Αυτά τα πράγματα, μόνο ένας Υδροχόος μπορεί να τα κάνει

Κι ένας με ωροσκόπο ή Σελήνη στον Υδροχόο!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Αυτά τα πράγματα, μόνο ένας Υδροχόος μπορεί να τα κάνει

Στο λέω από τώρα, είναι όλα διαλεγμένα με προσοχή και δεν θα σε πρήξω λέγοντάς σου κλισεδάκια!

Πάμε να τα δούμε:

  • Μπορεί να δεχτεί όσα λες και ταυτόχρονα να τα απορρίψει, με εξαιρετική ευκολία! Οξύμωρο και αληθινό: αντιλαμβάνεται πλήρως την οπτική σου, την αποδέχεται ως ορθή σκέψη και την κάνει κομματάκια και την πετάει στον Καιάδα, γιατί διαφωνεί, με τον ίδιο λογικό τρόπο!
  • Συνεχίζοντας πάνω σε αυτό, να σου πω ότι ο Υδροχόος, μπορεί να διαφωνεί συνεχώς μαζί σου και να πιστεύεις ότι σε κοντράρει ή ότι δεν σε συμπαθεί, κι αντιθέτως, εκείνος σε αγαπάει και θεωρεί ότι μια χαρά τα πάτε, διότι δεν παίρνει προσωπικά τις διανοητικές αντιπαραθέσεις!
  • Ο Υδροχόος έχει ένα χάρισμα: μπορεί να σε δει για αυτό που πραγματικά είσαι και δεν θα σου ζητήσει ποτέ εξηγήσεις, ούτε θα σε βάλει να απολογηθείς για τα λάθη σου ή τις αποφάσεις σου. Όπως δεν θα σου δώσει ποτέ εκείνος λόγο για όσα κάνει, έτσι κι εκείνος δεν έχει απαιτήσεις τέτοιου είδους. Μπορείς να είσαι ο εαυτός σου 10000%, δίπλα σε έναν Υδροχόο. Εντελώς απελευθερωτικό!
  • Ανατρέπει όλα όσα ξέρεις για την αγάπη. Οι περισσότεροι είμαστε κτητικοί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και θέλουμε να μας αγαπήσουν, βάσει όσων εμείς έχουμε στο μυαλό μας. Όχι όμως ο Υδροχόος: εκείνος αγαπάει με τον τρόπο του, που είναι δύσκολος, και δεν απαιτεί να αγαπηθεί με τον δικό του τρόπο. Μαγικό!
  • Τέλος, ο Υδροχόος δίνει δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες στους ανθρώπους, όχι από αγάπη ή καλοσύνη, αλλά από… φυσική αδιαφορία. Δεν του κοστίζει τίποτα και δεν αλλοιώνει την γνώμη που έχει για εκείνους. Πολύ απλά, he doesn’t give a damn!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved