Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 6/2 έως 12/2

Ο χορός των αγγέλων

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 6/2 έως 12/2

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς νιώθει την καυτή ανάσα του Άρη στον Τοξότη και η απατηλή σου λάμψη αρχίζει να ξεθωριάζει. Ιδεολογίες και οράματα φτήνυναν πια κι έγιναν δείκτες τιμών στα χρηματιστήρια της ελεύθερης αγοράς. Πίστεψες σε πολλά και ζήτησες ακόμη περισσότερα, μα τώρα κυλιέσαι γυμνός στον βούρκο των χαμένων ονείρων.

Λες πως ο θεός σου έπαψε να σε ακούει. Ότι δεν ανταποκρίνεται στις παρακλήσεις σου για πλούτο κι ευτυχία. Αδιαφορεί για τον πόνο σου, κωφεύει, είναι σαν να μην υπάρχει. Κι εσύ, λοιπόν, έπαψες να πιστεύεις σ’ αυτόν. Έπαψες να πιστεύεις στα θαύματα και δέθηκες στο άρμα των σκεπτικιστών. Δεν τα βλέπεις και λες ότι όλα αυτά είναι ανοησίες, ότι είναι μια μεγάλη απάτη. Μήπως όμως κοιτάς σε λάθος μεριά;

Ερωτικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί το 2018 στην ερωτική σου ζωή

Για τον πλανήτη της υπέρβασης όλες αυτές οι αξίες είναι πλαστές. Ο υλικός πλούτος, η κοινωνική καταξίωση, οι νόμοι των αγορών, η ιδιοκτησία, όλα αυτά είναι πλαστά και κάτω από την επίβλεψή του μόνον πλαστότητα θα αποκομίσεις: Κλοπές, απάτες και πονηριές, πλάνες, αυταπάτες και χίμαιρες. Προδοσίες.

Ξεπούλησες την αθωότητά σου για τριάντα αργύρια και τώρα όλοι πια σου μοιάζουν με προδότες. Είναι όμως ο προδότης μέσα σου, που γελά θριαμβευτικά.

Γιατί η πρώτη και μεγαλύτερη προδοσία είναι αυτή απέναντι στον εαυτό σου κι από αυτήν πηγάζουν όλα τα δεινά σου. Μεταμφιέζεσαι, παραμερίζοντας την αλήθεια σου αλλά πώς περιμένεις να σε αναγνωρίσουν οι καλές σου νεράιδες, έτσι που κατέληξες;

Ζεις πλέον στην σκιά του εαυτού σου, με αποτέλεσμα ο κάθε σου πλανήτης να λειτουργεί κι αυτός ως Σκιά, αποκαλύπτοντας την χειρότερη φύση του.

Κι εσύ πιασμένος σε αόρατη δίνη, ακυρώνεις τα δικαιώματά σου, περιορίζοντας τη φαντασία σου σε αυτά που μπορείς να έχεις, τα εφήμερα καταπραϋντικά της θλίψης σου.

Λερώνεις τη ζωή σου με τα τοξικά απόβλητα της σκέψης σου.

Οικονομικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί στον οικονομικό τομέα

Όμως δεν χάθηκαν όλα.

Η βοήθεια που ζητάς θα σε αναγνωρίσει και θα έρθει να σε βρει αμέσως μόλις βγάλεις τη μάσκα που σου φόρεσαν τα πρέπει και οι πλαστές ανάγκες σου.

Κι αν, πάλι, σου φαίνεται δύσκολο να ζήσεις χωρίς μάσκα, δοκίμασε άλλες, που θα σε απελευθερώσουν από σχήματα και πεποιθήσεις. Περπάτα για λίγο σε θεατρικό σανίδι, για να βρεις τον εαυτό σου.

Φαντάσου τον ανυψωμένο και μακριά από την καθημερινή φθορά. Φαντάσου τον σαν ήρωα ενός δράματος, που φέρει τα χαρακτηριστικά ενός ονείρου: Ο τόπος, ο χρόνος και τα πρόσωπα δεν υπακούουν σε άτεγκτους συμπαντικούς νόμους. Δεν δεσμεύεσαι, είσαι ελεύθερος!

Παίξε με την έμπνευσή σου, απελευθέρωσέ την, δίνοντας ζωή σε ρόλους και χαρακτήρες, που υπάρχουν μέσα σου φυλακισμένοι. Φτάσε στο κατώφλι της συνείδησής σου κι ακόμα παραπέρα, εκεί που σε περιμένουν τα θαύματα της ψυχής σου. Βυθίσου στη μαγεία της μουσικής, στάσου εκστατικός μπροστά στη ζωγραφιά που μιλάει στην ψυχή σου, χόρεψε, χόρεψε, χόρεψε...

Κι είναι τούτη η ώρα μια ευκαιρία να νοιώσεις την ενότητά σου με το σύμπαν, να αφουγκραστείς τους αγγέλους σου και να τους καλέσεις στη μικρή σου γιορτή.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved