Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 05° 22' 29" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 26° 23' 41" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 19° 32' 59" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 21° 58' 55" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 21° 01' 17" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 36' 55" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 35' 51" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 41' 39" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 00' 58" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 55' 39" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 55' 27" ΚΡΙΟΣ R

Γιατί γεννήθηκα Λέων;

Γιατί σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν γίνεται τυχαία.... 

Γιατί γεννήθηκα Λέων;

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που οι περισσότεροι άνθρωποι ρωτούν τον εαυτό τους είναι «γιατί βρίσκομαι εδώ;». Για τους περισσότερους η απάντηση είναι δύσκολη. Υπάρχει λόγος που ο καθένας μας βρίσκεται στη γη. Το ταξίδι του Ήλιου στα 12 ζώδια έρχεται να δώσει την απάντηση, αντιπροσωπεύοντας την εξέλιξη της ψυχής μέσα από μια διαφορετική κάθε φορά προσωπικότητα.

Στο ζώδιο του Λέοντα ανήκεις αν έχεις γεννηθείς μεταξύ 23 Ιουλίου και 22 Αυγούστου. Είναι το πέμπτο ζώδιο του ζωδιακού, σταθερό, ανήκει στην τριάδα της φωτιάς και στο ανθρώπινο σώμα αντιστοιχεί στο πιο ζωτικό του όργανο, την καρδιά. Κυβερνήτης σου είναι το λαμπρότερο σώμα του ουρανού, ο ζωοδότης Ήλιος, που δίνει φως και θερμότητα στη γη.

Ο διά βίου στόχος σου

Γεννημένος την πιο θερμή εποχή του χρόνου, όταν ο Ήλιος εκπέμπει τεράστια φωτεινή μαγνητική ακτινοβολία, αποστολή σου στη γη είναι γίνεις δημιουργός της καλύτερης, της πιο ολοκληρωμένης και πιο ακτινοβόλας ζωής σου!

Οι ξεχωριστές ικανότητες που σου δίνονται για να φτάσεις στον προορισμό σου

Για να πετύχεις να ζήσεις την πιο ευτυχισμένη και φωτεινή εκδοχή του εαυτού σου έχεις γεννηθεί με τόλμη, θετικότητα και τύχη. Η αυτοπεποίθηση που διαθέτεις σου δίνει τη σιγουριά ότι μπορείς να το καταφέρεις και η τεράστια δύναμη θέλησής σου το πείσμα για να επιτύχεις αυτό το σκοπό!

Τι επιδιώκει η ψυχή να μάθει και να θεραπεύσει σε αυτό το ταξίδι της ζωή σου

Το φως σου, όσο φωτεινό και δημιουργικό μπορεί να είναι και να ακτινοβολεί αγάπη, παραδοχή, επιδοκιμασία, θαυμασμό αλλά τόσο καταστροφικό μπορεί να γίνει, αν το αφήσεις να σε τυφλώσει. Η αυτοπεποίθηση μπορεί να γίνει αλαζονεία, η φιλοδοξία αρχομανία, η μεγαλοσύνη επιδειξιμανία, η επιτυχία απληστία. Η αξία της μετριοπάθειας είναι από τα μαθήματα που έρχεσαι να πάρεις στη ζωή σου και συγχρόνως ο δρόμος που, αν τον ακολουθήσεις, θα σε ανταμείψει πλουσιοπάροχα.

Τα δώρα που φέρνεις στους ανθρώπους

Φέρνεις την αισιοδοξία, την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία, τη χαρά, τη διασκέδαση και τον έρωτα. Επίσης, τη μεγαλοσύνη, τη δύναμη, φιλοδοξίες και υψηλά ιδανικά. Τέλος, την αξία του να βάζουν καρδιά σε ό, τι κάνουν, να παρακινούνται για να κάνουν τη ζωή τους πιο πλούσια σε κάθε επίπεδο και το πιο σημαντικό να έχουν πίστη στον εαυτό τους, γιατί είναι αυτή η αρετή τους που θα αποδειχθεί στη ζωή τους πιο σημαντική από το IQ τους.

Τι να θυμάσαι όταν φοβάσαι ότι δεν ξέρεις ποιος είναι ο προορισμός σου

Η ζωή σου δεν είναι ένα κερί που φωτίζει για μια στιγμή κα έπειτα σβήνει. Είναι ένας αναμμένος δαυλός, ολόλαμπρος που για όσο καιρό σου «πέφτει» να τον κρατάς, σκοπός σου είναι να τον κάνεις να λάμψει, όσο το δυνατόν, φωτεινότερα! Για να το πετύχεις, πρώτα βρες αυτό που πραγματικά αγαπάς να κάνεις στη ζωή. Μπορεί να είναι να μεγαλώσεις ένα παιδί, να ζήσεις τον έρωτα, να προσφέρεις διασκέδαση και χαρά, να κάνεις μια επιχείρηση ή οτιδήποτε άλλο. Όποιο κι αν είναι το έργο ζωής σου, συγκέντρωσε όλη σου την ενέργεια για να κάνεις αυτό ακριβώς! Αυτός είναι ο προορισμός σου! Να εκφράσεις τον εαυτό σου μέσα από αυτό που αγαπάς! 

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα άστρα για σας; Τότε πατήστε εδώ

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved