10 λόγοι που μία Παρθένος θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει θέση στη ζωή σου

Χρειάζεσαι μια Παρθένο γιατί...

10 λόγοι που μία Παρθένος θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει θέση στη ζωή σου

Συνετή, λογική, οργανωτική, εργατική, τελειομανής, λεπτολόγος, η Παρθένος πρέπει να έχει οπωσδήποτε μια θέση στη ζωή σου, είτε ως φίλος είτε ως σύντροφος κι οι παρακάτω 10 λόγοι θα σου αποδείξουν το γιατί.

1. Κατ’ αρχάς θα μάθεις να προσφέρεις απλόχερα και να εξυπηρετείς τους ανθρώπους, όχι μόνο τους δικούς σου, αλλά κι όσους έχουν ανάγκη τη βοήθειά σου.

2. Μαζί του θα συνειδητοποιήσεις ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Ένα τόσο δα στοιχείο μπορεί να απογειώσει ή να χαλάσει τη συνολική εικόνα, τη δική σου ή του έργου σου.

3. Θα σε μάθει να οργανώνεσαι και να βάζεις τάξη, ώστε κάποια πράγματα να γίνονται αυτοματοποιημένα και χωρίς κόπο.

4. Θα κατανοήσεις ότι είναι σημαντικό να προσέχεις την υγεία σου... για να την έχεις, δίνοντας περισσότερη σημασία στη διατροφή σου και την άσκησή σου.

5. Θα καταλάβεις ότι είναι σημαντικό να ερευνάς και να μαζεύεις γνώσεις και πληροφορίες για να μη σε πιάνει κανείς... αδιάβαστο.

**Παρθένε, απόκτησε τώρα τη δική σου κούπα για να απολαμβάνεις καθημερινά το αγαπημένο σου ρόφημα!**

6. Θα κατανοήσεις ότι το να λειτουργείς με ακρίβεια και προνοητικότητα, σε γλυτώνει από το τρέξιμο της τελευταίας στιγμής και όλο το άγχος που το συνοδεύει.

7. Θα μάθεις ότι το να επιδιορθώνεις μόνος σου πράγματα ή να διεκπεραιώνεις τεχνικές εργασίες, εκτός του ότι θα καμαρώνεις για το αποτέλεσμα, θα γλυτώσεις και χρήματα.

8. Θα κατανοήσεις ότι η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα και τη λιτότητα. Δε χρειάζεται ούτε να επιδεικνύεις, ούτε να υπερβάλλει. Less is more...

9. Θα καταλάβεις ότι η δύναμή σου είναι το μυαλό σου. Το να βάζεις κάτω δεδομένα, να τα μελετάς και να βγάζεις τα δικά σου συμπεράσματα.

10. Θα σε μάθει ότι δεν έχει αξία μόνο το φαίνεσθαι, αλλά το είναι. Η ποιότητα κι όχι η ποσότητα. Να κυνηγάς την ουσία και να εκτιμάς περισσότερο τα χρήσιμα και αναγκαία.

▸ Πάρε τώρα την Ανάλυση Γενέθλιου Ωροσκοπίου σου και μάθε τα πάντα για τον γενέθλιο χάρτη σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved