάζεις. Α! Κι αν είσαι άντρας με Άρη στον Κριό, σε πιάνει αυτό το άρθρο!

Θα χάσεις τον Κριό και θα βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο της υστερίας, αν:

  • Αν ξεκινήσεις να δίνεις πολλές οδηγίες (τις οποίες μεταφράζει, ως διαταγές), τον Κριό, τον έχασες!
  • Μην με παρεξηγήσεις. Υπάρχει τρόπος να πάρεις τον αέρα του Κριού (όπως και κάθε ζωδίου, άλλωστε), αλλά με τον Κριό, το μυστικό είναι ένα: Άσε τον να κάνει αυτό που θέλει και όταν το πλάνο δεν βγει, μην του πεις. Αν αρχίσεις να την λες σε Κριό, κάθε φορά που παίρνει φορά και τα κάνει ολίγον τι μαντάρα, θα φάτε τα μουστάκια σας!
  • Μην του κλέβεις την παράσταση! Ο Κριός θέλει (όπως και το Λιοντάρι), να ξεχωρίζει και να τον θαυμάζουν, μιας κι είναι πολύ περήφανο πλάσμα. Μην βγαίνεις μπροστά με προσπέραση από δεξιά, βρε μάνα μου, θα του γυρίσει το μάτι ανάποδα!
  • Θα στο πω κι ας ξενερώσεις: αν πας να χτίσεις μια πολύ ήσυχη και προβλέψιμη σχέση με Κριό και δεν υπάρχει λίιιιιιιγο αλατοπίπερο (κανένα καυγαδάκι, ντε!), θα τον χάσεις. Την σχέση την βλέπει σαν επιλογή, όχι σαν υποχρέωση. Κι αν σε βλέπει να την αντιμετωπίζεις σαν υποχρέωση, θα στραβώσει
  • Τέλος, αν θες εγγυημένα να ξεφορτωθείς έναν Κριό, ξεκίνα να τον/την αγνοείς! Ε, ρε γλέντια που θα γίνουν, τότε! Το έχει κόμπλεξ, βρε παιδί μου. Δεν θέλει να το παίζει ανωτέρα και να αγνοείς τα λόγια ή τις επιθυμίες του, τις προτιμήσεις του. Νιώθει ασήμαντος και πληγώνεται ο εγωισμός του. Καλύτερα, τρέχα να εξαφανιστείς!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved