Συμπεριφορές που... διαολίζουν τον Ιχθύ

Αν είσαι Ιχθύς, τότε σίγουρα θα διαολίζεσαι όταν βλέπεις να συμβαίνει κάτι από τα παρακάτω πέντε πράγματα!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Συμπεριφορές που... διαολίζουν τον Ιχθύ

Να σου θυμίσω ότι ο Ιχθύς, ό,τι νιώθει, το νιώθει στην υπερβολική του διάσταση. Γι' αυτό και λέμε ότι ο θυμός ενός Ιχθύ, μπορεί να είναι απρόβλεπτος, αλλά και καταστροφικός για όσους τον βιώνουν.

Είσαι Ιχθύς και θυμώνεις όταν:

  • Είναι σπαστικό να βλέπεις τα πράγματα από άλλη διάσταση, όχι την απόλυτα δημοφιλή, αλλά εκείνη που σε έχει σερβίρει άψογα χρόοοονια τώρα, κι όμως οι άλλοι, να σε υποβιβάζουν στην Β’ Εθνική επειδή δεν ακολουθείς την πεπατημένη.
  • Στην ίδια λογική, νιώθεις ότι το να απολογείσαι επειδή είσαι φτιαγμένος όπως είσαι φτιαγμένος, είναι ηλίθιο. Γιατί να νιώθεις λίγος, λειψός και χαζός επειδή δεν βγαίνεις μπροστάρης σε κάθε καυγά, επειδή δεν νοιάζεσαι να αρπάξεις κομμάτι από την σάρκα των άλλων κι επειδή αντιθέτως νιώθεις ηρεμία και καλοσύνη;
  • Αγριεύεις όταν αντιλαμβάνεσαι ότι κάποιοι θεωρούν την αβρότητα των τρόπων σου, αδυναμία και την καλοσύνη σου, νόμισμα που θέλουν να αρμέξουν, αλλά όχι να ανταποδώσουν. Εκεί, γίνεσαι έξαλλος και τα σπας όλα.
  • Οι άκαμπτοι άνθρωποι, είναι ένα είδος που όχι μόνο δεν καταλαβαίνεις, αλλά σε βγάζουν και από τα ρούχα σου: όπως οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν την ηρεμία σου, έτσι κι εσύ, δεν καταλαβαίνεις πως κάποιοι δέχονται να ΧΑΝΟΥΝ πολλά και να υποφέρουν επειδή αρνούνται να προσαρμοστούν!
  • Τέλος, αν πας με τρόπο επιθετικό να χαλάσεις τις… ψευδαισθήσεις ενός Ιχθύ, θα σε πάρει και θα σε σηκώσει! Ξέρεις γιατί; Γιατί το βλέπει ως πράξη πολέμου, ως σκληρότητα, ω κριτική κακοπροαίρετη και δεν το αντέχει ο οργανισμός του, με τίποτα. Με το μαλακό και με πολλή αγάπη όμως, μπορεί και να ακούσει τι έχεις να πεις, άσχετα με το αν το ακολουθήσει ή όχι!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved