Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 19/1 έως 23/1

Βάλε το παιχνίδι στη ζωή σου

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 19/1 έως 23/1

Οι πλανήτες συνεχίζουν το αέναο ταξίδι τους, μα δεν είναι εκείνοι που χαράζουν αποκλειστικά το μέλλον σου. Η δική σου στάση, η δική σου φιλοσοφία είναι που δίνει σάρκα και οστά στο κοσμικό σχέδιο. Και πίστεψέ με δεν υπάρχει μόνον ένα μονοπάτι στην διάθεσή σου.

Μα για να δεις τις εναλλακτικές σου οφείλεις να χαλαρώσεις και να πάψεις να παίρνεις τον εαυτό σου τόσο στα σοβαρά.

Να χειραφετηθείς από την κακώς εννοούμενη ωριμότητά σου.

Γιατί δες τι έχει γίνει! Έχασες τον αυθορμητισμό σου, έσβησες την δημιουργική σου φλόγα και ταμπουρώθηκες, κλείστηκες στην φυλακή των προβλημάτων σου.

Ερωτικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί το 2018 στην ερωτική σου ζωή

Όμως η ευτυχία σου κι η χαρά σου δεν εξαρτώνται μόνον από τις παροχές ή τις ευκολίες σου. Ξέρεις ότι υπάρχουν συνάνθρωποί σου που έχουν τα πάντα, χωρίς να χαίρονται πραγματικά. Τους βλέπεις γύρω σου, ίσως μάλιστα να έχεις βρεθεί κι εσύ στη θέση τους για ένα φεγγάρι. Όμως, ξέρεις ακόμη ότι τα παιδιά μπορούν και χαίρονται με «μικροπράγματα». Ένα παιχνίδι, μια αγκαλιά, φέρνουν πάλι το γέλιο στο πρόσωπό τους κι ας ήταν πριν από μια στιγμή συννεφιασμένο.

Η δική σου παιδικότητα που πήγε; Που καταχωνιάστηκαν η χαρά, το παιχνίδι, η δημιουργικότητά σου; Αυτό είναι που σου λείπει.

Οικονομικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί στον οικονομικό τομέα

Οι βαριές σκέψεις είναι αυτές που δηλητηριάζουν την ευτυχία σου κι αντίθετα απ’ ό,τι πιστεύεις, αντί για λύσεις σου προσθέτουν νέες σκοτούρες, μένεις αγκιστρωμένος στο πρόβλημά σου.

Σκέψου όμως ότι παίζοντας και γελώντας, μπορεί να σκοντάψεις στην τύχη σου. Να σου ανοιχτεί ένας νέος θαυμαστός κόσμος, που ποτέ δεν θα γνώριζες, αν έμενες συνοφρυωμένος στη θέση σου.

Παίξε με τη ζωή, λοιπόν, για να βρεις την χαρά σου, την τύχη σου, τον εαυτό σου.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved