Αυτά είναι τα πράγματα που δεν μπορεί να κάνει ο Αιγόκερως στον έρωτα

Μήπως αν και δεν είσαι Αιγόκερως, αναγνωρίζεις και ταυτίζεσαι με κάποια από αυτά;

Αυτά είναι τα πράγματα που δεν μπορεί να κάνει ο Αιγόκερως στον έρωτα
Capricorn zodiac constellation icons signs with stars on blue background, Astrology symbol horoscope Bigstock

Τσέκαρε αν έχεις ωροσκόπο Αιγόκερω, Σελήνη, Αφροδίτη ή Άρη σε αυτό το ζώδιο!

  • Ο Αιγόκερως στον έρωτα, τείνει να είναι από τα πολύ ξεκάθαρα ζώδια: ό,τι θέλει, θα στο πει ή τουλάχιστον, θα στο δείξει με τέτοιο τρόπο που δεν θα αφήσει αμφιβολίες. Αν όμως νομίζεις ότι θα κάτσει να διαπραγματευτεί κάθε βήμα της σχέσης σας (όποια κι αν είναι αυτή), τότε κάνεις λάθος. Δεν ανέχεται λόγια ή πράξεις που μπορούν από την δική σου την πλευρά, να ερμηνευτούν όπως σε βολεύει. Νο. BIG NO
  • Είναι από τα ζώδια που επιλέγουν με προσοχή, αλλά μπορούν να κάνουν τα στραβά μάτια στα όποια λάθη, αρκεί το άλλο πρόσωπο να μην επαναπαυτεί και τα επαναλαμβάνει με αδιαφορία. Αιγόκερως και αδιαφορία από την πλευρά σου, δεν πάνε χέρι-χέρι
  • Δεν δέχεται με τίποτα (μα με τίποτα όμως), να πάρει λιγότερα από όσα δίνει όταν βρίσκεται σε μια σχέση κι όταν αγαπάει. Διότι (μαζί σου), είναι δύσκολος στο να τον αγαπήσεις και να αφεθεί κι εκείνος και να σε αγαπήσει, αλλά όταν ανοίξει την καρδιά του, βρίσκεις θησαυρό. Να πάρεις διαμάντια και να αφήσεις κάρβουνο; Μα γίνεται, βρε καλό μου; Δεν γίνεται!
  • Επειδή το ξέρω και το ξέρεις, στο λέω απλώς για επανάληψη: ο Αιγόκερως θέλει (όπως και ο Λέοντας και ο Σκορπιός), να τον έχεις σε πρώτη προτεραιότητα στην ζωή σου, διότι διαφορετικά, αισθάνεται προδομένος! Ναι, καλά διάβασες: νομίζει ότι τον γράφεις και τον πονάει αυτό!
  • Τέλος, μην ανταγωνίζεσαι τον Αιγόκερω στον έρωτα. Ανταγωνίσου τον σε όλα τα υπόλοιπα πεδία της ζωής σου, αλλά όχι στο ερωτικό κομμάτι. Κι αυτό γιατί, εδώ, όπως σου είπα και στην αρχή, δεν παίζει. Μπαίνει για να δημιουργήσει σχέση, όχι να παίξει παιχνίδια. Αν θες παιχνίδια εξουσίας, να σε προσλάβει στην δουλειά. Εδώ, δεν έχει τέτοια.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved