Τριπλή σύνοδος Ήλιου-Ερμή-Κρόνου στους Ιχθύς: Ποιους θα επηρεάσει

Στις 28 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η τριπλή σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή και τον Κρόνο. Οι τρεις πλανήτες συναντήθηκαν στη 10η μοίρα των Ιχθύων

Θανάσης Ματσώτας
Τριπλή σύνοδος Ήλιου-Ερμή-Κρόνου στους Ιχθύς: Ποιους θα επηρεάσει

Με αυτήν τη συνάντηση, άνοιξαν και οι νέοι συνοδικοί κύκλοι μεταξύ τους, από τους οποίους ο κυριότερος είναι αυτός του Ήλιου με τον Κρόνο. Οι δυο τους θα ξανασυναντηθούν στις 12 Μαρτίου του 2025, πάλι στους Ιχθύς.

Θα επηρεάσουν Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου και αρχή του δεύτερου δεκαημέρου. Ιδιαίτερα για τους τελευταίους, η επιρροή αυτής της τριπλής συνόδου είναι εξαιρετικά σημαντική γιατί θα εξακολουθεί να λειτουργεί για έναν περίπου χρόνο από τώρα, έως τα επόμενα γενέθλιά τους!

Η παρουσία του Κρόνου είναι φυσικά αυτή που υπερισχύει και δίνει τη γενική κατεύθυνση. Και είναι σημαντική γιατί το ευρύτερο πλανητικό σκηνικό είναι πολύπλοκο και αντιφατικό. Έχει δε, έντονα στοιχεία σύγκρουσης, ανάφλεξης και ανάληψης ρίσκου. Οπότε, η επιρροή του Κρόνου μπορεί να φέρνει ευθύνες, εμπόδια ή κάποιες απογοητεύσεις, αλλά ταυτόχρονα βάζει φρένο σε ανεδαφικές επιδιώξεις και συναισθηματικές εκτροπές.

Μια καλή ιδέα είναι να πάρεις αποφάσεις και να δεσμευτείς σε εφικτούς και μετριοπαθείς στόχους. Ο λόγος σου έχει δύναμη, τούτη εδώ τη στιγμή, αρκεί να τον διατυπώσεις γραπτά ή και… φωναχτά, ώστε να αποτυπωθεί ξεκάθαρα. Έτσι, θα γίνει και πράξη!

Εξάλλου, παρ' όλη την βαριά παρουσία του Κρόνου, ο τριπλός αυτός συνοδικός κύκλος δημιουργεί έναν πολύ ενδιαφέροντα, όσο και ελπιδοφόρο σχηματισμό, καθώς οι τρεις πλανήτες σχηματίζουν εξάγωνο με τον Δία στον Ταύρο και τη Δήμητρα στον Αιγόκερω. Αυτός ο συνδυασμός δίνει δυνατότητα ευελιξίας και όχι πολλαπλών αλλά τουλάχιστον εύστοχων επιλογών ή και εξωτερικής βοήθειας την κρίσιμη στιγμή!

Βέβαια, υπάρχουν και οι Αστρικές εκδοχές της τριπλής συνόδου. Σύμφωνα με αυτές, οι τρεις πλανήτες θα επηρεάσουν Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που είναι γεννημένοι από τα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου έως τις αρχές του τρίτου. Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, η κατάσταση είναι κάπως… έκρυθμη και δύσκολα διαχειρίσιμη, καθώς οι συνθήκες πίεσης οδηγούν σε συγκρούσεις μάταιες, αλλά και αναπόφευκτες!

Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για την Ελλάδα, όπου η κύρια Αστρική εκδοχή των συνοδικών κύκλων πέφτει πάνω στον Ήλιο της στον Υδροχόο και σε συνδυασμό με τον Τροπικό Άρη εκεί, φέρνει έντονες κοινωνικοπολιτικές αναταράξεις αλλά και εσωτερικές προστριβές σε όλα σχεδόν τα κόμματα που θα συνεχιστούν αυξανόμενες!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved