Ιχθύς και έρωτας: Πώς τα πάνε αυτοί οι δυο;

Η απάντηση είναι μια χαρά!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Ιχθύς και έρωτας: Πώς τα πάνε αυτοί οι δυο;

Μπορώ μάλιστα να σου πω, πως ο Ιχθύς είναι πολύ ερωτιάρικο ζώδιο και προσεγγίζει τον έρωτα με τους εξής 4 τρόπους!

  • Σου δίνει την εντύπωση ότι ερωτεύεται εύκολα, ο Ιχθύς, έτσι δεν είναι; Κι αυτό και σε τρομάζει και σε κάνει καχύποπτο! Καλά κάνεις. Έχεις δίκιο ως ένα βαθμό: ο Ιχθύς, εντυπωσιάζεται και ξεμυαλίζεται εύκολα, ΔΕΝ αγαπάει εύκολα και ΔΕΝ δένεται εύκολα! Αυτό να το θυμάσαι. Θέλει κόπο και κάματο για να δεθεί Ιχθύς μαζί σου!
  • Θα μπορούσα να σου πω ότι ο Ιχθύς «χάνεται» όταν ερωτεύεται, αλλά αυτό, παρόλο που αρχικά σου ακούγεται σωστό, δεν είναι! Ο Ιχθύς μπορεί να ερωτευτεί παράφορα, αλλά αν το αντικείμενο του πόθου του, δεν ανταποδώσει στην αρχή κιόλας τα ίδια αισθήματα, απογοητεύεται και φεύγει!
  • Ο Ιχθύς θέλει να τον κυνηγήσεις και δεν αγαπάει να κυνηγάει εκείνος. Αν δεν τον κυνηγήσεις αρκετά και με ένταση, νιώθει λειψό το ενδιαφέρον σου για εκείνον/η και οι χλιαρές καταστάσεις στα αισθήματα, δεν του κάθονται καλά!
  • Ο ερωτευμένος Ιχθύς, είναι κομμάτι… επικίνδυνος! Όπως το έγραψα, έτσι θα το πάρεις. Αν δεν έχεις καταλάβει ότι ο Ιχθύς είναι κρυφή πληγή στον έρωτα, εσύ θα την πατήσεις και θα πέσεις από το ψηλό άλογο το οποίο έχεις καβαλήσει, όταν πήγες να τον συναντήσεις! Πρόσεχε τον ιδιαίτερα στις αρχές και φρόντισε να δεθεί γερά μαζί σου!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved