Τα ζώδια που θα αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες μέσα στο 2024

Το δικό σου βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά που θα δοκιμαστούν;

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που θα αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες μέσα στο 2024

Όχι ότι και κάποια άλλα ζώδια δεν θα έχουν διάφορα θέματα μέσα στο 2024, αλλά τα συγκεκριμένα τέσσερα είναι αυτά που θα χρειαστεί να δείξουν μεγαλύτερο θάρρος και κουράγιο. Και για να το δικαιολογήσουμε, αρκεί να αναφέρουμε ότι ο Κρόνος θα περάσει στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιχθύ και με δεδομένη την παρουσία τουΟυρανού στον Ταύρο, αλλά και την mini είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο (θα ξαναγυρίσει στον Αιγόκερω), θα δημιουργηθούν αρκετές δυσκολίες και εμπόδια. Διάβασε παρακάτω αν και το δικό σου ζώδιο βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά που θα δοκιμαστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν ανήκεις στις πρώτες μοίρες του ζωδίου σου, τότε τα πράγματα για σένα θα είναι δύσκολα και ανατρεπτικά. Ο Πλούτωνας στις 21 Ιανουαρίου μπαίνει στον Υδροχόο. Θα μείνει εκεί μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου, όταν και θα ξαναμπεί ανάδρομος στον Αιγόκερω. Η παρουσία του στο ζώδιό σου θα είναι αισθητή. Θα σε επηρεάσει αρκετά και θα νιώσεις την έντονη επίδρασή του. Δεν είναι εύκολο για σένα να την διαχειριστείς, λόγω χαρακτήρα και συμπεριφοράς. Ο Πλούτωνας θα σου φέρει στην κυριολεξία τα πάνω κάτω. Θα σου ανατρέψει πολλά στην καθημερινότητά σου και θα σε αναγκάσει να βγεις έξω από τα νερά σου. Θα βάλεις ένα τέλος σε ό,τι σε πλήγωνε ή σε κρατούσε πίσω όσο κι αν εσύ δεν το θέλεις. Οι καταστάσεις θα είναι τέτοιες που θα σε αναγκάσουν να ρίξεις γροθιά στο μαχαίρι.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπητέ Ιχθύ του δευτέρου δεκαημέρου, να σου πούμε κάπου εδώ ότι με Κρόνο πάνω του δεν χάρηκε κανείς (εκτός από τον Αιγόκερω)! Και εσύ τον υποδέχεσαι και θα τον έχεις για όλο το 2024 «στο κεφάλι» σου. Είσαι ένα άτομο που γενικά δεν τα πάει καλά με τον Κρόνο. Εσύ έχεις μάθει να ζεις μέσα στο χάος και σε έναν φανταστικό κόσμο, μιας και σου αρέσει να τα βλέπεις όλα με τα ροζ γυαλιά σου και να νομίζεις ότι όλα είναι τέλεια και παραμυθένια. Και έρχεται ο πλανήτης αυτός, όχι απλά για να σε βάλει σε τάξη, αλλά και για να σε προσγειώσει. Θα σου δώσει αρκετά μαθήματα και η αλήθεια είναι ότι θα το κάνει με τον δύσκολο τρόπο και με αυτόν που ίσως να σε «πονέσει» περισσότερο. Την ενέργεια του Κρόνου, ως άτομο δεν μπορείς να την διαχειριστείς εύκολα και θα αντιμετωπίσεις μεγάλη δυσκολία. Θα περάσεις ζόρια που θα σε έχουν κάνουν άλλο άνθρωπο, μετά που θα φύγει από πάνω σου.

ΛΕΩΝ

Σχέσεις, γάμος και ερωτικά σε… κρίση. Το 2024 θα είναι για σένα που ανήκεις στις πρώτες μοίρες του ζωδίου σου μια δύσκολη χρονιά. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Θα έχεις τον Πλούτωνα για κάποιους μήνες στον 7ο οίκο σου που έχει να κάνει με τις ερωτικές σχέσεις, τον γάμο, τον έρωτα και το φλερτ. Ένας χωρισμός είναι πιθανός ή μια μεγάλη κρίση στην σχέση σου. Και αν είσαι single, μην περιμένεις να βρεις σχέση μέσα στο 2024. Καλύτερα να μείνεις μόνος/η μέχρι να ορθοποδήσεις, παρά να πληγώνεσαι με καταστάσεις που δεν θα οδηγήσουν πουθενά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πλούτωνας και Ουρανός σε έχουν βάλει στη γωνία και σε... "κοπανάνε". Ο Ουρανός επηρεάζει όσους ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου καθώς είναι στον Ταύρο, στον 7ο οίκο τους, που έχει να κάνει με τις σχέσεις, τον έρωτα και τον γάμο. Όλα θα είναι ρευστά και στον αέρα. Οι αλλαγές θα είναι ξαφνικές και θα έχουν συνεχόμενες ανατροπές στην ερωτική τους ζωή. Τίποτε δεν θα είναι σταθερό. Ο Πλούτωνας από την άλλη, επηρεάζει όσους ανήκουν στις πρώτες μέρες του ζωδίου, καθώς θα κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο τους, φέρνοντας προβλήματα και εμπόδια σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικογενειακά και το σπίτι τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved