Φοβάσαι να αγαπήσεις; Το ζώδιό σου έχει την απάντηση στο γιατί

Διάβασε το ζώδιό σου και διάβασε οπωσδήποτε και το ζώδιο που βρίσκεται η Αφροδίτη σου!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Φοβάσαι να αγαπήσεις; Το ζώδιό σου έχει την απάντηση στο γιατί

Αν δεν ξέρεις που βρίσκεται η Αφροδίτη σου, κάνε κλικ εδώ και μάθε, εντελώς δωρεάν!

ΚΡΙΟΣ: Σου είναι δύσκολο να αποδεχτείς ότι ένας άλλος άνθρωπος στην ζωή σου, υπάρχει περίπτωση να ανακατευτεί με την ανεξαρτησία σου, την ελευθερία των κινήσεών σου και να αποκτήσεις ένα είδους έλεγχο, που δεν καλωσορίζεις. Επομένως, γυρεύεις ένα πολύ ιδιαίτερο άνθρωπο και δύσκολα θα τον βρεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Στηρίζεσαι μόνο στον εαυτό σου και δεν θέλεις να δώσεις ούτε πόντο από την γη που έχεις κερδίσει σε κάποιον άλλον, απλώς και μόνο γιατί είσαι ικανός για τα πάντα όλα μόνος σου. Πριν δεσμευτείς, θέλεις να σιγουρευτείς για το άτομο που θα βάλεις δίπλα σου και το παιδεύεις πολύ το θέμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κυριολεκτικά εσύ, φοβάσαι τον ίδιο σου τον εαυτό. Τι θα γίνει αν το άτομο που διαλέξεις δεν είναι το τέλειο για εσένα κι εκεί έξω, υπάρχει το τελειότερο; Τι θα συμβεί αν αλλάξεις γνώμη γιατί θέλεις να συλλέξεις κι άλλες εμπειρίες; Τελικά, φοβάσαι να μείνεις ακίνητος και φοβάσαι να κινηθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φοβάσαι να μην χάσεις τον εαυτό σου μέσα στον έρωτα. Τι θα συμβεί εάν ο σύντροφός σου, πάψει να σε αγαπάει; Αν όλα αυτά που θα έχεις δώσει, απλώς πέσουν στο κενό; Θα νιώσεις άδειος, θα νιώσεις ότι ξοδεύτηκες άδικα σε κάτι που δεν άξιζε κι αυτό σαν ιδέα, σε σφάζει.

ΛΕΩΝ: Δεν σε πειράζει να δίνεις και να μην παίρνεις, αλλά αυτό που πραγματικά σε πονάει, είναι να μην εκτιμήσει το άλλο άτομο, το πόσο πολύ έχεις αλλάξει τα πάντα όλα, για να το βάλεις στην ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το παράδοξο με εσένα είναι ότι φοβάσαι τον ίδιο τον έρωτα και την αγάπη. Φοβάσαι να δεθείς, να ανοίξεις την καρδιά σου εντελώς και να ρίξεις τα τείχη σου. Κι αν σου σπάσει την καρδιά σου; Θα τιμωρήσεις τον εαυτό σου, που αφέθηκες κι εμπιστεύτηκες.

ΖΥΓΟΣ: Φοβάσαι ότι δεν είσαι αρκετός για τον άλλο. Είσαι ένα πολύ συνειδητοποιημένο άτομο και γνωρίζεις καλά τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σου. Μέρος του φόβου σου είναι ότι δεν θα καταφέρεις να κρατήσεις τον άλλον, γιατί μπορεί να δει κάτι που δεν του αρέσει και να φύγει. Γιατί όμως; Είσαι ικανότατο και πανέξυπνο ον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φοβάσαι να εκτεθείς: να σε δει ο άλλος όπως πραγματικά είσαι, να δει πόσο πολύ είσαι ικανός να δεθείς και σκέφτεσαι ότι θα το εκμεταλλευτεί αυτό, θα παίξει παιχνίδι εναντίον σου. Χίλια κομμάτια προτιμάς να κάνεις την καρδιά σου και να την ταΐσεις στα σκυλιά, παρά να σου την σπάσει κάποιος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παρόλο που συνήθως προκαλείς εσύ φόβο κι ανασφάλεια στους συντρόφους σου, αν είναι να πω ότι κάτι φοβάσαι, αυτό είναι η αποτυχία μιας σχέσης, με την έννοια ότι δεν θέλεις να μπαίνεις σε κόντρες για το τέλος της σχέσης. Δεν φοβάσαι την δέσμευση, τον εαυτό σου σε σχέση με αυτήν και τις αντιδράσεις σου μέσα σε μια στενή σχέση, φοβάσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όσο παιδιάστικο κι αν ακούγεται, φοβάσαι να μην κάνεις τον εαυτό σου γελοίο και χάσεις τον έλεγχό του, μέσα στην σχέση. Φοβάσαι όπως κι η Παρθένος, τι θα σου συμβεί όταν δεχτείς να ανοίξεις την κάνουλα με το συναίσθημα: μπορεί και να πλημμυρίσεις από αυτό και να πονέσεις πολύ αν συμβεί καμία στραβή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φοβάσαι ότι θα απωλέσεις την αυθεντικότητά σου, την μοναδικότητά σου, ότι το άλλο άτομο, θα θελήσει να σε κάνει… νορμάλ, να σε αλλάξει. Δεν δέχεσαι να σε αλλάξει ο άλλος. Δεν αποδέχεσαι καμία εξωτερική δύναμη να σε ορίσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Αγαπημένη περίπτωση, είσαι. Φοβάσαι ότι αν αγαπήσεις, θα διαλυθείς μέσα στην σχέση, όπως η ζάχαρη μέσα στο νερό. Θα χάσεις την ατομικότητά σου, θα ξεχάσεις να βάλεις όρια, θα σε εκμεταλλευτεί ο άλλος, θα σε κάνει να πονέσεις, γιατί αντί να σε εκτιμήσει, θα σε πατήσει για να πάρει όσα περισσότερα μπορεί από εσένα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved