Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 23/1 έως 26/1

Δικαίωμα στην υπέρβαση

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 23/1 έως 26/1

Παρατηρείς τους ουρανούς. Ακούς και διαβάζεις για ζώδια και πλανητικά μετερίζια που ορίζουν την μοίρα και τις κινήσεις σου. Σήμερα είναι ο Πλούτωνας, αύριο ο Ουρανός, μεθαύριο ο Κρόνος… Άραγε αυτοί οι τύποι δεν ξεκουράζονται ποτέ;
Τους παρακολουθείς χρόνια τώρα, να περιφέρονται ασταμάτητα, πλέκοντας τετράγωνα, συνόδους κι αντιθέσεις.

Σου κανονίζουν τη ζωή ή μήπως δεν είναι έτσι;
Ακόμη κι όταν η λογική σου ορθώνεται, αμφισβητώντας τη δύναμή τους με επιστημονικά στοιχεία και αριθμούς, κάτι μέσα σου επιμένει να τους υπολογίζει.

Ερωτικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί το 2018 στην ερωτική σου ζωή

Και η αλήθεια είναι ότι δεν είσαι παράλογος. Σκέφτεσαι τις εποχές του χρόνου και την προσαρμογή σου σε αυτές. Γιατί να μην ισχύει το ίδιο και με τις επιταγές των ουρανών;

Μα είναι άλλο πράγμα ο σεβασμός στους κοσμικούς ρυθμούς κι άλλο η υποταγή σε αυτούς.
Η μάχη σου με την μοίρα ξεκίνησε από τότε που έκανες τα πρώτα σου βήματα στον πλανήτη. Τότε ήσουν πραγματικά στο έλεός της και η μικρούλα συνείδησή σου, έψαχνε τρόπους για να εξευμενίσει τα θεριά που σε κυβερνούσαν κι αν γινόταν να τα πάρεις με το μέρος σου.

Οικονομικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί στον οικονομικό τομέα

Για να γίνει η «δουλειά» σου επιστράτευσες μάγους και ιερείς. Τους έδωσες εξουσία, τους ανέθρεψες με την πίστη αλλά και τις δεισιδαιμονίες σου. Κι οι περισσότεροι από αυτούς καταχράστηκαν την εύνοιά σου. Έστησαν τσιμπούσι στις πλάτες σου κι ακόμα τρώνε και πίνουν στην υγεία του κορόιδου.

Μέχρι που κάποια μέρα Ένας από αυτούς σου μίλησε για την ελευθερία σου. Σου έδειξε ότι το πνεύμα σου είναι πάνω από κάθε μοίρα, αρκεί να μάθεις την Αγάπη.
Αρκεί να πάψεις να ορίζεσαι από την Ανάγκη του υλικού κόσμου σου και να δώσεις πνοή στον δημιουργό που κρύβεις μέσα σου. Σου έδωσε το δικαίωμα στην υπέρβαση.

Πέρασαν αιώνες και χιλιετίες από τότε. Εσύ μεγάλωσες πια κι έκτισες πνευματικά κάστρα και πολιτείες, μα ο παλιός εαυτός σου δεν νικήθηκε ακόμη.

Συχνά πας πέρα δώθε σαν υπνωτισμένος, ξεχνώντας ότι πάνω από τους οιωνούς σου στέκεις εσύ. Ναι, η μοίρα υπάρχει αλλά δεν είναι πια η κακή μητριά σου, ούτε καν μια εξευμενισμένη θεά. Έγινε σύντροφος και συνοδοιπόρος στο πνευματικό μονοπάτι της Αγάπης σου.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved