Τα ζώδια που συνήθως στραβώνουν με τα δώρα που τους προσφέρουν

Έχουν τις πιο ξινές αντιδράσεις

Τα ζώδια που συνήθως στραβώνουν με τα δώρα που τους προσφέρουν







Τέτοιες μέρες, όλοι συνηθίζουμε να αγοράζουμε δώρα για να προσφέρουμε στους αγαπημένους μας ανθρώπους. Κάποιοι μάλιστα από μας ξοδεύουν ώρες από τη μέρα τους για να σκεφτούν και να αποφασίσουν τι δώρο θα χαρίσουν στον καθένα και ξεποδαριάζονται, ψάχνοντας στα μαγαζιά ή στραβώνονται, μπροστά από μια οθόνη για να το παραγγείλουν. Όλα αυτά βέβαια με την ελπίδα ότι θα τους αρέσει και θα τους κάνει ευτυχισμένους.

Τι γίνεται όμως στην άλλη περίπτωση, αυτή του να ξινίσουν τα μούτρα τους και να μην τους αρέσει καθόλου ή που περίμεναν κάτι άλλο και στραβώνουν, μόλις δεν το πάρουν στα χέρια τους; Εμείς σου αναφέρουμε παρακάτω τα ζώδια με τις πιο ξινές αντιδράσεις, αν και είμαστε σίγουροι ότι τα ξέρεις κι εσύ! Ας πάμε να δούμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΖΥΓΟΣ-ΙΧΘΥΕΣ

Θα σε ευχαριστήσουν στεγνά, θα χαμογελάσουν παγωμένα, δεν θα πουν ποτέ κακό λόγο, μήτε θα γκρινιάξουν, αλλά, επίσης, το δώρο σου θα γίνει δωρεά σε κάποιον άλλο! Δε θα τους δεις ποτέ να το φοράνε, ούτε να το έχουν κάπου στο σπίτι τους... Μετά από λίγο καιρό, αν τύχει να τους ρωτήσεις, θα σου πουν μια δικαιολογία, τύπου "μπήκε στο πλύσιμο", "έσκισε κατά λάθος", έσπασε ή κάηκε...















ΚΡΙΟΣ-ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν θα κρύψουν το στράβωμά τους, ούτε και την απογοήτευσή τους! Εάν δεν στην πουν φάτσα-κάρτα, είσαι τυχερός! Διαφορετικά, μπορεί και να σου ζητήσουν την απόδειξη για να το επιστρέψουν! Χειρότερα, θα σε στείλουν εσένα να πας να το αλλάξεις, αφού δεν τους ξέρεις καθόλου!















ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το βλέμμα τους τα λέει όλα! Θα σε κοιτάξουν με νόημα, τύπου "σοβαρά τώρα;", καθώς δεν σκέφτηκες πώς είναι δυνατόν να τους αρέσει κάτι τέτοιο, θα πουν ''ευχαριστώ'' μέσα από τα δόντια τους και την επόμενη μέρα κιόλας θα το έχουν εξαφανίσει ή αλλάξει! Άσε που θα φάνε κόλλημα και θα ψάχνουν το νόημα πίσω από το δώρο. Μήπως υπονοείς κάτι; Μήπως τους τη λες έμμεσα; Έμπλεξες...

Διάβασε επίσης:






















©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved