Αυτά τα ζώδια, θα έπρεπε να ανταλλάξουν δυνάμεις με κάποια άλλα

Και θα γίνουν σούπερ! Διάβασε ζώδιο κι ωροσκόπο και πες μας αν συμφωνείς ή ποια δύναμη θα ήθελες να έχεις από κάποιο άλλο ζώδιο!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Αυτά τα ζώδια, θα έπρεπε να ανταλλάξουν δυνάμεις με κάποια άλλα

Κριός με Ιχθύ: Πάρε εσύ Ιχθύ λίγο από το θάρρος και την ορμή του Κριού, μάθε να βαράς και τη γροθιά στα δόντια του άλλου, αν χρειαστεί και ευχαρίστησε τον για την δωρεάν ψυχοθεραπεία. Εσύ Κριέ, πάρε λίγη ενσυναίσθηση από τον Ιχθύ, για να νιώσεις όπως νιώθουμε κι εμείς όταν μας την λες άγρια και μας κάνεις επίθεση κι άντε να σε δω να μας ξαναπιάνεις από τα μούτρα μετά!

Ταύρος με Τοξότη: Πάρε λίγο «ξεκόλλα» από τον Τοξότη, λίγη ώθηση προς τα εμπρός με τις μηχανές στο φουλ αναμμένες και την διάθεση «δεν με μέλλει και πολύ τι θα γίνει» και καλά είναι. Κι εσύ Τοξότη, πάρε μια άγκυρα δώρο από τον Ταύρο, να δεις πώς είναι να μένεις παλουκωμένος σε ένα σημείο και να σου αρέσει κιόλας! Α, κι άλλο ένα ακόμα: ξέρεις τι ωραία είναι να τελειώνεις αυτό που ξεκινάς;

Δίδυμος με Σκορπιό: Δίδυμε, δώσε στον Σκορπιό λίγη ευελιξία και πιάσε εσύ ένα «θα μείνω σταθερός εδώ και δεν το κουνάω. Μην επιμένετε, επιμένω περισσότερο». Δίδυμε, αφού σου περισσεύει, δώσε λίγη από την ξεγνοιασιά σου στον Σκορπιό, μπας και χαμογελάσει ο χάρος, κι εσύ Σκορπιέ, για «ευχαριστώ», δώσε στον Δίδυμο λίγη από την ικανότητά σου να εστιάζεις σαν laser σε ό,τι σου τραβάει το ενδιαφέρον.

Καρκίνος με Αιγόκερω: Καρκίνε, δώσε στον Αιγόκερω λίγη από την ικανότητά σου να νιώθεις όλο το φάσμα των συναισθημάτων των άλλων (κι άρα γίνεσαι και τέλειος χειραγωγός), γιατί αυτό μας έλειπε, ένας χειραγωγός Αιγόκερως με ψυχρό αίμα για εκτελεί στα δύο μέτρα. Αφού το ανέφερα όμως, πιάσε κι εσύ Καρκίνε λίγη από την ψυχρότητα του Αιγόκερω, κακό δεν θα σου κάνει, θα σε κουλάρει πολύ. Αιγόκερε, δώσε και λίγο από το υφάκι σου (αυτό με το σηκωμένο φρύδι), στον Καρκίνο κι εσύ Καρκίνε, δώσε στον Αιγόκερω μια μερίδα εκδικητικότητας (ξέρεις εσύ…).

Λέων με Ζυγό: Λιοντάρι, δώσε από το θάρρος σου στον Ζυγό, μπας και μάθει να λέει όχι και δώσε κι από τον εγωισμό σου κι ας λένε οι άλλοι πως είσαι κακό παιδί που τον έχεις τον εαυτό σου σε υψηλή εκτίμηση. Μια χαρά θα ταιριάζει στον Ζυγό, μπας κι αλλάξει οπτική γωνία και κόψει τις χάρες δεξιά κι αριστερά. Ζυγέ, δώσε στο Λιοντάρι την ικανότητα να βλέπει εκτός από τις δικές του ανάγκες και εκείνες των άλλων, για να κάνει με τη σειρά του τα μαγικά του και να τις ικανοποιεί. Δώσε και μια μερίδα από εκείνη την ικανότητα που έχεις να βλέπεις ένα θέμα από όλες τις απόψεις, μπας και ξεκολλήσει λιγάκι ο σταθερός, αλλά συχνά, κολλημένος εγκέφαλός του!

Παρθένος με Υδροχόο: Τι να πρωτοπιάσω; Παρθένε, πάρε αρκετή από την ανεξαρτησία του Υδροχόου, να σε δω να γίνεσαι μπαλόνι και να χάνεσαι χωρίς τύψεις στον ορίζοντα και τι στον κόσμο! Πάρε και λίγη από την νοοτροπία του ανατρεπτικού, που αγαπάει το χάος γιατί είναι όμορφο και δημιουργικό, έτσι, για την αλητεία! Εσύ Υδροχόε, δεν θα χάσεις αν οργανώσεις κομμάτι το χάος σου (δώρο οι οργανωτικές δυνάμεις, από την Παρθένο) και χαλάλι σου γιατί το αξίζεις, πάρε και την ικανότητα να ΒΟΥΤΑΣ τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσεις και σκορπίσεις δωρεάν εγκεφαλικά στους παρευρισκόμενους!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved