Τα στοιχεία που κάνουν πολύ καλύτερο το ζώδιό σου από τα άλλα 11

Πού υπερτερεί το ζώδιό σου σε σχέση με τα υπόλοιπα;

Τα στοιχεία που κάνουν πολύ καλύτερο το ζώδιό σου από τα άλλα 11

Κανείς δεν είναι τέλειος σε όλα, όμως σε κάποια πράγματα είναι καλύτερος σε σχέση με τους άλλους. Ο καθένας μας έχει ταλέντα ή λειτουργεί διαφορετικά συγκριτικά με τους υπόλοιπους, οπότε κάτι που είναι εύκολο και απλό για τον έναν ο άλλος το βλέπει βουνό.

Το ίδιο ισχύει και με τα ζώδια. Το κάθε ένα έχει τα ιδιαίτερα χαρίσματα και προτερήματά του και παρακάτω θα διαβάσεις πού υπερέχει ξεκάθαρα από όλα τα υπόλοιπα.

ΚΡΙΟΣ

Είσαι περιπετειώδης και θέλεις να ζεις συναρπαστικές εμπειρίες και μάλιστα ξεσηκώνεις και την παρέα σου να σε ακολουθήσει. Είσαι πάντα έτοιμος/η για τα πάντα. Κάθε μέρα, οποιαδήποτε στιγμή, ρισκάρεις, τολμάς και ακόμα κι αν προς στιγμή διστάζεις, μετά από λίγο το ξεπερνάς.

Πάνω από όλα είσαι ειλικρινής και ο εαυτός σου και αυτό είναι το καλύτερό σου στοιχείο.

ΤΑΥΡΟΣ

Φαίνεσαι πάντα προσγειωμένος/η και προετοιμασμένος/η για τα πάντα, κρίση, καταιγίδα ή ύφεση. Σου αρέσει η σταθερότητα και η ρουτίνα και φίλοι απευθύνονται σε σένα προκειμένου να επαναφέρουν τη ζωή τους σε μια σειρά.

Το ταλέντο σου είναι στη διαχείριση των χρημάτων και πιθανόν συχνά να σου ζητούν συμβουλές για το πώς θα εξοικονομηθούν ή θα αποταμιευτούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι ένας φυσικός μαγνήτης. Η γοητεία σου, η ευστροφία σου και η εξωστρέφειά σου σε κάνουν έναν άνθρωπο εύκολα προσεγγίσιμο και μάλιστα από πρόσωπα του σαλονιού... και του λιμανιού.

Αν και αυτό θα μπορούσε να είναι το στοιχείο που υπερτερείς υπάρχει ένα άλλο καλύτερο: μόνιμα εξελίσσεσαι και συμβαδίζεις με την εποχή σου τόσο στην επικοινωνία, όσο και στην νοοτροπία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις μια τεράστια καρδιά και δεν φοβάσαι να δείξεις το πώς αισθάνεσαι, ανά πάσα στιγμή. Αυτό για κάποιους είναι πολύ δύσκολο, για σένα όμως είναι το πιο εύκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Έχεις πάντα μια ανοιχτή αγκαλιά και προσφέρεις βοήθεια είτε στην οικογένειά σου είτε σε φίλους και γνωστούς.

Είναι πραγματικό ταλέντο το να κάνεις τον οποιοδήποτε με μια κουβέντα ή μια κίνηση να νιώθει ασφαλής και προστατευμένος.

ΛΕΩΝ

Είσαι ένα φωτεινό αστέρι. Όπου κι αν πας, σκορπίζεις τη λάμψη, οπότε είναι απόλυτα φυσιολογικό να τραβάς την προσοχή πάνω σου. Επίσης, είσαι πολύ δημιουργικός, έχεις εμπνευσμένες ιδέες και γι’ αυτό θα πετύχεις σε οποιαδήποτε κατεύθυνση ακολουθήσεις.

Το μεγαλύτερό σου προσόν όμως είναι ότι παρακινείς και άλλους να πιστέψουν στον εαυτό τους και να κάνουν το προσωπικό τους άλμα που θα τους φέρει στην κορυφή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν υποχωρείς μπροστά σε κανένα πρόβλημα. Αντίθετα, θα στύψεις το κεφάλι σου, θα φας μερόνυχτα αλλά στο τέλος θα καταφέρεις να βρεις τη λύση, που συνήθως είναι και η ιδανική. Και αυτό το πετυχαίνεις γιατί δεν παθαίνεις συναισθηματική σύγχυση αλλά λειτουργείς καθαρά με το μυαλό.

Το μότο σου είναι το: «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» και είσαι ο/η μόνος/η που δεν εφησυχάζει αλλά πάντα προσπαθεί να αγγίξει το τέλειο.

ΖΥΓΟΣ

Γνωρίζεις κυριολεκτικά τους πάντες, από τον δήμαρχο της πόλης μέχρι και τον περιπτερά της γειτονιάς σου και όλοι έχουν έναν καλό λόγο να πουν για σένα, αφού, εκτός από την ευγένειά σου, το χαμόγελο σπάνια σβήνει από το πρόσωπό σου και αυτό είναι που κάνει όλες τις πόρτες να ανοίγουν διάπλατα.

Το μεγάλο σου προσόν είναι να συμβιβάζεις τα πράγματα και να επαναφέρεις τις ισορροπίες, ακόμα κι όταν οι καταστάσεις είναι πιεστικές.

Γιατί το ζώδιό σου είναι το καλύτερο απ’ όλα;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξέρεις πώς να πάρεις αυτό που θέλεις, είτε είναι δουλειά ή να βγάλεις περισσότερα χρήματα είτε είναι η καρδιά ενός προσώπου. Η δύναμη της πειθούς σου είναι αξιοζήλευτη, όσο και η επιμονή σου. Δε δέχεσαι το «όχι» σαν απάντηση και θα κατευθύνεις έτσι τα πράγματα που στο τέλος θα γίνει το δικό σου.

Η αποφασιστικότητα και η πειθώ σου δεν είναι τίποτα, μπροστά στο πανίσχυρο ένστικτό σου, που αντιλαμβάνεται κάθε κακοτοπιά και σε προειδοποιεί, ώστε να την αποφύγεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις ένα έμφυτο ταλέντο να φτιάχνεις τη διάθεση των ανθρώπων και να τους κάνεις να γελούν με τα ανέκδοτά σου, τις αστείες ιστορίες σου και ενδεχομένως τις γκάφες σου ή των άλλων, γι’ αυτό και όλοι θέλουν να είναι μέλη της παρέας σου. Είσαι καλός αφηγητής, πολυτάλαντος, με ταξιδιάρα ψυχή και λάτρης της περιπέτειας.

Σε αυτό που είσαι ο καλύτερος είναι στο ότι δε λογαριάζεις ούτε την ηλικία, ούτε την οικονομική σου κατάσταση, ούτε τίποτα, μπροστά στο να κάνεις κάτι που σε ενθουσιάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν υπήρχε ρεκόρ Γκίνες για την υπομονή, θα το κέρδιζες με χαρακτηριστική άνεση. Όταν όλοι τρελαίνονται, βιάζονται, κοπανιούνται, εσύ, απλά, περιμένεις με καρτερία και μη χάνοντας το κουράγιο σου. Προσπαθείς σκληρά, δεν αποθαρρύνεσαι, είσαι ρεαλιστής, ψύχραιμος και αυτά είναι που θα σε φέρουν στο κατώφλι της επιτυχίας. Διότι όταν οι άλλοι παραιτούνται, εσύ είσαι εκεί, στη θέση σου.

Το σύνθημά σου είναι το «όταν θέλεις, βρίσκεις τρόπο»! Και σε αυτό είσαι ο καλύτερος, να βρίσκεις τρόπους να κατακτήσεις αυτά που θέλεις περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από κάποιους θα μπορούσες να χαρακτηριστείς διάνοια. Όταν όλοι εγκλωβίζονται στο πριν ή το τώρα, εσύ έχεις περάσει ήδη στο μετά. Το μυαλό σου είναι πολύπλοκο, γεμάτο από όνειρα και ιδέες που θα μπορούσαν να αλλάξουν τον κόσμο. Θέλεις να αφήσεις το στίγμα σου, μια κληρονομιά γι’ αυτό κοιτάς τη μεγάλη εικόνα κι όχι το προσωπικό σου συμφέρον.

Μπορεί να στέκεται σε απόσταση, αλλά έχεις την καλύτερη «θέα» απ’ όλους κι αυτό είναι το πιο μεγάλο σου προσόν. Έτσι, μπορείς να αντιμετωπίσεις προβλήματα και δυσάρεστες καταστάσεις, καθώς η οπτική σου δεν αλλοιώνεται από συναισθηματικές επιδράσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Απλά, ξέρεις πώς να ενώνεις τους ανθρώπους και όλοι μαζί να περνάτε φανταστικά. Πάντα κάνεις νέους φίλους και συναναστρέφεσαι με διαφορετικούς ανθρώπους απ’ όλα τα κοινωνικά στρώματα ή ηλικίες, επειδή θέλεις να μάθεις περισσότερα για τους ανθρώπους από οποιονδήποτε άλλο και με τον καθένα ταιριάζεις κάπου.

Με μια σου κίνηση ή κουβέντα θα ηρεμήσεις τα πνεύματα και θα απαλύνεις όλες τις εντάσεις και σίγουρα «ειρηνοποιός» μπορείς να είσαι μόνο εσύ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved