Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 27/2 έως 5/3

Αγώνας, Αγάπη

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 27/2 έως 5/3

Οι πλανήτες έχουν την ίδια πεισματάρικη και εγωιστική φύση με σένα. Όσο βλέπουν πως η επιρροή τους πιάνει τόπο, τόσο αυθαδιάζουν σε βάρος σου. Χαίρονται να σε ορίζουν, μα βρίσκουν και τα κάνουν.

Ουσιαστικά καθρεφτίζουν την νοοτροπία του κακομαθημένου παιδιού, που ενοικεί εντός σου και όταν το κανακεύεις όλα είναι μέλι-γάλα και το κλάμα λιγοστό. Αν όμως το παραπετάξεις, το αφήσεις ατάιστο και δεν του δώσεις τη δέουσα σημασία, τότε αρχίζει ο σαματάς.

Και η τροφή των πλανητών δεν είναι γαλατάκι και φρουτόκρεμες, ούτε μια Kinder έκπληξη, αλλά οι εφαρμογές της ενέργειάς τους. Ο καθένας από αυτούς σε θέλει κατάδικό του, μέσα από τα έργα σου κι εδώ είναι που αρχίζουν τα δύσκολα, αφού οι απαιτήσεις διαφέρουν συχνά παρασάγγας κι εσύ οφείλεις να τις συνθέσεις με τέτοιο τρόπο, που να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι, χωρίς να χάσεις την ανθρωπιά σου.

Το πιο φασαριόζικο «μωρό» σου βέβαια είναι ο Άρης, που μάλιστα αυτές τις μέρες έχει ξανά την τιμητική του στη γειτονιά σου.

"Πρόσεξέ με", σου φωνάζει, κτυπώντας με δύναμη χέρια και πόδια. Βόμβες πέφτουν γύρω του και χιλιάδες «γιατί» ανεβαίνουν στους ουρανούς.

Στην κοντινή σου Ανατολή τα νοσοκομεία καταρρέουν στην αναμονή μιας εκεχειρίας που όλο έρχεται και ποτέ δεν φτάνει. Ο Σουλτάνος εκθειάζει τον μπορντό μπερέ μιας εξάχρονης, μιλώντας για σημαίες και φέρετρα. Άρματα μάχης, πολεμικά πλοία κι αεροπλάνα εξαθλιώνουν τους πολλούς για το χατίρι των ελαχίστων. Ο ένας αλυτρωτισμός γεννά τον άλλον. Ο φανατισμός στην υπηρεσία του κέρδους και της ισχύος, γιατί δεν φαντάζομαι να νομίζεις πως όλα αυτά γίνονται για μια ιδέα.

Στην μακρινή σου Δύση πάλι, τα σχολεία έγιναν εδώ και καιρό πεδία μάχης. Ένα αυτόματο όπλο παίρνει δεκάδες ζωές και δεν είναι ταινία φαντασίας.

Ερωτικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί το 2018 στην ερωτική σου ζωή

Ακόμη κι αν ένας πόλεμος δείχνει μακρινός, σίγουρα υπάρχει κάποιος άλλος σιμά σου. Κι εσύ την ίδια στιγμή που αδέσποτα βόλια σε περικυκλώνουν, πρέπει να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου για να αποδείξεις ότι είσαι ακόμη εδώ, ζωντανός αλλά και αρνητής της βαρβαρότητας. Το μυαλό σου θα σε βοηθήσει σε αυτό, άνοιξε λοιπόν το αλφαβητάρι σου, στην σελίδα διαχείρισης κρίσεων.

Ξεκινάς με το Α… Αγώνας, Αγάπη

Δεν είναι λίγες οι φορές που χρειάζεσαι ένα γερό ταρακούνημα για να αναδείξεις το μεγαλείο σου. Ένα εμπόδιο που θα σε κάνει να πηδήξεις πολύ ψηλότερα από όσο φανταζόσουν. Μια πρόκληση, που θα διώξει για πάντα τους φόβους, τις ανασφάλειες, τις ενοχές κι όλα τα τέρατα που γεννά η κατευθυνόμενη από άλλους και «βολική» αδράνειά σου.

Αυτός είναι ο Άρης σου και δεν θα πάψω ποτέ να σου θυμίζω τις δυνατότητες που έχεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνει το σύμπαν για να προοδεύσεις. Ευκαιρίες-προκλήσεις και όχι ευκολίες. Γιατί ξέρεις ότι τα καλύτερα σου συνέβησαν, όταν πήρες την κατάσταση στα χέρια σου, όταν πολέμησες για το δίκιο σου, όταν ύψωσες την ύπαρξή σου απέναντι σε φθηνές αξίες κι αναποδιές. Τα καλύτερα σου συνέβησαν στις δύσκολες μέρες σου, τότε που αγωνίστηκες κι έτσι θα γίνει πάλι. Τα άλλα, τα «εύκολα», τα πήρε και τα σήκωσε η λήθη. Δυσκολεύεσαι πολύ να ανατρέξεις και να σταθείς σε όλα εκείνα που πέτυχες χωρίς αγώνα, σε όλα εκείνα που δεν κατέκτησες αλλά σου προσφέρθηκαν -λένε από αγάπη- αλλά μπορεί κι από μίσος για το αυτεξούσιό σου..

Οικονομικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί στον οικονομικό τομέα

Μην ξεχάσεις μόνο ότι το ίδιο δικαίωμα στον αγώνα έχουν και οι άλλοι, με τις δικές τους λύσεις και επινοήσεις. Έτσι προοδεύουν ο κόσμος και ο κόσμος σου, το ένα χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο το πρόσωπο….

Στην πραγματικότητα, πολύ λίγα συμβαίνουν χωρίς την εσωτερική συγκατάθεσή σου κι αν κάτι σου πήγε στραβά, είναι γιατί εσύ πρώτος ξεστράτισες από τον δικό σου δρόμο, υιοθετώντας ξένες επιλογές και πολιτικές. Εσύ ήσουν που πρώτος αποδέχτηκες την ήττα σου, τρομαγμένος από «διδαχές» που δεν αποσκοπούσαν παρά μόνο στη διαιώνιση της εξουσίας κάποιων συνανθρώπων σου, εκείνων που εντάχθηκαν πρόθυμα στο σύστημα, το υπηρετούν και ωφελούνται από αυτό.

Αποδέχθηκες στην πράξη τη διαπλοκή και τις πελατειακές σχέσεις, που δεν υπάρχουν μόνο στην πολιτική ζωή της χώρας σου αλλά πρωτίστως στη δική σου.

Ξέχασες να αγαπάς χωρίς συμφέρον, ξέχασες να δημιουργείς χωρίς αμοιβή, ξέχασες τον εαυτό σου κλειδωμένο στο μπουντρούμι ενός κακώς εννοούμενου ρεαλισμού.

Ο θυμωμένος Άρης θα σε κάνει να τα θυμηθείς όλα αυτά και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Θα σκύψεις άραγε ξανά το κεφάλι ή μήπως έφτασε η στιγμή για να απαιτήσεις όλα εκείνα που στερήθηκες από δικά σου λάθη;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved