Αντέχει ένας Υδροχόος να είναι το... 3ο πρόσωπο της σχέσης;

Τι συμβαίνει όταν ένας Υδροχόος βρίσκεται σε παράλληλη σχέση;

Αντέχει ένας Υδροχόος να είναι το... 3ο πρόσωπο της σχέσης;

Το ενδέκατο ζώδιο του ζωδιακού, ο Υδροχόος συμβολίζει την επανάσταση, την πρωτοπορία και ο κυβερνήτης του έχει μια έκκεντρη τροχιά, γεγονός που εξηγεί γιατί είναι απρόβλεπτος, διαφορετικός και εξαιρετικά ιδιόρρυθμός. Είναι αλλεργικός στις πολύ «κλειστές» σχέσεις και θερμός υποστηρικτής των ελεύθερων σχέσεων κι επαφών. Έτσι λοιπόν, μπορεί να γίνει ένα «τρίτο πρόσωπο» αλλά είναι απίθανο να παραμείνει σε αυτή τη θέση, από τη στιγμή που περιορίζεται η ελευθερία των επιλογών του. Μπορεί όμως άνετα να παίξει το ρόλο του sex buddy, χωρίς τύψεις κι ενοχές, να μπει «σφήνα» απλά και μόνο για να προκαλέσει ή να είναι το τρίτο πρόσωπο εν... γνώσει των άλλων δύο. Αντισυμβατικός και εγκεφαλικός από τη φύση του, συνήθως προχωρά σε έναν δικανικό συμβιβασμό, στον οποίο ορίζεται ποιος έχει την ψιλή κυριότητα και ποιος την επικαρπία, χωρίς μίση και αντιπαλότητες.

Έτυχε ή μήπως έπεσε θύμα.. των περιστάσεων;

Απρόβλεπτα γεγονότα και εκκεντρικές καταστάσεις αναμφίβολα λαμβάνουν χώρα στη ζωή του Υδροχόου και δεν είναι απίθανο να βρεθεί τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση χωρίς να το ξέρει, παρά την αυξημένη οξυδέρκεια του και τη δυνατότητα του να διακρίνει τα πιθανά ενδεχόμενα πριν ακόμα συμβούν. Η αέρινη γοητεία του και η ιδεολογικά αδέσμευτη στάση ζωής του, τον καθιστούν πόλο έλξης συχνά από άτομα που βλέπουν την ήδη υπάρχουσα σχέση τους ως περιορισμό, υποχρέωση, εξάρτηση, η τροχοπέδη. Ο Υδροχόος είναι εκπρόσωπος της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας και είναι λογικό και επόμενο να αποτελεί ευσεβής πόθος για κάθε πρόσωπο που νιώθει αλυσοδεμένο στα δεσμά της σχέσης του.

Όταν τα... «σκάνε» τα νέα!

Το ένστικτο του Υδροχόου είναι σαν... τη μύτη της αστυνομίας. Ανακαλύπτει τι συμβαίνει και αντιδρά ξαφνικά, απότομα και χωρίς προειδοποίηση. Η τεχνολογία είναι σύμμαχος του και διόλου απίθανο να παίξει καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη της αισθηματικής αντισυνταγματικότητας που λαμβάνει χώρα στην ζωή του. Αγαπά την αλήθεια και με τον έναν ή τον άλλο εμφανίζεται στη ζωή του. Πολύ πιθανόν να φανερώσει ο άλλος την ερωτική εκτροπή στην οποία έχει προβεί από την νόμιμη σχέση του εκπλήσσοντας ή σοκάροντας τον Υδροχόο μέχρι να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το αντίθετο.

Θα διεκδικήσει ή θα φύγει;

Η αποκάλυψη «Ξέρεις είμαι παντρεμένος, λησμόνησα να στο πω», θα βγάλει προς το έξω το θεριό ανήμερο που έχει το αντιδραστικό παιδί του Ουρανού, η ατμόσφαιρα θα ηλεκτριστεί, το κινητό θα εκσφενδονιστεί και εν συνεχεία θα ακολουθήσει τη θεραπευτική μέθοδος της ομοιοπαθητικής που για τον Υδροχόο σημαίνει «βρίσκω κάτι άλλο, έστω και προσωρινό» σε συνδυασμό με παστίλιες για τον πόνο του άλλου, του... κάλου και του εγκεφάλου. Αν τώρα ο Υδροχόος θελήσει να διεκδικήσει, τότε αφενός το διαζύγιο με την μόνιμη σχέση είναι θέμα στιγμών και αφετέρου expect the unexpectable.

Σφήνα ανάμεσα σε δύο γίνεται;

Οι κινήσεις του Υδροχόου μπορεί πολλές φορές να μην ακολουθούν κάποια λογική όμως απροκάλυπτα ευφυής έχει το ταλέντο να δημιουργεί αναταραχές, να εξωθεί σε ακρότητες, να ξεπερνά τα όρια του επιτρεπτού, να βγάζει έξω από την κανονική πορεία τη ροή μιας σχέσης, να επιβάλλει το παράδοξο και να ανοίγει νέους δρόμους μέσα από μια αφοριστική ή αντισυμβατική επιλογή.

Γιατί επιλέγει το σύντροφο κάποιου άλλου;

Ο έρωτας για τον Υδροχόο είναι εγκεφαλικός, δύσκολα του κάνει κλικ ένα πρόσωπο που του μιλά στο αυτί και κάνει αντίλαλο. Ούτε επιλέγει ένα πρόσωπο επειδή έχει αποκλειστικά αναλογίες Καινούργιου ή Σάκη Ρουβά, ούτε προχωρά σε μια σχέση αν υπάρχει ανακολουθία μεταξύ εμφάνισης και μυαλού. Το ενδεχόμενο να επιλέξει το σύντροφο ενός άλλου δεν είναι παράδοξο γιατί την κοσμοθεωρία του Υδροχόου. Ο λόγος που θα το κάνει είναι γιατί έτσι θέλει, γιατί θέλει να πειραματιστεί, γιατί απεχθάνεται τη μονιμότητα, γιατί θέλει να σπάσει στεγανά, αντιλήψεις και προκαταλήψεις και γιατί νιώθει ο εαυτός του όταν πηγαίνει κόντρα στην περπατημένη, προκαλεί, ξαφνιάζει , σοκάρει ή επιτυγχάνει μια αιφνιδιαστική ανατροπή.

Πώς κερδίζει έδαφος μέρα με τη μέρα

Απλά παίζοντας τον εαυτό του. Έχει ανεξάντλητο ρεπερτόριο στάσεων, συμπεριφορών, ικανοτήτων, δεν χάνει εύκολα την ψυχραιμία του ενώ λόγω του απρόσιτου χαρακτήρα του αποπνέει ένα μυστήριο. Το κρύο - ζέστη συμβάλλει στο να κάνει τον άλλο να νιώσει σαν ακροβάτης που ενεργεί κάτι παράτολμο και ανορθόδοξο ,γεγονός που θα τον συνεπάρει και θα αρχίσει να έλκεται όλο και περισσότερο από τον εξτρεμιστή Υδροχόο. Συγχρόνως, οι ατάκες που συνεχώς επαναλαμβάνει «δεν είμαι εγώ για έρωτες», «δεν είμαι εγώ για αγάπες» αφήνουν την εντύπωση πως ο αέρας δεν πιάνεται και αυτό αποτελεί μια ασυναγώνιστη πρόκληση να τον κατακτήσουν, να αποτελέσει το λάφυρο της ζωής τους.

Ευτυχία που κόβεται στα τρία ή από ρόλο αναπληρωτή σε αυτόν του πρωταγωνιστή;

Θεωρητικώς δεν το χαλάει όμως, στην πράξη δεν το δέχεται ,τίθεται θέμα επιβίωσης και ιεραρχίας. Από την άλλη δεν θα μιλήσει ποτέ για δέσμευση, γιατί θέλει να περνά καλά άνευ υποχρεώσεων. Αν το κάνει θα πρέπει να είναι τρελά καψούρης ή απλά μπορεί να θέλει να πειραματιστεί σε κάτι διαφορετικό, άγνωστο ή ανορθόδοξο για αυτόν. Συγχρόνως, αντιφατικός από τη φύση του όσο εύκολα ενθουσιάζεται τόσο γρήγορα ξενερώνει και κεραυνοβολείται από την επιθυμία για κάτι διαφορετικό και αδοκίμαστο. Τέλος, ο Υδροχόος σε ένα love story δεν έχει ρόλο κομπάρσου αλλά γκεστ σταρ, που έρχεται απρογραμμάτιστα, συμμετέχει φιλικά, φέρνει τα πάνω - κάτω και μετά φεύγει.

Διάβασε επίσης:

Αντέχει ένας Αιγόκερως να είναι το... 3ο πρόσωπο της σχέσης;

Αντέχει ένας Τοξότης να είναι το... 3ο πρόσωπο της σχέσης;

Αντέχει ένας Σκορπιός να είναι το... 3ο πρόσωπο της σχέσης;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved