Αυτά τα ζώδια δεν θα σου αφήσουν το χέρι και δεν θα σε εγκαταλείψουν ποτέ

Μπορεί να περάσετε μαζί δύσκολα, αλλά το σίγουρο είναι ότι και να καυγαδίσετε, αν τους δείξεις ότι τα αγαπάς, εκείνα δεν θα απομακρυνθούν από εσένα.

Σοφία Ανδρικοπούλου
Αυτά τα ζώδια δεν θα σου αφήσουν το χέρι και δεν θα σε εγκαταλείψουν ποτέ

Αν έχεις ωροσκόπο, Σελήνη ή Αφροδίτη/Άρη σε αυτά, διάβασε και βρες σημεία ταύτισης.

Λέων

Κτητικός ο Λέων και επικυριαρχικός. Δεν θα αφήσει το χέρι του ανθρώπου που αγαπάει, γιατί νιώθει την ευθύνη της αγάπης του προς αυτό το πρόσωπο. Ο Λέοντας είναι πολύ συνειδητοποιημένος όσον αφορά την αγάπη. Θα βάλει την πλάτη του να φάει τα βέλη και τα μαχαίρια, αρκεί ο άνθρωπός του να είναι καλά. Είπες τίποτα;

Καρκίνος

Είναι πολύ δύσκολο για έναν Καρκίνο να αφήσει το χέρι του ανθρώπου που αγαπάει (μην κολλάς μόνο στις ρομαντικές αγάπες, μιλάμε για κάθε είδους αγάπη). Η καλύτερή του είναι να νιώθει την ανάσα του ατόμου που αγαπάει στο πρόσωπό του και κυριολεκτικά, θα δώσει και τη ζωή του για να το προστατέψει. Μα, τι άλλο θες;

Σκορπιός

Το έχω ξαναπεί: το μοναδικό και αληθινό ride or die (μαζί σου μέχρι το θάνατο) ζώδιο, είναι ο ψυχάκιας, ο εμμονικός, ο –δεν πάω πουθενά- Σκορπιός. Θέλει και τα κάνει, να το ξέρεις. Είναι στο DNA του να εμμένει και να θέλει να γίνεστε σάρκα μια (γέλα, εσύ, έτσι είναι). Σε πληρώνω να μου βρεις πιο αρρωστημένα τρυφερομανιακό ζώδιο!

Αιγόκερως

Παρόλο που ψυχρό τον ανεβάζουμε και συναισθηματικά πάγο τον κατεβάζουμε, εγώ στο έχω ξαναπεί: ο Αιγόκερως ξέρει πώς να αγαπήσει και όταν αγαπήσει, δίνει το 10000% του εαυτού του. Φρουρός, βρε, θα σταθεί δίπλα σου και δεν θα κάνει τίποτα για να σε στενοχωρέσει, πόσο μάλλον, να σε εγκαταλείψει. Ποτέ δεν θα το κάνει κι αντιθέτως, θα σε προστατέψει, με όλες του τις δυνάμεις!

Ταύρος

Από τα ζώδια που όταν αγαπήσουν, κοκκαλώνουν εκεί που βρίσκονται και δεν τα κουνάει τίποτα και κανένας. Άσε που έχουν και την υπομονή και την αντοχή να ακούσουν και να δουν πράγματα που άλλους θα τους έδιωχναν, αλλά ο Ταύρος, εκείιιιιιιι ακλόνητος να σε κοιτάει στα μάτια και να επιμένει να σε θέλει!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved