Ορθόδρομος Κρόνος στους Ιχθύς - Ποιους και πώς θα επηρεάσει!

Στις 4 Νοεμβρίου ο Κρόνος επανέρχεται σε ορθή τροχιά στους Ιχθύς αφού από τα μέσα Ιουνίου είχε γυρίσει ανάδρομος

Θανάσης Ματσώτας
Ορθόδρομος Κρόνος στους Ιχθύς - Ποιους και πώς θα επηρεάσει!

Ο ορθόδρομος Κρόνος στους Ιχθύς εννοείται πως θα συνεχίσει να επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, δηλαδή Διδύμους, Παρθένο, Τοξότη και Ιχθύς. Ωστόσο δεν επηρεάζονται όλοι όσοι έχουν γεννηθεί σε αυτά τα ζώδια και όχι μέσα στα ίδια χρονικά διαστήματα.

Ακούω συχνά την άποψη πως μόλις μπει ο Κρόνος σε ένα ζώδιο, αισθάνονται την επιρροή του ακόμη και αυτοί που είναι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου και όσο παραμένει εκεί σπέρνει τον τρόμο σε όλους. Φυσικά αυτή η άποψη εκτός από απλοϊκή, είναι εντελώς λάθος!

Ας δούμε, λοιπόν, ποιοι επηρεάζονται, σε ποια διαστήματα και με ποιον τρόπο.

Ας αρχίσουμε από τους πιο βασανισμένους: σταδιακά μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, έρχεται να δώσει ένα τέλος στο «μαρτύριο» όσων έχουν γεννηθεί τις οκτώ πρώτες μέρες αυτών των ζωδίων. Κι αυτό γιατί ο Κρόνος έχει επιδράσει πάνω τους ήδη δύο φορές και τώρα πάει για την τρίτη και… φαρμακερή, προς οριστική εμπέδωση του μαθήματος για όσους δεν το εμπέδωσαν επαρκώς τις προηγούμενες φορές.

Φυσικά, θα συνεχίσει το θεάρεστο έργο του με τους υπόλοιπους, αλλά στον σταυρό του μαρτυρίου, θα πάρουν θέση για τον ίδιο λόγο, όσοι έχουν γεννηθεί περίπου από τη 13η μέχρι την 19η μέρα αυτών των ζωδίων. Γιατί θα φτάσει στις 29 Ιουνίου στην 20ή μοίρα των Ιχθύων. Εκεί θα ξαναγυρίσει σε ανάδρομη τροχιά μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2024 όπου θα φτάσει στην 13η μοίρα και θα ξαναγυρίσει ορθόδρομος. Άρα αυτοί που έχουν Ήλιο, Σελήνη, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα από 13ο έως 20ο των ζωδίων του Μεταβλητού σταυρού, θα νιώσουν τρεις φορές την παρουσία του και αυτό πρακτικά δίνει μια διάρκεια επιρροής 10-11 μηνών ξεκινώντας από τον Μάρτιο.

Προγραμμένοι είναι και όσοι είναι γεννημένοι τις πέντε τελευταίες ημέρες αυτών των ζωδίων, αλλά αυτοί έχουν περίοδο χάριτος μέχρι την Άνοιξη του 2025, οπότε αν είσαι ένας από αυτούς, γλέντα το όσο σε παίρνει ακόμα.

Και αφού σε τρομοκράτησα αρκετά, αν ανήκεις στους παραπάνω γκαντέμηδες, μην περιμένεις να σου χρυσώσω το χάπι με θεωρίες του τύπου «θα πάρεις εμπειρίες χρήσιμες για το μέλλον και μαθήματα ζωής». Όχι πως είναι λάθος αυτές οι σκέψεις. Απλά, η εμπειρία κάποιες φορές αποδεικνύεται χρήσιμη ενώ άλλες, είναι απλά τσατσάρα για φαλακρούς.

Γι' αυτό θα σε προσγειώσω. Θα μου πεις αυτό κάνει και ο Κρόνος… Εγώ όμως θα στο φέρω με τρόπο και επίσης με νόημα, ώστε αν πέσει η κοσμική «σφαλιάρα», τουλάχιστον να πιάσει τόπο, να έχεις κάποιο ουσιαστικό κέρδος και να μην πάει άδικα.

Το «βασανίζομαι, άρα υπάρχω» είναι απλά μαζοχισμός και δεν οδηγεί πουθενά. Το «βασανίζομαι με συγκεκριμένο σκοπό και στόχο», έχει νόημα. Το να αγχώνεσαι δεν έχει νόημα. Το να προετοιμάζεσαι όμως για ένα κακό σενάριο, έχει.

Αφού λοιπόν δεν σ’ αφήνει να σηκώσεις κεφάλι, δεν κερδίζεις τίποτα με το να γκρινιάζεις ή να χάνεις κάθε ελπίδα. Μην αφήνεις την φαντασία να σε ανεβάζει, αλλά ούτε να σε ρίχνει. Αν δεν κάνεις το πρώτο, δεν θα δώσεις ευκαιρία στον Κρόνο στους Ιχθύς να σε σπρώξει στο δεύτερο.

Κάνε ό,τι είναι να κάνεις, χωρίς άλλες σκέψεις θετικές ή αρνητικές, ελπίδας ή απελπισίας και απλά περίμενε. Οργανώσου και κάνε οτιδήποτε είναι δύσκολο ή ανιαρό αλλά απαραίτητο. Αν οργανωθείς σωστά, θα έχεις πλήρη ελευθερία κινήσεων, όταν ο τροχός γυρίσει. Και ο τροχός γυρίζει πάντα!

Τελικά, ο Κρόνος στους Ιχθύς ένα πράγμα θέλει να σου μάθει: Αν θέλεις το όνειρό σου να γίνει πραγματικότητα, πρέπει πρώτα να βγάλεις την πραγματικότητά σου από το όνειρο!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved