Η κρίση στην Τουρκία και οι ενδεχόμενες επιπτώσεις της: Τι λένε τα άστρα;

Μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια αναταραχή στο ανατολικό Αιγαίο

Η κρίση στην Τουρκία και οι ενδεχόμενες επιπτώσεις της: Τι λένε τα άστρα;

Η Σεληνιακή Έκλειψη του Νοεμβρίου "κτύπησε" την Τουρκία, όπως εξ άλλου έδειχναν στο αστροχαρτογράφημά της και οι πλανητικές γραμμές Άρη-Ουρανού και της ίδιας της έκλειψης (σε παραπέμπω στο πρόσφατο άρθρο) και βέβαια ένα ερώτημα που προκύπτει ύστερα από την κρίση της Τουρκικής οικονομίας και τις εσωτερικές αντιδράσεις, είναι το αν ο Πρόεδρος Ερντογάν θα κάνει μια επιθετική κίνηση προς δυσμάς για να αλλάξει την ατζέντα. Πολιτικά, η πιο πιθανή απάντηση είναι "ναι" αλλά είναι και κάποια αστρολογικά δεδομένα που συνηγορούν σε αυτό.

Κατ' αρχάς, ο συνοδικός κύκλος Ήλιου-Δήμητρας που έγινε τον περασμένο Απρίλιο και θα συνεχίσει να δίνει τον ρυθμό μέχρι τον Ιούλιο του 2022, φέρει όλα τα χαρακτηριστικά μιας δυναμικής αντιπαράθεσης στην περιοχή, με την Ελλάδα όμως να βγαίνει κερδισμένη από αυτήν, κάτι που εφ' όσον επιβεβαιωθεί, θα αλλάξει πολλά και στους εσωτερικούς πολιτικούς συσχετισμούς. Έτσι κι αλλιώς, αναμένονται εκλογές τον Απρίλιο, αλλά θα είναι πολύ διαφορετικό το αποτέλεσμα, αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρατά στα χέρια του το χαρτί μιας εθνικής επιτυχίας.

Σε αυτό το ωροσκόπιο, με γεωγραφικές συντεταγμένες των Αθηνών, ο Άρης, που είναι ο... ορισμός της έντασης, βρίσκεται στον 1ο οίκο, στους Διδύμους, σε τρίγωνο με την σύνοδο Σελήνης-Δία στον Υδροχόο και το Μεσουράνημα.

Η προσεχής Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη στις 4 Δεκεμβρίου γίνεται πολύ κοντά στον γενέθλιο Άρη της Ελλάδος, στον Τοξότη και μια από τις όψεις που την συνοδεύουν είναι το τετράγωνο Άρη-Δία. Επιπλέον, κάποιες πλανητικές γραμμές στο δικό της αστροχαρτογράφημα δείχνουν ξανά την Τουρκία και την Ανατολική Μεσόγειο κι αν αυτή του Ουρανού παραπέμπει σε μια αλλαγή καθεστώτος, εκείνες της Αφροδίτης και του Πλούτωνα, που κάνουν σύνοδο, επισημαίνουν ανθρώπινες τραγωδίες.

Η Κύπρος και τα Δωδεκάνησα ορίζονται ως ένα από τα δύο βασικά πεδία των εξελίξεων (το άλλο και πολύ πιο... πολεμικό είναι το Ιράκ, η ανατολική Συρία και τα βορειοανατολικά σύνορα της Τουρκίας) και το κακό για το βασανισμένο νησί της Αφροδίτης, είναι ότι στο δικό της γενέθλιο ωροσκόπιο υπάρχει αυτή η... καταραμένη σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα και μάλιστα στον 4ο οίκο που σχετίζεται άμεσα με τους κατοίκους και τον πόνο που έχουν ήδη βιώσει μια φορά με την εισβολή το 1974. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμβεί ακριβώς το ίδιο και στις μέρες μας, αλλά όσο να 'ναι μια αναλογία υπάρχει.

Συμπερασματικά, μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο, που οι δύο εκλείψεις θα έχουν εξαντλήσει την επιρροή τους, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια αναταραχή στο ανατολικό Αιγαίο και κυρίως στην Κυπριακή επικράτεια, με δύο ωστόσο μέτωπα να ζητάνε περισσότερο... αίμα: Ιράκ ή/και Συρία, Αρμενία ή/και Γεωργία.

Όσο για τα εκατομμύρια των προσφύγων, που σύμφωνα με μια εκδοχή ο Ερντογάν σχεδιάζει να στρέψει προς τα Ευρωπαϊκά εδάφη, εκτός από την Ελλάδα, τα βάρη της διαχείρισης μιας σχετικής κρίσης αφορούν και στις παρευξείνιες Βαλκανικές χώρες, δηλαδή την Βουλγαρία και την Ρουμανία.

Διάβασε επίσης: Πανσέληνος - Σεληνιακή έκλειψη Νοεμβρίου: Τι θα φέρει στην Ελλάδα και τον κόσμο;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved