Είσαι Καρκίνος; Διάβασε τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσεις για τη διατροφή σου!

Ποιες τροφές είναι κατάλληλες για τη σωστή διατροφή των Καρκίνων;

Είσαι Καρκίνος; Διάβασε τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσεις για τη διατροφή σου!

Καρκίνοι μου μην ανησυχείτε καθόλου! Επεκτείνεστε προς όλες τις κατευθύνσεις της ζωής, σε δρόμους νέους και καλά κάνετε γιατί τα άστρα είναι ευοίωνα για εσάς και θα τα καταφέρετε πολύ καλά σε όλους τους τομείς, ειδικά από τον Οκτώβριο και μετά!

Εγώ όμως δεν σας κρύβω πως ανησυχώ. Οι πολλές ανατροπές στη ζωή φέρνουν αλλαγές και στον τρόπο της διατροφής. Ειδικά για εσάς που η εστία σας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την οικογένεια και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Αφού λοιπόν τα αλλάζετε όλα και ορμώμενοι από τον παρόρμησή σας σπάτε δεσμούς, καιρός να αλλάξετε και τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τη διατροφή, καιρός να γίνει πιο προσωπική υπόθεση και να θέσετε στόχο την υγεία σας και τη φροντίδα του εαυτού σας.
Αλλαγές λοιπόν στην προσωπική σας ζωή, αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα που μπορεί να είναι για καλό, αλλά αυτήν την περίοδο είναι ο μήνας των γενεθλίων σας και αναθεωρείτε γενικότερα τη ζωή, επικρατούν το στρες κι οι έντονες συναισθηματικές αναταράξεις. Συνήθως, αυτά τα δυο μας οδηγούν σε κακή διατροφή κι αν είστε και φίλοι του αλκοόλ, αυξάνετε την κατανάλωσή του. Προσοχή όμως γιατί τα τρωτά σας σημεία, είναι το στομάχι και το συκώτι σας. Θα πρέπει λοιπόν να είστε πολύ προσεκτικοί.

**Θέλεις να δεις πώς θα πάει όλη η χρονιά σου; Διάβασε τις Ετήσιες Προβλέψεις 2017 για το ζώδιό σου**

Τα συχνά και ορθά κατανεμημένα γεύματα θα βοηθήσουν πολύ σε μια ενδεχόμενη νεύρωση στομάχου, φροντίστε να προμηθευτείτε φρούτα εποχής, ξηρούς καρπούς και σαλάτες ως μια υγιεινή και γρήγορη λύση για σνακ και μικρο-γεύματα ενώ αν έχετε πρόβλημα με το στομάχι σας καλό θα είναι βοηθητικά να χρησιμοποιήσετε φυσικό συμπλήρωμα αχιλλαίας για να καταπραΰνετε τους σπασμούς του στομάχου σας. Όσο για το αλκοόλ φροντίστε να το μειώσετε, πιείτε τσάι, νερό και φρέσκους χυμούς και βοηθήστε το συκώτι σας με ένα φυσικό συμπλήρωμα γαϊδουράγκανθου, το οποίο θα αποτοξινώσει το ήπαρ σας και θα συνεισφέρει και σε ενδεχόμενες σύνδραμες διαταραχές του στομάχου.

**Θέλεις να πίνεις τα αγαπημένα σου ροφήματα σε μια μοναδική κούπα; Απόκτησε τη δική σου εδώ**

Πολύ θετικό πρόσημο στην επίτευξη του ευ ζην θα δώσει το να βάλετε την άσκηση στην ζωή σας, έστω με την μορφή του περιπάτου, την επιλογή της σκάλας αντί του ασανσέρ και το κολύμπι. Όλα τα παραπάνω θα σας αποφορτίσουν και θα σας κάνουν πιο εύστοχους στις αποφάσεις και τις κινήσεις σας.
Μπορεί πολλοί να νομίζουν πως άγεσθε και φέρεσθε από την παρόρμησή σας, όμως εσείς ξέρετε πολύ καλά τι κάνετε και αυτό σχετίζεται με τη βαθύτερη επιθυμία σας να αλλάξετε ολοσχερώς την ζωή σας. Θωρακίστε λοιπόν την υγεία σας και τον οργανισμό σας με σωστή διατροφή κι άσκηση και ετοιμαστείτε να ζήσετε αυτό που ονειρεύεστε και χτίζετε!

Καλή τύχη Καρκινάκια μου!

Γεωργία Χατζηιωάννου Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Personal Trainer

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved