Ταύρος: Τα 7 must για να κυριαρχήσεις στη ζωή σου

Οι 7 αρχές που πρέπει να εφαρμόσει ένας Ταύρος για να γίνει ευτυχισμένος στη ζωή του

Ταύρος: Τα 7 must για να κυριαρχήσεις στη ζωή σου

Αξιαγάπητε Ταύρε, ως παιδί της Αφροδίτης είναι καρμικός προορισμός σου να ζήσεις μια ζωή ευτυχίας και ευημερίας!

Παρακάτω παρατίθενται 7 κλειδιά για να αξιοποιήσεις στο μέγιστο τις ευλογίες που σου προσφέρει το σύμπαν ώστε να πετύχεις, να ευημερήσεις και να είσαι υγιής, χαρούμενος και ευτυχισμένος!

Κλειδί 1: Να επιζητάς την αγάπη και την ομορφιά γιατί αυτές θα φέρουν την ευτυχία στη ζωή σου.

Το σύμπαν σε έχει προικίσει με ωραία δώρα – ταλέντα για να γευτείς τη ζωή με όλες σου τις αισθήσεις! Με κυβερνήτη σου την τρυφερή και ευχάριστη Αφροδίτη η πρωταρχική δύναμη της δικής σου ευτυχίας είναι η αγάπη. Το να σου αρέσει ό, τι κάνεις, να βιώνεις τον έρωτα και να αγαπάς και να αγαπιέσαι θα γεμίζει τη ζωή σου με νόημα. Συγχρόνως, το να βιώνεις την εμπειρία του να δίνεις και να παίρνεις χαρά και ευχαρίστηση θα σε τροφοδοτεί με ενέργεια. Ασχολήσου με ό, τι εκφράζει αγάπη, τρυφερότητα, φροντίδα, απόλαυση, ποιότητα, ομορφιά ή σχετίζεται με την τέχνη, στον επαγγελματικό τομέα και όχι μόνο της ζωής σου. Φρόντισε να επιλέξεις μια ενασχόληση όχι με κριτήριο αν έχεις κλίση αλλά αν σ' ευχαριστεί και σ' αρέσει. Χρησιμοποίησε τις γνώσεις, τα ταλέντα και τα χαρίσματά σου για να ομορφύνεις τη ζωή σου και τον κόσμο και θα βιώνεις την ευτυχία.

Κλειδί 2: Να είσαι επίμονος και θα εκπληρώσεις κάθε όνειρό σου

Το μυστικό της επιτυχίας σου θα είναι πάντα η αδιάλλακτη επιμονή σου να πετύχεις αυτό που επιθυμείς! Ως ζώδιο σταθερό και γήινο έχεις γεννηθεί με τεράστια δύναμη και θέληση. Ό, τι θέλεις και επιδιώκεις θα το καταφέρνεις όταν θα βγαίνεις από τον κύκλο της στατικότητας και της παθητικότητας και θα μπαίνεις στον κύκλο της επιμονής και της αποφασιστικότητας. Για κάθε στόχο της ζωής σου θα ισχύει το ρητό «όπου υπάρχει θέληση υπάρχει τρόπος». Να θυμάσαι πάντα ότι επιμένοντας όχι σε έναν συγκεκριμένο τρόπο που θα πετύχεις κάτι αλλά στον συγκεκριμένο σκοπό, σε αυτό που η ψυχή σου επιθυμεί να ζήσει θα εκπληρώνεις κάθε όνειρό σου.

Κλειδί 3: Ακολούθα το φυσικό σου ένστικτο ασφάλειας και σίγουρες τακτικές και θα γνωρίσεις την οικονομική επιτυχία

Πεπρωμένου σου είναι να ευημερήσεις! Το ζώδιο του Ταύρου είναι συνυφασμένο με την απόκτηση υλικών αγαθών, την οικονομική δύναμη και την ευημερία. Προικισμένος με το ένστικτο της ασφάλειας και γεννημένος εργατικός και πρακτικός μπορείς αξιοποιώντας σωστά τον χρόνο, την ενέργεια και τα ταλέντα σου να αποκτήσεις χρήματα και περιουσία. Και μάλιστα μπορείς να τα καταφέρεις χωρίς να γίνεις δούλος της ύλης, μην ξεφεύγοντας από τις προσταγές της κυβερνήτης σου, της Αφροδίτης, που δίνει έμφαση στην αγάπη και τη συναισθηματική ευτυχία και πληρότητα. Με ό,τι καταπιαστείς μαθήτευσε, απέκτησε εμπειρία, ακολούθησε σίγουρους δρόμους, οργανώσου και κάνοντας καλή διαχείριση των προσόντων, των πόρων και των γνώσεων σου θα μεγαλουργήσεις και θα ευημερήσεις.

Κλειδί 4: Βάζε στη ζωή σου ανθρώπους που είστε συντονισμένοι στο ίδιο μήκος κύματος
.
Σου αρέσει όπως είναι; Χωρίς να χρειάζεται να αλλάξει; Τότε σου κάνει! Ως εκπρόσωπος της Αφροδίτης τόσο στις διαπροσωπικές, όσο και τις ερωτικές σου σχέσεις είσαι τρυφερός και δοτικός. Η γήινη, σταθερή και επίμονη φύση σου σε κάνει πιστό και αφοσιωμένο στους άλλους. Όλα αυτά, σου είναι εύκολα όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σου αρέσουν και σου ταιριάζουν. Αν αυτό δεν συμβαίνει ο ελιγμός και η προσαρμογή δεν είναι τα δυνατά σου σημεία και μπορεί να μεταμορφωθείς σε έναν δεσποτικό και απόλυτο φίλο ή σύντροφο επιμένοντας πάση θυσία για αλλαγές και συμπεριφορές που θα ταυτίζονται με τον τρόπο που εσύ αγαπάς. Για να είσαι λοιπόν ευτυχισμένος φρόντιζε να διαλέγεις εξ αρχής ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα, πνευματική υποδομή, φιλοδοξίες και στάση ζωής και το αντίστροφο. Να θυμάσαι θα είναι πιο εύκολο να βρεις κάποιον όπως τον θέλεις αντί να επιμένεις με κάποιον που δεν σου ταιριάζει πραγματικά.

Κλειδί 5: Φρόντισε τον λαιμό και το σώμα σου και θα ενισχύσεις την ποιότητα της ζωής σου

Κάθισε χωρίς να ξεχνάς να σηκωθείς και κέρδισε χρόνια καλής ζωής! Ως ζώδιο σταθερό και γήινο θέλεις το χρόνο σου με ό, τι καταπιάνεσαι και συνήθως αυτό απαιτεί να είσαι καθιστός και μάλιστα για πολλές ώρες. Δεν είναι τυχαίο που η ακινησία και η καθιστική ζωή συνδέονται με το ζώδιο του Ταύρου. Ακόμη και αν δεν είναι η καρέκλα του γραφείου είναι ο καναπές σου αυτός που σε φιλοξενεί πολύ ώρα και άμα κάτσεις δεν λες να σηκωθείς. Όμως κατά τη διάρκεια μιας καθιστικής μέρας οι κοιλιακοί μύες αδρανούν δημιουργώντας προβλήματα στη σπονδυλική στήλη, το γέρσιμο προς τα μπροστά γίνεται αιτία για αυχενικά προβλήματα, ο μεταβολισμός επιβραδύνεται συμβάλλοντας στην παχυσαρκία και μια σειρά προβλήματα τόσο στο σώμα όσο την υγεία του εγκεφάλου συχνά εμφανίζονται. Γυμναστική δυο – τρεις φορές τη βδομάδα στην περίπτωσή σου δεν φτάνει. Χρειάζεσαι ημερήσια κίνηση κατά τη διάρκεια της ημέρας για να αποφύγεις τις αρνητικές συνέπειες της καθιστικής ζωής. Δείξε λοιπόν αντίσταση όχι στην κίνηση αλλά στα λάστιχα. Ασκήσεις με τη βοήθεια τους κάνουν τους μύες σου πιο δυνατούς. Περπάτησε λίγα λεπτά ή κάνε στεπ ανά διαστήματα μέσα στην μέρα σου και συνδύασε τη γυμναστική με τη μουσική. Η ζωή σου θα γίνει πιο εύκολη και ευχάριστη και εσύ θα είσαι πιο υγιής, χαρούμενος και ευτυχισμένος.

Κλειδί 6: Συνδύαζε σωστά, απόλαυσε και διατήρησε το βάρος σου!

Σημασία δεν έχει το πόσο τρως αλλά τι τρως! Ανήκεις στους καλοφαγάδες του ζωδιακού και σου αρέσει να απολαμβάνεις το κάθε γεύμα, την κάθε μπουκιά! Με κυβερνήτη σου την Αφροδίτη τα πάντα είναι ευκαιρία για ευχαρίστηση και απόλαυση και έτσι συμβαίνει και με τη σχέση σου με το φαγητό, είναι κατά μίαν έννοια ερωτική! Από την άλλη, αρέσκεσαι στο όμορφο ντύσιμο και γενικά την κομψή εμφάνιση. Πως θα γίνει όμως και να μην στερείσαι την αγάπη του φαγητού και να είσαι και κομψός/ή; Η ποιότητα των θερμίδων που καταναλώνεις σε ημερήσια βάση είναι πιο σημαντική από τον συνολικό αριθμό τους. Έτσι, μπορείς να δίνεις έμφαση στους συνδυασμούς των τροφών και όχι τόσο στις ποσότητες λιπαρών που περιέχουν. Απέφυγε το κόκκινο κρέας (και τα σχετικά αλλαντικά), προτίμησε πηγές πρωτεϊνών όπως το κοτόπουλο, η γαλοπούλα, τα θαλασσινά, τα αυγά, το γιαούρτι, το τυρί, τους ξηρούς καρπούς και συνδύασε τις με λαχανικά και τροφές με χαμηλό γλυκαιμικό φορτίο. Να θυμάσαι, συνδυάζοντας σωστά πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπος σε κάθε γεύμα και θα απολαμβάνεις και θα κάνεις καλό στην υγεία και τη σιλουέτα σου!

Κλειδί 7: Γίνε λάτρης της πραγματικότητας και βίωσε την ευτυχία

Σταμάτα να αντιστέκεσαι στην πραγματικότητα και η δύναμη και ευτυχία σου θα αυξηθεί! Ως ζώδιο σταθερό θέλεις τα πράγματα να λειτουργούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αυτόν που σου αρέσει, αγαπάς και λειτουργεί για σένα και ίσως και για πολλούς άλλους. Όμως ως ζώδιο της γης που βασικό χαρακτηριστικό της είναι ο ρεαλισμός είναι σημαντικό να αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα και να μην διαφωνείς μαζί της. Μην δίνεις την ενέργειά σου σε πράγματα και καταστάσεις που θα τα ήθελες αλλιώς γιατί αυτά δεν αλλάζουν με τίποτα. Η αποδοχή τους δεν θα σε κάνει παθητικό αποδέκτη τους, αντίθετα η συνεχόμενη αντίστασή σου σε κάνει, αφού τα πράγματα ή τα πρόσωπα παραμένουν τα ίδια και εσύ νιώθεις δυστυχία. Αποδεχόμενος (όχι εγκρίνοντας ή παραβλέποντας) ότι κάποια κατάσταση ή πρόσωπο έτσι είναι θα μπορέσεις να στρέψεις τη δύναμη σου προς μια δημιουργική κατεύθυνση που θα σου εξασφαλίσει χαρά και ευτυχία. Ο συνδυασμός επιμονή, ρεαλισμός και αγάπη ξεκλειδώνει την ευτυχία στη δική σου ζωή!

Διάβασε επίσης Ο Ταύρος από το Α έως το Ω

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved