Οι συμβουλές ενός Ζυγού στα άλλα ζώδια

Τι μπορεί να συμβουλεύσει ή να υποδείξει ο Ζυγός στους υπόλοιπους του ζωδιακού;

Οι συμβουλές ενός Ζυγού στα άλλα ζώδια

Ας δούμε τι έχει να τους πει, σύμφωνα με τη γνωστή του χάρη και διπλωματία!

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ συμπληρωματικέ μου δεν δανείζεσαι τίποτα από μένα; Δεν είναι αφέλεια να περιμένεις να δεις, αν αυτό που σε εξάπτει τόσο συχνά, είναι άξιο να σε κάνει τόσο εριστικό!

ΤΑΥΡΟΣ
Μας ενώνει ο κοινός μας πλανήτης, η αγάπη για την τέχνη, αλλά η πραγματική απόλαυση δεν είναι πάντα τόσο προσιτή. Προσπάθησε να μην γίνεσαι τόσο πρόχειρος και αβαθής.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Σε απολαμβάνω βρε Δίδυμε! Μιλάς και σχεδόν πάντα πείθεις. Ελίσσεσαι και ξεγλιστράς σαν χέλι αλλά άλλο διπλωμάτης, άλλο ανεδαφικός. Πρέπει να πάψεις να είσαι τόσο ουδέτερος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπώ! Είσαι σαν λούτρινο παιχνίδι αραγμένο στον καναπέ. Όμως η γκρίνια σου όταν σε ξεβολεύουν, δεν υποφέρεται. Δραστηριοποιήσου περισσότερο και βρες μια καλή αφορμή, όχι ότι να΄ναι.

Διάβασε επίσης: Πώς θα ρίξεις τον Ζυγό;

ΛΕΩΝ
Σε αφήνω να νομίζεις πως μου κλέβεις τη λάμψη μου γιατί αποφεύγω να προκαλώ την αλαζονεία σου. Φίλε μου, γιατί έχεις τόση ανάγκη για κολακεία; Αστράφτεις πραγματικά πάνω στο καλάμι σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η υψηλή αισθητική μου σου βγάζει το καπέλο για την τάξη και την καθαριότητά σου. Συμφωνώ μαζί σου, είναι η μισή αρχοντιά. Αλλά την άλλη μισή σκέψου να την παραχωρήσεις σε κανέναν άλλο.

ΖΥΓΟΣ
Μεταξύ μας τώρα, ο σουρεαλισμός θα έπρεπε να μας είχε κάνει έμβλημα. Κανείς δεν αλλάζει γνώμη πιο γρήγορα και δεν αποφασίζει πιο αργά. Δεν βαριέσαι όμως, αν έχεις αίσθηση της ομορφιάς όλα τα άλλα έπονται...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η λαγνεία σου με μαγεύει, το στυλ σου με συνεπαίρνει, αλλά αυτός ο άπατος βυθός σου με τρομάζει και σε συμβουλεύω να μην επιλέγεις να πληγώνεις τους άλλους, όταν έχεις τον τρόπο να τους θεραπεύσεις.

Διάβασε επίσης: Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Ζυγοί;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πάρε με όπου θες, ζήτα μου ό,τι θες εσύ! Είσαι απόλαυση, η χαρά της ζωής και το γέλιο του πικραμένου. Αλλά βρε αδερφέ, κάνε κάπου κάπου μια στάση. Ωραίο το ταξίδι, αλλά πρέπει να έχει και προορισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι, αλλά είσαι ο σοφός δάσκαλός μου και αντιπροσωπεύεις τη φιλοδοξία που δεν έχω. Όμως σεβασμιότατε, μην βλέπεις παντού ύποπτους και μην είσαι τόσο επιφυλακτικός. Η ανασφάλεια σου στερεί αυτό που δικαιούσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σε χαζεύω με βλέμμα ροφού και τσιμπάω αμέσως με το σπιρτόζικο πνεύμα σου, μένοντας σαν χάνος από τα γυρίσματα του μυαλού σου. Αλλά δεν σου κρύβω πως με εκνευρίζεις γιατί δεν είσαι ποτέ παρών, όταν σε χρειάζονται και στέλνεις μόνο τις θεωρίες σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις, υποφέρω και υποφέρεις. Μας ενώνει μόνο ο ρομαντισμός μας, αλλά εσύ θα πρέπει να κάνεις κάτι να τον προσαρμόσεις στην πραγματικότητα. Είσαι εκτός εποχής.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved