Παρθένος με τα όλα του!

Βάζουμε κάτω τα πράγματα και κάνουμε τις προσθαφαιρέσεις: Συν και πλην, λοιπόν!

Παρθένος με τα όλα του!

Κάθε ζώδιο το παινεύουμε για τα καλά του και του κουνάμε το δάχτυλο για τα στραβά του. Έτσι κάνουμε και για τον υπεραγαπημένο μας Παρθένο (ή την Παρθένο, αν προτιμάτε!).

Βάζουμε κάτω τα πράγματα και κάνουμε τις προσθαφαιρέσεις: Συν και πλην, λοιπόν!

Στα συν, τα όμορφα και τα καλά, θα μετρήσουμε το απίστευτο μυαλό/επεξεργαστή που διαθέτει αυτό το ζώδιο! Είναι το πρώτο πράγμα που σε συνεπαίρνει μόλις συναντάς καθαρόαιμο και γνήσιο Παρθένο! Να μιλήσω για την μνήμη του; Να εκθειάσω το πώς όλα και όλους τα έχει οργανωμένα στο κεφάλι του το υπέροχο; Λίγα θα πω και θα τον αδικήσω.

Τέτοιο μυαλό, τέτοιες πράξεις: οργανώνει τους πάντες και τα πάντα, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός σε ό,τι του αναθέσεις ή του ζητήσεις, ξέρει πώς να φέρει εις πέρας και την πιο απαιτητική αποστολή! Τι να λέμε τώρα!

Δεν φουσκώνουν τα μυαλά του από τις κολακείες και αν του πεις ένα μικρό ψέμα, άντε και θα στο συγχωρέσει, στο δεύτερο όμως, θα φας κόκκινη κάρτα κι αποβολή. Με τον Παρθένο, δεν παίζουμε, αυτό να το ξέρεις.

Κι όσο καλά παιδιά είναι, τόσο μπορούν να σου κάνουν τη ζωή σου κόλαση: βγάλ' τον από τη ρουτίνα του, χάλασέ του την οργανωμένη ζαχαρένια του και τότε κλείσε καλύτερα τα αυτιά σου! Η γκρίνια του και η κακή του διάθεση τελειωμό δε θα έχουν, άσε που θα τον αγχώσεις. Έχεις δει αγχωμένο Παρθένο; Μη σου τύχει καλύτερα. Θα εύχεσαι να εξαϋλωθείς και να εξαφανιστείς από μόνος σου.

**Αποκτήστε την προσωπική σας, Αστρολογική Ανάλυση από το Astroshop!**

Κι όσο κι αν κόπτεται πάντα να σε έχει καλά, κι όσο λαλίστατος κι αν είναι, να γνωρίζεις ότι λόγια αγάπης και εκφράσεις γεμάτες μέλι δεν θα ακούσεις εύκολα από το στόμα του. Ο Παρθένος είναι ο τύπος που θα σου φτιάξει το λάπτοπ ή θα πάει να ψωνίσει στο σούπερ μάρκετ για εσένα, θέλοντας να σου πει με τον τρόπο του, πόσο πολύ σε αγαπάει, αλλά αν του ζητήσεις να γίνει πιο ρομαντικός, θα φας πίκρα μεγάλη. Το πολύ πολύ να σου φέρει μια γλάστρα βασιλικό για να διώχνει και τα κουνούπια, αν ποτέ του ζητήσεις να σου φέρει λουλούδια, γιατί έτσι, καρδιά μου, καταλαβαίνει εκείνος τον κόσμο!

Αμ, πως!

..................................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved