Ορθόδρομη η Αφροδίτη, ανάδρομος ο Δίας, άνω κάτω εμείς!

Στις 4 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη στον Λέοντα και ο Δίας στον Ταύρο, αλλάζουν πορεία. Η πρώτη βρίσκεται σε στάση για να μπει σε ορθόδρομη τροχιά και ο δεύτερος γυρνά ανάδρομος

Θανάσης Ματσώτας
Ορθόδρομη η Αφροδίτη, ανάδρομος ο Δίας, άνω κάτω εμείς!

Η ορθόδρομη κίνηση της Αφροδίτης, η πασαρέλα για την ακρίβεια, θα επηρεάσει κυρίως αυτούς που είναι γεννημένοι από τις αρχές του β' δεκαημέρου έως το τέλος του Λέοντα, του Υδροχόου, του Ταύρου και του Σκορπιού.

Αν είσαι ένας απ’ αυτούς και ζεις ανάμεσά μας, δώσ’ τα όλα μέχρι τις 9 Οκτωβρίου που θα μείνει εκεί! Ζήσε ερωτικά! Δηλαδή, με πάθος, όχι μόνο στον έρωτα, αλλά σε οτιδήποτε κάνεις που σου δίνει χαρά. Χωρίς ενδοιασμούς, χωρίς παζάρια και χωρίς να το μετανιώσεις!

Αφροδίτη και Δίας θα σχηματίσουν μάλιστα και όψη μεταξύ τους. Είναι το τρίτο και τελευταίο τετράγωνο στις 17 Σεπτεμβρίου, που θα επηρεάσει εσένα, ναι εσένα, είσαι δακτυλοδεικτούμενος(!), που έχεις γεννηθεί στα μέσα των προαναφερθέντων ζωδίων του Σταθερού σταυρού. Εσύ, λοιπόν, χωρίς ντροπή, μπορείς να συνεχίσεις να ζεις στην παράλληλη πραγματικότητα της αφθονίας και αν ο κόσμος καίγεται γύρω σου, μπορείς να παίζεις τη λύρα σου αμέριμνος ή και το κλαρίνο σε privet πανηγύρι που θα οργανώσεις, εκτός σεζόν μόνο για μυημένους. Πρόσεξε μόνο μην κάψεις κανένα χιτώνα με το πούρο ή με τον λογαριασμό που θα σου έρθει μετά.

Ο Δίας θα παραμείνει ανάδρομος έως τις 31 Δεκεμβρίου. Θα κινηθεί από τις 16ο έως τις 6ο Ταύρου και αντίστοιχα θα σε επηρεάσει αν έχεις γεννηθεί ή έχεις κάποιο σημαντικό στοιχείο του αστρολογικού σου χάρτη σε αυτές τις μοίρες των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού. Ανήκεις άλλωστε σε αυτήν τη μισητή από τους άλλους Ταύρους ελίτ, που απολαμβάνει στο μέγιστο τη διέλευση του Δία από το ζώδιο, γιατί ενεργοποιεί αυτές τις μοίρες τρεις φορές. Και τώρα είσαι ακόμα στη δεύτερη… Αλληλούια!

Ωστόσο, μην περιμένεις κάτι καινούριο να αναζωογονήσει την οικονομική σου κατάσταση. Γιατί αυτό θα το κάνει κάτι παλιό, κάτι που έρχεται από το παρελθόν. Βρες τι δεν έχεις αξιοποιήσει όσο θα έπρεπε ή και καθόλου και αξιοποίησέ το τώρα. Είναι ο στάβλος στο χωριό που θα τον κάνεις ερ μπι εν μπι; Γιατί έτσι που τον έχεις παρατημένο, αν είχε στόμα θα σου έλεγε «του μπι ορ νοτ του μπι»… Ή κάποια ωραία ιδέα που είχες, αλλά την ξέχασες στο συρτάρι; Και ποιος ξέρει τι άλλο μπορεί να βρεις σε αυτό το συρτάρι! Μήπως πρέπει να ξαναδείς την ταινία «ο θησαυρός του μακαρίτη» για να πάρεις ιδέες και τεχνογνωσία στο σκάψιμο και στο κυνήγι του θησαυρού;

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved