Ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα: Η φανερή γοητεία της μπουρζουαζίας!

Στις 24 Ιουλίου η Αφροδίτη γυρίζει σε ανάδρομη τροχιά στον Λέοντα. Θα συνεχίσει έτσι έως τις 4 Σεπτεμβρίου που γυρίζει πάλι σε ορθή πορεία.

Θανάσης Ματσώτας
Ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα: Η φανερή γοητεία της μπουρζουαζίας!

Θα επηρεάσει περισσότερο Λέοντες και Υδροχόους ενώ ακολουθούν Ταύροι και Σκορπιοί.
Ιδιαίτερα όσοι είναι γεννημένοι από την αρχή του δεύτερου δεκαημέρου μέχρι το τέλος του τρίτου, των ζωδίων του Σταθερού σταυρού ή έχουν Σελήνη, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα εκεί, είναι οι ευνοημένοι της βασίλισσας, καθώς αυτή είναι η δεύτερη φορά που τους τείνει το χέρι για χειροφίλημα και θα υπάρξει και τρίτη, όταν ορθοδρομήσει ξανά. Γονατίστε!

''Πού θα βρω καλύτερα;'' αναρωτιέται λοιπόν η ντίβα και αποφασίζει οριακά, πριν βγει από το ζώδιο, να γυρίσει πίσω για να επαναλάβει, με σκοπό να εμπεδώσει -τονίζω πριν αρχίσετε την «κριτική»- τα του Λέοντος μεγαλεία!
Της τα χαλάει λίγο αυτός ο κολίγας ο Άρης που στο μεγαλύτερο από αυτό το διάστημα θα βρίσκεται στην Παρθένο, αλλά στην ανάγκη θα ισχύσει το αρχαίο ρητό των Ίνκας, «πέντε μέρες στη δουλειά για μια νύχτα γκλαμουριά»!

Στην ανάδρομη πορεία της, λοιπόν, στον Λέοντα ή για την ακρίβεια στην πασαρέλα με την όπισθεν, η Αφροδίτη θα σε κάνει να δεις αλλιώς τις σχέσεις, τον έρωτα, τα χρήματα, τα παιδιά, τον τρόπο που αντλείς ευχαρίστηση από τη ζωή.
Είναι μια ευκαιρία για έναν ειλικρινή απολογισμό και μια εκ νέου οριοθέτηση των απαιτήσεών σου, που να εκπληρώνει την μοναδικότητα που αισθάνεσαι για να γίνεις αυτό που πραγματικά είσαι και να μην οπισθοδρομήσεις σ’ αυτό που νομίζεις πως είσαι!

Αναζητάς την πληρότητα, μέσω της ευχαρίστησης ή την ευχαρίστηση μέσω της πληρότητας;

Μπορείς να ξεκινήσεις, συνειδητοποιώντας τη διαφορά μεταξύ διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Έρωτα και καψούρας. Γιατί εσύ για την όπερα ξεκίνησες και πώς κατέληξες να πετάς λουλούδια στο πανηγύρι του χωριού σου, είναι κάτι που κρύβεται βαθιά μέσα στις απαστράπτουσες παγέτες μιας Αφροδίτης-αοιδού της Ελληνικής επαρχίας που αυτή τη νύχτα τραγουδάει τον καημό σου…
Πρόσωπα από το παρελθόν, ενδεχομένως και από το πολύ μακρινό, από τα οποία νόμιζες πως γλύτωσες ή και άλλα που δεν ήθελες να γλυτώσεις, επανέρχονται απρόσμενα. Τι θα κάνεις; Πώς θα τα διαχειριστείς; Θα αναλύσεις τους λόγους της απομάκρυνσης και της επαναπροσέγγισης ή θα ενδώσεις χωρίς δεύτερη σκέψη; Είναι ένα μεγάλο δίλλημα που μάλλον θα καταλήξει στη διαπίστωση «θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό»…
Αλλά και στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις μπορεί να προκύψει ένας απολογισμός ή εξερεύνηση προθέσεων.
Μπορεί να μετανιώσεις για τις γαλαντομίες που έκανες, ειδικά το αμέσως προηγούμενο διάστημα. Αλλά τώρα πια δεν έχει νόημα. Τη λαρτζοσύνη μην την κλαις. Κοίτα μόνο τι θα κάνεις από εδώ και πέρα γιατί δεν έχεις ξεμπερδέψει ακόμα από αυτές τις παρορμήσεις.
Και στο reunion, αντί να μπεις σε ανταγωνισμό εντυπώσεων, δείξε πόσο ευπρόσιτος είσαι παρόλο τον αέρα της επιτυχίας που αποπνέεις.

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα, αρχίζουν και σου μπαίνουν στο μυαλό διάφορες ιδέες σε σχέση με την ομορφιά και το image. Ψάχνεις να βρεις διαφορετικούς τρόπους να τραβήξεις την προσοχή.
Αξίζει άραγε να είσαι ο μέγας χορηγός όλων;
Καραδοκούν και τα στιλιστικά ατοπήματα, υπό το βάρος της υπερβολής που και τον αγαπημένο Γιάννη Φλωρινιώτη ανασταίνουν!
Ξανασκέφτεσαι επανορθωτικές επεμβάσεις. Από μένα είναι "ναι" αλλά με ρέγουλα! Σου αρέσεις αλλά εχθρός του όμορφου είναι το ομορφότερο και του εκθαμβωτικού, το εκθαμβωτικότερο! Δεν μας πειράζει που η Αφροδίτη είναι ανάδρομη. Μας πειράζει όμως πως θα ενδώσεις στον πειρασμό να βάλεις περισσότερο υαλουρονικό απ’ όσο πρέπει ενώ η βοτουλοτοξίνη και η σιλικόνη θα είναι έτοιμες να εκραγούν. Με το που θα σηκώνεις το φρύδι, αν βέβαια μπορείς, θα σηκώνεται ταυτόχρονα και το πόδι και θα είσαι σαν το γκόλουμ στον άρχοντα των δαχτυλιδιών που σουλατσάρει στο Super Paradise!
Και μην ξεχνάς ποτέ πως στο Ηρώδειο δεν πας με τακούνι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved