Προανακριτική Επιτροπή για την Novartis - Τι λένε τα άστρα;

Τι «λένε» τα αστρολογικά δεδομένα για τον καθένα εμπλεκόμενο;

Προανακριτική Επιτροπή για την Novartis - Τι λένε τα άστρα;

Η συζήτηση στην Βουλή για την υπόθεση της Novartis και τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής άναψε, βέβαια, μεγάλες φωτιές στο πολιτικό σκηνικό, μετατρέποντας πλέον την χώρα σε ένα απέραντο δικαστήριο.

Και τα δέκα πολιτικά πρόσωπα που φέρεται να εμπλέκονται καλούνται πλέον να καταθέσουν για τα πεπραγμένα τους, έχοντας φυσικά το τεκμήριο της αθωότητας, μέχρι να αποδειχθεί το οτιδήποτε.

Τι «λένε» όμως τα αστρολογικά δεδομένα για τον καθένα ξεχωριστά;

Ξεκινώ με τους δύο πρώην Πρωθυπουργούς, επισημαίνοντας ότι όπως και για τους περισσότερους εκ των 10 δεν υπάρχει ώρα γέννησης και η εκτίμησή μου βασίζεται κυρίως στις όποιες ενδείξεις έχουν στα προοδευτικά συστήματα.

Πλησιάζει η ώρα των δικαστών; Τι λένε τα άστρα;

Ο Αντώνης Σαμαράς επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο, κάτι βέβαια που το έχει ξανακάνει και ενδεχομένως καθρεφτίζεται στο τετράγωνο Δία-Ουρανού, που έχει στον γενέθλιο χάρτη του. Ωστόσο, σε δύο περίπου χρόνια καλείται να περάσει από «Συμπληγάδες», αφού τότε ο «προχωρημένος» Κρόνος στο Ηλιακό τόξο θα βρεθεί απέναντι από τον γενέθλιο Ήλιο αλλά και τον Άρη του στους Διδύμους. Αναμένεται, λοιπόν, μια σκληρή μάχη για να αποδείξει την αθωότητά του.

Ο Παναγιώτης Πικραμένος, που διετέλεσε υπηρεσιακός πρωθυπουργός το 2012, είναι Λέων και σε αυτήν την φάση έχει να «αντιμετωπίσει» τις εκλείψεις αλλά και μια σύνοδο του «προχωρημένου» Άρη στο Ηλιακό τόξο, με τον γενέθλιο Κρόνο του, κάτι που σίγουρα θα τον ταλαιπωρήσει. Στην συνέχεια, ωστόσο, δε φαίνεται να κλιμακώνεται η κατάσταση.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, νυν επίτροπος Μετανάστευσης στην Ε.Ε, έχει μπροστά του μια μάλλον δύσκολη περίοδο, με τον γενέθλιο Άρη στους Διδύμους και τον «προχωρημένο» Κρόνο σε αντίθεση να ορίζουν ξανά το πλαίσιο μιας νομικής μάχης. Κι εδώ ο χρονικός ορίζοντας είναι κοντά στα δύο χρόνια, μόνο που τα πράγματα είναι αρκετά πιο μπερδεμένα, αφού στην όλη διαδικασία συμμετέχει και ο «προχωρημένος» Ποσειδώνας, κάτι που σίγουρα «θολώνει τα νερά» σε σχέση με το τι έγινε πραγματικά τα χρόνια που διετέλεσε Υπουργός Υγείας, με την «πλεκτάνη» να έχει εδώ τα πιο ισχυρά ερείσματα.

Τέλος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται στα προεόρτια μιας πλήρους ανατροπής στην πολιτική του διαδρομή, με τον «προχωρημένο» Ουρανό να πρωταγωνιστεί σε μια διαδικασία που θα κορυφωθεί και θα ολοκληρωθεί ύστερα από 2-3 χρόνια περίπου. Αυτό, βέβαια, δε συνδέεται κατ’ ανάγκη με την υπόθεση της Novartis, αφού παραπέμπει και στην ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα.

Την επόμενη Πέμπτη θα αναφερθώ και στους υπόλοιπους 6, το πρώτο συμπέρασμα πάντως είναι ότι είμαστε στην αρχή μιας διαδικασίας που θα «δείξει» σε 2-3 χρόνια περίπου.

Θα σταματήσουν τα φαινόμενα διαπλοκής να ταλαιπωρούν τη χώρα; Τι λένε τα άστρα;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved