Ζυγός: Τα 7 must για να κυριαρχήσεις στη ζωή σου

Οι 7 αρχές που πρέπει να εφαρμόσει ένας Ζυγός για να γίνει ευτυχισμένος στη ζωή του

Ζυγός: Τα 7 must για να κυριαρχήσεις στη ζωή σου

Υπέροχε και γοητευτικέ Ζυγέ, σου αξίζει μια ζωή γεμάτη υγεία, αγάπη και ευτυχία. Προσωπικά για σένα, παρατίθενται παρακάτω τα 7 κλειδιά που θα σου επιτρέψουν να γίνεις κυρίαρχος της ζωής.

1. Αγάπα το σώμα σου και γυμνάσου! Η άσκηση κάνει καλό όχι μόνο στους γλουτούς σου αλλά και το νου σου!

Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, σου αρέσει να έχεις όμορφο σώμα όμως με τα χρόνια αμελείς την άσκηση. Αν θες να πετύχεις μια ζωή πληρότητας, αυτή δεν υπάρχει χωρίς σωματική άσκηση στη ζωή σου. Είσαι ερωτικό και συντροφικό ζώδιο και συνήθως στην κρεβατοκάμαρα σου γυμνάζεσαι. Επίσης, μπορείς να κάνεις χορό, aero fun, zumba, power balance, yoga. Για μια ευτυχισμένη ζωή χρειάζεσαι ισορροπία και η σωματική άσκηση είναι το 1ο από από τα 7 κλειδιά για να την πετύχεις!

2. Κάνε ειρήνη στις επιθυμίες σου και ισορρόπησε τις ανάγκες σου!

Η ζωή σου είναι μια μάχη ανάμεσα στην αγάπη για το φαγητό και να μην πάρεις βάρος; Συμφιλίωσε αυτές τις δυο επιθυμίες σου! Βρες τη χρυσή τομή! Ως παιδί της Αφροδίτης θα βρεις τον τρόπο να μην αδικήσεις καμία και έτσι θα κρατήσεις στα χέρια σου το 2ο κλειδί από τα 7 κλειδιά για μια ζωή γεμάτη πληρότητα και ικανοποίηση. Προβλήματα με τα νεφρά, δερματικές αλλεργίες, πονοκέφαλοι και στομαχικές διαταραχές είναι πιθανά στη ζωή σου. Για αυτό ισορρόπησε τα γεύματα της ημέρας σου και φρόντισε να τρως συχνά φράουλες, μήλα, σύκα, ροδάκινα, παντζάρια, καλαμπόκι, σταφίδες, αμύγδαλα που περιέχουν φωσφορικό νάτριο, το βιοχημικό άλας του ζωδίου. Μπορούν να κάνουν τη διαφορά!

3. Μην συμβιβάζεσαι με κάποιον που δεν σου αξίζει! Βρες κάποιον ισάξιο σου!

Η αγάπη και συντροφικότητα θεωρούνται τα θεμέλια για την προσωπική σου εξέλιξη και μια ζωή γεμάτη πληρότητα. Ως παρορμητικό ζώδιο όμως, συχνά βιάζεσαι να διαλέξεις σύντροφο. Μην αφήνεις τη γοητεία, το «κλικ» που σου κάνει ο άλλος να γίνει το μοναδικό κριτήριο επιλογής σου. Μια σχέση είναι πολλά περισσότερα! Είναι τα πράγματα που κάνετε μαζί, αυτά που συμφωνείτε αυτά που διαφωνείτε! Συμφωνείτε στα σημαντικά (επιλογή φίλων, οικονομική διαχείριση, δημιουργία οικογένειας, μεγάλωμα παιδιών); Έχετε διαφορές που ανανεώνουν τη σχέση; Το 99% της ευτυχίας σου θα κριθεί από την επιλογή συντρόφου. Το τρίτο κλειδί λοιπόν για την ευτυχία σου είναι ένας σύντροφος ισάξιός σου!

Διάβασε επίσης: Ζώδια: Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού

4. Αποδέξου ότι στη ζωή κάτι θα χάσεις κάτι θα κερδίσεις. Τόλμησε και πάρε αποφάσεις!

Ως ζώδιο του αέρα συχνά επιστρατεύεις τη διανόηση σου για να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά, το κόστος και το όφελος μιας κατάστασης όμως συχνά αυτό δεν σε οδηγεί πουθενά. Η διστακτικότητα και αναποφασιστικότητα πολλές φορές σε εμποδίζουν να εξελιχτείς και να προχωρήσεις τη ζωή σου. Δέξου ότι κάτι θα διαλέξεις και κάτι θα απορρίψεις. Η απόφαση είναι μια διαδικασία μοναχική. Εσύ θα αποφασίσεις, όχι οι άλλοι. Τίποτα δεν θα γίνει αν δεν αποφασίσεις. Το 4ο λοιπόν κλειδί για μια ζωή ευτυχίας είναι να μπορείς πάρεις μια απόφαση και να βλέπεις τη ζωή σου να εξελίσσεται. Αν δεν μπορείς να πάρεις μια δύσκολη απόφαση, τότε ρίξε στον αέρα ένα νόμισμα. Όταν το νόμισμα είναι στον αέρα τότε ξαφνικά θα διαπιστώσεις τι πραγματικά επιθυμείς!

5. Ζήσε τα δικά σου όνειρα όχι των άλλων! Κάνε κάτι για σένα!

Αγάπα χωρίς να χάνεις τον εαυτό σου! Ως ζώδιο συντροφικό και επικεντρωμένο στους άλλους έχεις την τάση στις σχέσεις σου με τους άλλους να χάνεις τον εαυτό σου. Συχνά, παραμελείς την καριέρα σου, τους φίλους, σου, τα χόμπι σου ακόμα και την υγεία σου. Βάζοντας όμως συνεχώς τις ανάγκες του συντρόφου σου πάνω από τις δικές σου, ακόμα και αν δεν στο έχει ζητήσει χάνεται η ισορροπία τόσο στη σχέση όσο και στη ζωή σου. Το να υπερασπίζεσαι την ατομικότητά σου και τα όνειρά σου είναι το 5ο κλειδί για να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου. Να θυμάσαι κάνεις άλλο δεν θα το κάνει για σένα!

6. Κάνε μόνο αυτά που πραγματικά θες να κάνεις. Μην λες «ναι» όταν θες να πεις «όχι»

Το ζώδιο του Ζυγού συμβολίζει το «εμείς» δείχνοντας ότι στη ζωή σου πάντα σκέφτεσαι τους άλλους. Συνειδητά ή ασυνείδητα αναζητάς την αποδοχή τους και θέλεις να τους ευχαριστείς. Θα πεις εύκολα «ναι» γιατί στο βάθος φοβάσαι ότι αν αρνηθείς δεν θα είσαι καλός άνθρωπος. Πόσο ρεαλιστικό όμως είναι να μην απογοητεύσεις ή να μη στεναχωρήσεις ποτέ κανέναν; Με το να ευχαριστείς συνεχώς τους άλλους χάνεις τον εαυτό σου και διαλέγεις το φόβο αντί για την αγάπη στη ζωή σου. Το 6ο κλειδί για να γίνεις κυρίαρχος της ζωή σου είναι να μην λες «ναι» σε οτιδήποτε επειδή φοβάσαι την απόρριψη, το κατσούφιασμα, το θλιμμένο «ααα, δε γίνεται». Να δέχεσαι γιατί πραγματικά σου αρέσει κάτι ή πραγματικά αγαπάς να το κάνεις.

7. Αντικατέστησε τις αρνητικές σκέψεις με θετικές και αισιόδοξες

Η ποιότητα των σκέψεων σου καθορίζει τη ζωή σου! Απεχθάνεσαι την ασχήμια και τον αρνητισμό και έχεις την τάση να αναζητείς το όμορφο και το θετικό τόσο στο χώρο που βρίσκεσαι τόσο και στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Το ίδιο χρειάζεται να κάνεις και με το μυαλό σου. Μην αφήνεις αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις να γίνονται ο δρόμος που βαδίζεις. Η σκέψη ως ζώδιο του αέρα είναι το δικό σου όπλο για να γίνει κυρίαρχος της ζωής σου και ο νόμος της αντιθετικής σκέψης είναι το 7ο κλειδί. Όταν σκέφτεσαι κάτι αρνητικό μην το πολεμάς αντικατέστησε το με κάτι θετικό!

Κάθε ένα κλειδί από τα 7 κλειδιά μπορείς να τα δουλεύεις και να τα εξελίσσεις αυτόνομα. Χωρίς ένα όμως από τα 7 κλειδιά δεν μπορείς να ζήσεις την καλύτερη ζωή σου. Για να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου χρειάζεται να χρησιμοποιείς και τα 7 κλειδιά. Επιμονή+ εξάσκηση= επιτυχία. Καλή Τύχη!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved