Ημέρα της Γυναίκας: 12 γυναίκες, 4 διαφορετικές ομάδες, 4 διαφορετικές καρδιές!

Διάβασε κι άσε μου σχόλιο για το ζώδιό σου, τον ωροσκόπο σου, αλλά ΚΑΙ την Αφροδίτη σου!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Ημέρα της Γυναίκας: 12 γυναίκες, 4 διαφορετικές ομάδες, 4 διαφορετικές καρδιές!

Γυναίκες Νερό

Τρυφερές, δοτικές, αισθησιακές και προικισμένες με ένστικτο! Η γυναίκα Καρκίνος, είναι το πλάσμα εκείνο που της δίνεις σπίτι και στο κάνει σπιτικό. Μοιάζει με ήρεμη δύναμη, αλλά αυτό είναι ψέμα. Αγαπάει με τρελή ένταση, αλλά όταν προδοθεί το συναίσθημά της, η ήρεμη δύναμη, γίνεται επικίνδυνο στοιχείο της φύσης και μπορεί να σε καταστρέψει. Η γυναίκα Σκορπιός, επιζητά να αγαπηθεί και να αγαπήσει, μέχρι τέλους. Γραπώνει το ταίρι της και ελπίζει ότι η ένωση τους, θα είναι απόλυτη και παντοτινή. Για να φτάσει εκεί όμως, θα σε παιδέψει πολύ, γιατί δεν ρισκάρει να εκθέσει την καρδιά της. Φοβάται την προδοσία και την απόρριψη. Αν νιώσει ασφάλεια, σου χαρίζει τον κόσμον όλον! Η γυναίκα Ιχθύς, είναι η πιο άπιαστη από τις 3. Μοιάζει εύκολος στόχος. Λάθος! Είναι γλυκιά και προσιτή, όχι όμως του χεριού σου! Με μια κίνηση, όταν νιώσει ότι κάτι δεν της αρέσει, φεύγει και δεν κοιτάζει πίσω. Θέλει υπομονή για την κατακτήσεις και επιμονή για να την κρατήσεις!

Γυναίκες Φωτιά

Θεριά είναι αυτές οι γυναίκες! Δεν κάθονται ήσυχες ποτέ τους! Η γυναίκα Κριός, θα σε πιάσει από τα μούτρα, με την λογική να σε γυρίσει ανάποδα, τα μέσα-έξω και να σε φτάσει στα ουράνια. Με την συμφωνία, ότι θα κάνεις, ότι θέλει! Η γυναίκα Λέοντας, είναι εξαιρετικά σταθερή, αγαπησιάρα, αλλά και… επικίνδυνη! Αν νιώσει ότι την προδίδεις, θα σε κομματιάσει και θα σε ταΐσει στις πάπιες! Η γυναίκα Τοξότης, είναι σπάνιο άτομο και δεν χαρίζει τα δώρα της εύκολα. Μπορώ να σου πω ότι είναι ένα πλάσμα που θα σε εξιτάρει, θα σε κάνει να την προσκυνάς, αλλά για να σε επιλέξει, θέλει να δείξεις ότι διαθέτεις κάποια προσόντα!

Γυναίκες Αέρας

Άπιαστες, ερωτιάρες, πολύ γοητευτικές! Οι γυναίκες του Αέρα, θέλουν τρόπο για να τις καταφέρεις! Η Διδυμίνα, μοιάζει να έχει το ανικανοποίητο μέσα της, όμως αν δείξεις σταθερότητα και επιμονή, θα κάτσει σαν καλή μαθήτρια δίπλα σου και θα μείνει ακίνητη. Ναι, πίστεψε το. Αλλά να ξέρεις ότι σπάνια ΔΕΝ θα κάνει αυτό που θέλει. Σου ξηγιέμαι σπαθί! Η Ζυγίνα θα σε κάνει να θέλεις να παραδώσεις πινακίδες και τα όπλα μαζί! Θα σε κάνει ότι θέλει. Θα σε οδηγήσει σε όμορφα μονοπάτια, αλλά αν παραχαλαρώσεις και πεις «ωραία, τον έδεσα τον γάιδαρο μου!», θα σε αφήσει εν ριπή οφθαλμού! Η Υδροχοΐνα, το έχουμε ξαναπεί, είναι ΠΟΛΥ δύσκολο πλάσμα! Θέλει υπομονή για την καταφέρεις και να ξέρεις ότι δεν θα κάτσει ποτέ της σε ένα μέρος ήσυχη, χωρίς να ψάχνεται διαρκώς! Αν θέλεις μια συμβουλή, δώσε της χώρο, χρόνο, αλλά πιάσε της το χέρι σφιχτά και μην την αφήσεις!

Γυναίκες Γη

Οι γυναίκες της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως), είναι οι γυναίκες που 1000% ξέρουν τι θέλουν. Η γυναίκα Ταύρος, είναι η πιο γατούλα από τις 3, αλλά και η πιο πεισματάρα. Θέλει χάδια, αλλά θέλει και να περνάει το δικό της! Θέλει να σε νιώθει κοντά της και μπορείς πραγματικά, δίπλα της να χαλαρώσεις και να αφεθείς! Η γυναίκα Παρθένος, είναι δύσκολη κατάκτηση, αλλά αξίζει, γιατί μπορεί να σου φτιάξει ένα ωραιότατο σπιτικό! Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να κάνει αυτή η γυναίκα. Είναι πραγματικά, μια ύπαρξη που μπορεί να στα δώσει όλα, αλλά πρόσεξε, γιατί αν θυμώσει, μπορεί και να στα πάρει και να φύγει! Η γυναίκα Αιγόκερως, έχει πολλή «φωτιά» μέσα της: είναι φιλόδοξη, τελειομανής, αλλά θέλει να αγαπηθεί και να αγαπήσει. Προτιμάει να κόψει το χέρι της, παρά να σου δείξει τις αδυναμίες της, ΑΝ πρώτα δεν σε δοκιμάσει για να δει αν αξίζεις να σε εμπιστευτεί! Και οι 3 τους είναι δύσκολες κατακτήσεις, όμως, αξίζουν!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved