Διάλεξε μια κάρτα και μάθε τι σε περιμένει στην αγάπη και τον έρωτα

Διάλεξε μια κάρτα και μάθε όλα όσα αφορούν την αισθηματική σου ζωή

Διάλεξε μια κάρτα και μάθε τι σε περιμένει στην αγάπη και τον έρωτα

Ανεξαρτήτως αν είσαι κάποιος/α που δεν πιστεύει στις προβλέψεις, τα ταρώ, την αστρολογία και σε άλλες παρόμοιες πρακτικές, το τεστ που σου παρουσιάζουμε είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακαλύψεις λίγα περισσότερα για όσα συμβαίνουν ή πρόκειται να συμβούν στην αισθηματική σου ζωή.

Απλώς ρίξε μια ματιά στα τέσσερα φύλλα της φωτογραφίας. Ποιο είναι αυτό που τραβάει πιο έντονα τη ματιά σου; Προσπάθησε να μη σκέφτεσαι πάρα πολύ, αλλά να ακολουθήσεις την πρώτη αντίδρασή σου που προέκυψε ενστικτωδώς. Μόλις επιλέξεις μια κάρτα, συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις τι έχει να αποκαλύψει για σένα και τις προσπάθειές σου στα αισθηματικά θέματα.

Εάν διάλεξες την 1η κάρτα:

Όταν αυτή η κάρτα εμφανίζεται, πρέπει να είσαι έτοιμος/η να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Χρειάζεται επιφυλακή, καθώς το αναμενόμενο πρόβλημα έρχεται προς τον δρόμο σου. Εάν τα προβλήματα προέρχονται από το παρελθόν, πρέπει να σκεφτείς πολύ καθαρά και να κρατήσεις τη θέση σου, ακόμα κι αν είσαι κουρασμένος/η και εξαντλημένος/η.

Η κάρτα αυτή μιλάει για επιμονή, για τις επαναλαμβανόμενες προσπάθειες, λόγω της άρνησης να δεχτείς το «όχι» για απάντηση. Πρέπει να συνεχίσεις παρά την κούραση, την μειωμένη αντοχή, αλλά και τη σκληρότητα που θα αντιμετωπίσεις.

Εάν είσαι ελεύθερος/η, η εμφάνιση της συγκεκριμένης κάρτας μπορεί να υποδηλώνει ότι είσαι προσεκτικός/ή με τις σχέσεις επειδή έχεις πληγωθεί στο παρελθόν. Δοκίμασε να αναλύσεις τα πράγματα που πήγαν στραβά και βρες που υπάρχει χώρος για αλλαγή. Τώρα είναι η ώρα να καλύψεις τον εαυτό σου συναισθηματικά.

Όταν είσαι σε μια σχέση, η εμφάνιση της κάρτας μπορεί να υποδηλώνει ότι πρέπει να είσαι σε επιφυλακή γιατί είναι πολύ πιθανό να πληγωθείς. Μια άλλη εκδοχή μπορεί να δηλώνει ότι ο/η σύντροφός σου είναι πολύ προστατευτικός/ή και εσύ να νιώθεις ασφυξία. Συζήτησέ το μαζί του και πες του ότι χρειάζεσαι λίγο χώρο για να αναπνεύσεις.

ΡΙΞΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΩΝ 4 ΚΑΡΤΩΝ

Εάν διάλεξες την 2η κάρτα:

Αυτή η κάρτα μπορεί να εμφανιστεί όταν ο πειρασμός έχει μπει στον δρόμο σου για τα καλά. Σε όλες τις εκδοχές που μπορεί να συναντήσεις αυτήν την κάρτα, υπάρχουν δύο νομίσματα που γίνονται ταχυδακτυλουργικά εργαλεία στα χέρια ενός νεαρού ατόμου. Η εικόνα είναι αρκετά γαλήνια και αντανακλά το μόνο αποτέλεσμα που είναι μια από τις δύο επιλογές.

Μπορεί να νιώθεις ότι έχεις μπροστά σου πάρα πολλές επιλογές να εξερευνήσεις και αυτό να σε αποθαρρύνει, όμως η ισχύουσα πραγματικότητα είναι διαφορετική. Η κάρτα επισημαίνει το συγκεκριμένο μειονέκτημα στο σχέδιό σου και σε ενθαρρύνει στο να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου.

Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση και είσαι προσανατολισμένος/η στο να τη διατηρήσεις για πολύ-πολύ καιρό, η κάρτα σε προειδοποιεί για επερχόμενους μπελάδες που θα «σκάσουν» ξαφνικά.

Αυτήν τη στιγμή, είναι σημαντικό για σένα να αξιολογήσεις τη σχέση σου αντικειμενικά. Είσαι απόλυτα ειλικρινής με τον/την σύντροφό σου, όσον αφορά τις προθέσεις σου;

Εάν βρίσκεσαι σε αναζήτηση της αγάπης, σημαίνει ότι οι ρομαντικές σου αναζητήσεις μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνονται. Εάν δεν είσαι σίγουρος/η για κάποιον, μην προχωρήσεις σε μια σχέση μαζί του.

Αυτή η κάρτα είναι επίσης πιθανό να εμφανιστεί εάν ο υποψήφιος σύντροφός σου δεν είναι ειλικρινής, σχετικά με τη συναισθηματική του διαθεσιμότητα. Μάλλον θα χρειαστεί να το διερευνήσεις λίγο παραπάνω!

Εάν διάλεξες την 3η κάρτα:

Η κάρτα αυτή έχει να κάνει με την ικανότητά σου να διεκδικείς πράγματα για τον εαυτό σου, με διπλωματικό και εποικοδομητικό τρόπο. Επίσης σου λέει ότι η προσωπική σου ανάπτυξη θα επιτευχθεί, παίρνοντας τα ηνία και κατευθύνοντας τον εαυτό σου στο δικό του δρόμο, χωρίς να πατάς στα αχνάρια των άλλων.

Είναι μια πολύ δυνατή κάρτα και γενικά καλός οιωνός. Εάν είσαι ήδη σε σχέση και προσπαθείς να αποκρυπτογραφήσεις την κάρτα προσανατολισμένος/η στην αγάπη, σημαίνει ότι η σχέση σου έχει σταθερότητα και χώρο και για τα δύο μέρη, προκειμένου να πορευθούν μαζί με υγιή τρόπο.

Εάν αναζητάς την αγάπη, είναι ένα καλό σημάδι ότι αυτό που επιθυμείς «είναι στη γωνία κι έρχεται», αρκεί να έχεις ξεκαθαρίσει εκ των προτέρων στον εαυτό σου ότι είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις σε μια σχέση. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφήσεις την αυτοπεποίθησή σου να λάμψει και να γνωρίσεις το άτομο των ονείρων σου.

Εάν διάλεξες την 4η κάρτα:

Αυτή η κάρτα δηλώνει μια σταθερή πρόοδο στη ζωή σου. Δεν υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα, αλλά αυτά θα έρθουν και θα υπάρξει αίσιο τέλος, για όσους είναι σταθεροί στον δρόμο που έχουν διαλέξει.

Εάν η κάρτα αυτή εμφανιστεί ενώ είσαι σε σχέση, σημαίνει ότι βρίσκεσαι σε καλή θέση για να προχωρήσεις και να ευδοκιμήσεις με τον συγκεκριμένο σύντροφο. Είναι επίσης πιθανό να είσαι στα πρόθυρα για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο ή να μάθεις κάτι νέο για τον/την σύντροφό σου.

Να είσαι ανοιχτός/ή και ειλικρινής σχετικά με τις προσδοκίες σου από τη σχέση και μη φοβάσαι να εκφράσεις τυχόν ανησυχίες που έχεις για το μέλλον. Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να καταλάβεις αν εσύ και ο σύντροφός σου βαδίζετε στο ίδιο μονοπάτι ή αν θέλετε διαφορετικά πράγματα από τη ζωή.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved