Να σε τι δεν μπορεί με τίποτα να αντισταθεί ο κάθε άντρας του ζωδιακού

Σε τι δεν μπορεί να πει όχι και συνήθως… πέφτει στην παγίδα του;

Σοφία Ανδρικοπούλου
Να σε τι δεν μπορεί με τίποτα να αντισταθεί ο κάθε άντρας του ζωδιακού

Για πάμε να τους δούμε όλους έναν έναν και να σου τους αναλύσουμε:

Άντρας Κριός

Ο άντρας Κριός δεν μπορεί να αντισταθεί σε καυγά, σε διαφωνία, στο να υψώσει την φωνή του! Τσέκαρε μάλιστα αν ο άντρας που σε ενδιαφέρει, ό,τι ζώδιο κι αν είναι, αν έχει Άρη στον Κριό! Εκεί να δεις φωνές και τσαμπουκάδες!

Άντρας ΔίδυμοςΤοξότης

Ο άντρας Δίδυμος δεν μπορεί να μην έχει άποψη για όλα και ο άντρας Τοξότης, δεν μπορεί παρά να απορρίπτει κόσμο, πράγματα και τρόπο ζωής, εξαιτίας των όσων πιστεύει. Και οι δυο δεν μπορούν να αντισταθούν στο να μπλέκονται σε όλα και να τα μπλέκουν όλα. Τους είναι αδύνατον να κάτσουν στον πωπό τους κάτω φρόνιμα και είπα, ό,τι είπα!

Άντρας Καρκίνος

Ο άντρας Καρκίνος, αν υποθέσουμε ότι δεν έχει πολύ Δίδυμο ή Λέοντα μέσα του, ξέρει ένα πράγμα: δεν θα κάτσει ποτέ με σταυρωμένα χέρια. Θα κάνει πάντοτε κάτι. Δεν μπορεί να αντισταθεί στο να είναι απασχολημένος, όσο και στο να ζουζουνιάζει με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Άντρας ΤαύροςΣκορπιός

Ο άντρας Ταύρος, δεν αντιστέκεται στα καλά και στα όμορφα. Φαγητά, ξάπλα, άραγμα. Δεν αντιστέκεται όμως και σε άλλα, όπως π.χ. το… σ€ξ! Στο ίδιο ακριβώς που δεν μπορεί να αντισταθεί κι ο άντρας Σκορπιός! Έχουν όμως κι ακόμα κάτι στο οποίο δεν μπορούν να αντισταθούν: στο να επιμένουν ότι έχουν δίκιο, ακόμα κι όταν έχουν άδικο!

Άντρας ΛέονταςΑιγόκερως

Και οι δυο, ασυζητητί, δεν μπορούν να αντισταθούν στην αίσθηση που τους δίνει η εξουσία στα χέρια τους! Μα με τίποτα! Θέλουν να έχουν τον έλεγχο, την δύναμη να επιβληθούν στους άλλους και όταν οι άλλοι αντιστέκονται, εκείνοι δεν αντιστέκονται στον πειρασμό, να επιβληθούν με… τσαμπουκά και δύναμη!

Άντρας Παρθένος

Ο άντρας Παρθένος, δεν μπορεί να αντισταθεί στο να έχει το πάνω χέρι σε μια συζήτηση. Την τελευταία λέξη. Οκ, δεν τον χαρακτηρίζω ως επιθετικό παίχτη, αλλά έχει ένα θέμα: θα σε ειρωνευτεί και θα σε κάνει κομμάτια αν πας να του την βγεις. Ο άντρας Παρθένος έχει αδυναμία και σε κάτι ακόμα: στο να πετυχαίνει «χαζές γυναίκες» και να τις διδάσκει. Τώρα, ποιος δουλεύει ποιόν, είναι άλλο θέμα...

Άντρας Ζυγός

Ο άντρας Ζυγός δεν μπορεί να αντισταθεί στα ωραία πράγματα, το φλερτ, την δυνατότητα να περνάει καλά, με γέλιο, χιούμορ και πολύ πείραγμα! Τι θέλει; Να τα έχει όλα όπως τα θέλει! Πώς θα το πετύχει αυτό; Με το να είναι άνετος και να σου σπάσει τα νεύρα, με τρόπους πολύ… υπόγειους!

Άντρας Υδροχόος

Ο άντρας Υδροχόος, έχει μια αδυναμία…στις διαφωνίες: μπορεί να μην πλακώνεται όπως ο Κριαρίνος, αλλά έχει πάντοτε μια άποψη την οποία θα σέβεσαι, αλλιώς κατεβάζει ρολά και καντήλια! Ο Υδροχόος δεν μπορεί να αντισταθεί στο να κάνει κήρυγμα όλα τα πιστεύω του και να προσπαθεί να τα εμφυσήσει στους γύρω του!

Άντρας Ιχθύς

Ο άντρας Ιχθύς, δεν αντιστέκεται στους πειρασμούς, στην ευκολία των πραγμάτων, στην άνεση, σε αυτό που λέμε… easy living! Μην πιάσεις να μου σχολιάζεις για άντρες Ιχθύς που έχουν πολύ Κριό μέσα στο ωροσκόπιο τους! Καμία σχέση! Εδώ μιλάμε για τον γνήσιο τύπο άντρα Ιχθύ, που τα θέλει όλα όμορφα και άνετα!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved