Είσαι Κριός; Διάβασε τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσεις για τη διατροφή σου!

Καλή διατροφή και γυμναστική, η στάση ζωής κάθε Κριού

Είσαι Κριός; Διάβασε τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσεις για τη διατροφή σου!

Κάτι μου λέει πως εσείς Κριαράκια τον περασμένο χρόνο δεν περάσατε και τόσο καλά. Και διαβάζω στα άστρα πως αυτός εδώ είναι χρόνος αποδόμησης των κακώς κειμένων της ζωής σας, μα δεν σας βλέπω να ξεκουνιέστε! Τόσο εγκλωβισμένοι είστε στις λάθος επιλογές σας οι οποίες σας έχουν οδηγήσει σε κάποιας μορφής αδιέξοδα, που χάσατε τη δυναμικότητα και τη μαχητικότητα που σας χαρακτηρίζει. Για να βρούμε πάλι την ενέργεια μας και τη διάθεση μας, λοιπόν, βήμα ταχύ!

Και ο δραστήριος εαυτός σας αν είναι κάπου εκεί κάτω από τα ψωμάκια και το σωσίβιο στην κοιλίτσα σας, καιρός να το αποδομήσετε και αυτό! Με την αρωγή του Δία στον Ζυγό το έδαφος είναι πρόσφορο για να διορθώσετε πράγματα που δεν σας αρέσουν.

Για εσάς που έχετε παραπανίσια κιλά, είναι η ώρα να βρείτε την κάρτα εκείνου του διατροφολόγου που σας είχαν συστήσει πριν καιρό και κλείσετε ένα ραντεβού μαζί του. Καλό είναι να πετάξετε όλη σας την προίκα με φυλλάδια από πιτσαρίες και σουβλατζίδικα και να αναζητήσετε υγιεινές επιλογές.

*Θέλεις να δεις πώς θα πάει όλη η χρονιά σου; Διάβασε τις Ετήσιες Προβλέψεις 2017 για το ζώδιό σου

Δεν έχετε που δεν έχετε χρόνο, τώρα που θα μπουν οι μπουλντόζες στην ζωή σας, χρειάζεστε ένα πολύ καλό προγραμματισμό γύρω από τι θα τρώτε. Αναζητήστε φρούτα και λαχανικά εποχής διότι το κάλιο που περιέχουν θα σας βοηθήσει να αποβάλετε καλύτερα τα περιττά υγρά του σώματος σας, καθώς και το λίπος που θα διασπάτε. Η στάση σας αυτή θα βοηθήσει στο να μειωθούν πονοκέφαλοι και κράμπες. Γιατί σας το είπα; Ξεκινάτε και γυμναστική!

Όχι τίποτα σημαντικό. Λίγη αερόβια και λίγα βάρη, διότι μετά την αποδόμηση, έχετε και να αναδομήσετε την ζωή σας και πρέπει να ‘’βάλετε πλάτη ‘’ αυτή τη φορά εσείς οι ίδιοι.

Σύμμαχός σας απαραίτητος, ο χυμός αλόης, ένα καλό πεπτικό σύστημα είναι το Α και το Ω για να έναν υγιή και δυνατό οργανισμό. Ενώ η σπιρουλίνα gold θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και θα σας χαρίσει ακόμη περισσότερη ενέργεια.

*Θέλεις να πίνεις τα αγαπημένα σου ροφήματα σε μια μοναδική κούπα; Επισκέψου το AstroShop του astrology.gr και απόκτησε την δική σου!

Για το αλκοόλ δεν θα πω πολλά, βάλτε μέτρο στο ποτήρι σας και υγεία στην ζωή σας!

Αν δείξετε υπομονή, αυτοπειθαρχία και αποφασιστικότητα καλοί μου Κριοί, όλα καλά θα πάνε και στα ερωτικά σας, που αν έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και σπάσετε τα παλιά σας δεσμά, θα γνωρίσετε τον άνθρωπο που μαζί του θα κουμπώσετε σαν το παζλ. Τώρα θα μου πείτε γιατί τα λέω όλα αυτά η διατροφολόγος. Τα λέω γιατί η επιλογή της ορθής διατροφής, είναι μια διαδικασία έρωτα και επένδυσης στον εαυτό μας! Αν λοιπόν ακολουθήσατε τα παραπάνω βήματα, είμαι βέβαιη πως θα τα καταφέρετε πολύ καλά!

Γεωργία Χατζηιωάννου Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Personal Trainer

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved