Αυτά τα ζώδια, μπορούν να περάσουν καλά και χωρίς χρήματα

Γιατί πολύ απλά, βρίσκουν άλλα πράγματα περισσότερο σημαντικά και όμορφα!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Αυτά τα ζώδια, μπορούν να περάσουν καλά και χωρίς χρήματα

Ανήκεις σε κάποιο από αυτά τα ζώδια; Πες μας αν συμφωνείς με τις παρατηρήσεις μας!

Κριός

Βρε πες ό.τι θέλεις για το Κριάρι. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ φιλοχρήματο. Το Κριάρι βλέπει τα χρήματα σαν μέσο για να περάσει καλά κι όχι ως αυτοσκοπό: να έχει χρήματα για να τα δείχνει. Προτιμάει να τα ξοδεύει και να κάνει τους ανθρώπους που είναι γύρω του, ευτυχισμένους.

Παρθένος

Αν και ζώδιο της Γης κι άρα, αρκετά υλιστικό πλάσμα, η Παρθένος έχει μια πολύ υγιή σχέση με το χρήμα: αν το έχει, θα περάσει όμορφα. Αν δεν το έχει, θα βρει και θα κατασκευάσει τρόπους για να περάσει ακόμα πιο δημιουργικά και καλά. Αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του ζωδίου. Ξέρει τί θέλει και πώς να το αποκτήσει, είτε με χρήματα, είτε με άλλες μεθόδους!

Τοξότης

Πληθωρικός στα όλα του και ευνοημένος από τον Δία που είναι και προστάτης του. Κι όμως, ο Τοξότης δεν κολλάει στα λεφτά και δεν τα απαρνείται. Προτιμάει να έχει πέντε βασικά –για εκείνον- πράγματα/ανθρώπους και τα υπόλοιπα, έχει εμπιστοσύνη ότι θα τα βρει ή θα τα δημιουργήσει μόνος του στην πορεία της ζωής του. Δεν τον φοβίζει το να μείνει με λίγα, αφού κι αυτό, ως πρόκληση το βλέπει!

Υδροχόος

Θέλει να βρει το νόημα της ζωής και να ζήσει με το χαμόγελο στα χείλη. Ο Υδροχόος ποσώς ενδιαφέρεται για υλικά αγαθά. Προτιμάει τις ιδέες του, την ελευθερία του και τα λίγα που μπορεί να έχει για να περνάει καλά με τους φίλους του.

Ιχθύες

Μπορεί στα λίγα, μπορεί και στα πολλά, ο Ιχθύς είναι παιδί πασπαρτού. Είναι πιο ουσιαστικό για ένα Ψάρι να εξασφαλίσει την εσωτερική του γαλήνη και να βρει όμορφα σημεία σύνδεσης με τα αγαπημένα πρόσωπα και τους φίλους, παρά να έχει χρήματα να ξοδεύει. Μα και να είχε, πάλι θα τα ξόδευε για να περνάνε ΟΛΟΙ γύρω του καλά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved