Ό,τι και να κάνεις, δεν θα καταφέρεις ποτέ να «τη βγεις» σε αυτά τα ζώδια

Γιατί; Μα επειδή ξέρουν πώς να διαχειριστούν πολύ καλά και με μαεστρία, κάθε διαπληκτισμό και διαφωνία.

Σοφία Ανδρικοπούλου
Ό,τι και να κάνεις, δεν θα καταφέρεις ποτέ να «τη βγεις» σε αυτά τα ζώδια

Αν έχεις Ερμή σε κάποιο από αυτά τα ζώδια, σε αγαπώ και σε φοβάμαι!

Παρθένος

Αχ, πόσο πια να εξυμνήσω αυτό το Παρθενίσιο μυαλό που πολύ θα ήθελα να έχω, αντί για το κουκούτσι εξοπλισμό στανταράκι που διαθέτω! Πας μάνα μου γλυκιά να τα βάλεις με Παρθένο ή με άνθρωπο που έχει Ερμή στην Παρθένο; Πας αγάπη μου με το ζόρι να κάτσεις πάνω στα αγγούρια; Που μια που θα ανοίξεις το στόμα σου και μια που η Παρθένος, θα σε κάνει τροφή για χρυσόψαρα; Κάτσε κάτω και δείξε σεβασμό στην ανωτέρα, μανούλα μου. Κάτσε κάτω που σου λέω!

Ζυγός

Ο κοινωνικός Ζυγός, παρόλο που καμιά φορά επιτρέπει στους άλλους να παραβιάσουν τα όριά του, τις περισσότερες φορές, γνωρίζει πώς να στείλει τον άλλον πίσω στις γραμμές του. Με τον καλό ή τον… επιβλητικό τρόπο (σου φορτώνει 5 αλήθειες και σε πονάει εκεί που δεν θέλεις να πονέσεις), ο Ζυγός μπορεί να κερδίσει επιχειρήματα και να τελειώσει καυγάδες.

Καρκίνος

Η ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη του Καρκίνου, του επιτρέπει να βλέπει κάθε διαφωνία και διαπληκτισμό από όλες τις πλευρές, αλλά η συναισθηματική του προσέγγιση, του δίνει την δυνατότητα, να παίξει με τις ευαίσθητες χορδές του άλλου ατόμου και συνήθως, είτε το ηρεμεί, είτε το… χειραγωγεί προς το θεμιτό για εκείνον αποτέλεσμα! Τον λες και σκ@τούλη!

Αιγόκερως

Δεν έχει λόγο να παρατείνει ποτέ έναν καυγά ο Αιγόκερως, γιατί δεν έχει τον χρόνο να ασχοληθεί με μπούρδες. Άντε, να συμμετέχει για να ακονίσει κανένα κέρατο (μην ξεχνάμε ότι ο Άρης στον Αιγόκερω, βρίσκεται σε έξαρση, άρα είναι δυνατότατος). Κατά τα άλλα, ο Αιγόκερως, αφού ξεφορτώσει (ξε-νευριάσει), κοιτάει πώς να δώσει ένα τέλος που να τον… συμφέρει. Εξ ου και δεν θα τα βγάλεις πέρα μαζί του εύκολα! Θα σε κολλήσει στον τοίχο!

Bonus: Τοξότης

Κι αυτός εδώ να ξέρεις, είναι διαβολόπραγμα. Νομίζεις ότι τον έχεις και ότι όπου να ναι, κλείνεις τον καβγά και ξεκινάς τον γύρο του θριάμβου και τελικά καταλήγεις με γύρο πίτα με απ’ όλα και λες κι ευχαριστώ. Δεν είναι για να παίζεις με τους Τοξότες, γιατί ξέρουν λεκτικό καράτε κι έχουν μαύρη ζώνη στο «κάτσε να σου πω δυο κουβέντες», που τελικά είναι 1002 δικές του και μόκοτο δικό σου!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved