Μπορούμε να μαντέψουμε ποια στιγμή απολαμβάνεις περισσότερο τα Χριστούγεννα

Έτσι βιώνεις εσύ τη μαγεία των Χριστουγέννων

Μπορούμε να μαντέψουμε ποια στιγμή απολαμβάνεις περισσότερο τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα είναι η τρέλα στο καταχείμωνο, είναι οι αγκαλιές, οι επισκέπτες, τα δώρα, τα δέντρα με τα στολίδια, τα πολύχρωμα λαμπιόνια, τα κάλαντα, οι μουσικές, οι μυρωδιές και σίγουρα είναι η περίοδος που ξεχνάς λογική, πρακτικότητα, περιορισμούς και δίαιτες.

Πολλές είναι οι στιγμές, πολλά και τα όσα απολαμβάνει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά, ποια είναι όμως αυτή η ιδιαίτερη που μένει περισσότερο στο μυαλό και την καρδιά του;

Κριός: Η πρώτη βαθιά ανάσα του πρωινού κρύου που παίρνει, όταν βγει από το σπίτι του.

Ταύρος: Το να βλέπει χριστουγεννιάτικες ταινίες, τυλιγμένος στην αγαπημένη χνουδωτή σου κουβέρτα, στον καναπέ.

Δίδυμοι: Η χαρά που νιώθει, όταν ξυπνά το πρωί και ξέρει ότι θα μιλήσει, θα συναντήσει και θα ανταλλάξει ευχές με φίλους και συγγενείς.

Καρκίνος: Η στιγμή που γυρνά σπίτι του, προπαραμονές, μετά από μια κουραστική, αλλά υπέροχη μέρα που ψώνισε δώρα για τους αγαπημένους του, χουχουλιάζει κοντά στην αναμμένη φωτιά, κρατώντας μια ζεστή αχνιστή σοκολάτα.

Λέων: Το να φορά το κόκκινο αγαπημένο του χριστουγεννιάτικο πουλόβερ, με ασορτί σκουφάκι ενώ τραγουδά και χορεύει με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τους φίλους σου.

Παρθένος: Ο μακρινός περίπατος έξω μόνη της, στο κρύο ή -καλύτερα- στο χιόνι και η απόλαυση της σιωπής του τοπίου.

Ζυγός: Η γλυκιά ικανοποίηση από τις πολύωρες βόλτες και χάζεμα στις υπέροχες Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες, για τα ψώνια των αγαπημένων του.

Σκορπιός: Το να ξεκινά έναν «αναίμακτο» πόλεμο με συγγενείς και φίλους για το ποιος/α πήρε το καλύτερο δώρο.

Τοξότης: Τα πάντα όλα, κυρίως όμως η στιγμή που ανοίγει τα δώρα του, σκίζοντας το περιτύλλιγμα.

Αιγόκερως: Η απραξία του χριστουγεννιάτικου πρωινού, που θα απολαύσει, πίνοντας το αγαπημένο του ρόφημα, κάνοντας το τίποτα...

Υδροχόος: Η στιγμή που δέχεται επισκέψεις ή πηγαίνει στο σπίτι του/η κολλητού/ης για να διασκεδάσει ή να πάνε μαζί να παρτάρουν.

Ιχθύες: Το συναίσθημα της αγάπης, που ξεχειλίζει, όταν περιτριγυρίζεται από τα αγαπημένα του πρόσωπα, που τον κάνει να πιστεύει ότι ο Αϊ-Βασίλης υπάρχει και θα υπάρχει για πάντα...

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved