Είσαι Αιγόκερως; Διάβασε τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσεις το 2017 για τη διατροφή σου!

Συμβουλές για την υγεία και τη διατροφή των Αιγόκερων για το 2017

Είσαι Αιγόκερως; Διάβασε τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσεις το 2017 για τη διατροφή σου!

Για εσάς τους Αιγόκερους, το 2017 θα είναι μια χρονιά μεγάλων αλλαγών αλλά και πολύ απαιτητική. Θα αναζητήσετε νέες διεξόδους στην ζωή σας και θα δουλέψετε πολύ, ίσως να κτίσετε και μια νέα καριέρα.

Για όλα αυτά τα άστρα ευνοούν, όμως «συν Αθηνά και χείρα κίνει» έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Αν θελήσετε να αλλάξετε τη ζωή σας, ξεκινήστε από τον εαυτό σας και συγκεκριμένα από το σώμα σας. Για εσάς που έχετε κάποια κιλά παραπάνω είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε ένα σωστό και ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής με στόχο την απώλεια των περιττών κιλών. Φέτος θα τα καταφέρετε.

Σύμμαχός σας, εκτός από τον διατροφολόγο και τον γυμναστή, είναι η λεκιθίνη, η οποία θα σας βοηθήσει στην ταχύτερη απώλεια του περιττού λίπους. Δώστε μεγάλη βάση στα αντιοξειδωτικά, διότι ως γνωστόν εσείς οι Αιγόκεροι είστε τύποι τελειομανείς και εργασιομανείς, κατά συνέπεια και πολύ αγχώδεις. Εκτός από την τοξίνωση του οργανισμού, το άγχος είναι η αιτία για γαστρικά προβλήματα, με αποτέλεσμα πολλοί Αιγόκεροι να καταλήγουν με έλκος, για αυτό σε περιόδους μεγάλου στρες αποφύγετε τα όξινα τρόφιμα, όπως πορτοκάλι, λεμόνι και τα καυτερά, ενώ να θυμάστε πως η αλόη είναι ό,τι καλύτερο για να καταπραΰνετε της ενοχλήσεις και να προστατεύεσετε τον γαστρικό σας βλεννογόνο.

Αυτή τη χρονιά εργαστείτε πολύ για να επιτύχετε στόχους στον επαγγελματικό σας τομέα που είναι ζωτικής σημασίας για εσάς. Ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο σίγουρα θα είναι ένα επιπλέον «όπλο» στη μάχη αυτή, μιας και θα σας δώσει τη δύναμη και την ενέργεια για να αντέχετε στις αυξημένες απαιτήσεις και να σκέπτεστε σωστά! Επιπλέον χρησιμοποιήστε «πολεμοφόδια», όπως το συμπλήρωμα ιπποφαές για δύναμη και ενέργεια και γκουαρανά για εγρήγορση του εγκεφάλου.

Ευνοούνται το 2017 και οι κοινωνικές σας σχέσεις, βγείτε έξω λοιπόν και γνωρίστε καινούριο κόσμο. Αν επιλέξετε το αλκοόλ για τις κοινωνικές σας συναναστροφές, συνοδέψτε με πολύ νερό και πιείτε κάτι με τζίντζερ, ενώ αν προτιμάτε να βγείτε για φαγητό, κρατήστε μια ισορροπία στα μακροθρεπτικά στοιχεία, ένα φιλέτο για πρωτεΐνη, λίγο καστανό ρύζι για υδατάνθρακα και πολύ πράσινη σαλάτα με ελαιόλαδο για λίπος και φυτικές ίνες.

Σε γενικές γραμμές εκτός από την ευαισθησία που συχνά παρουσιάζετε στο στομάχι, η οστική σας μάζα, καθώς και οι αρθρώσεις και οι τένοντές σας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα. Τροφές πλούσιες σε ασβέστιο, εκτός των γαλακτοκομικών, όπως αμύγδαλα, σαρδέλες και η σόγια καλό θα είναι να υπάρχουν συχνά στο διαιτολόγιο σας, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ένα συμπλήρωμα ασβεστίου ίσως είναι απαραίτητο. Η maca ένα θαμνοειδές φυτό του Περού, θα αιματώσει καλύτερα τους τένοντές σας, θα αυξήσει τη λίμπιντό σας, καθώς και την ενέργειά σας.

Καλή χρονιά καλοί μου Αιγόκεροι!
Και να θυμάστε φέτος όλοι οι στόχοι είναι εφικτοί!

Γεωργία Χατζηιωάννου Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Personal Trainer

https://www.facebook.com/diet-up-232798236778007/

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved