Γιατί γεννήθηκα Καρκίνος;

Γιατί σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν γίνεται τυχαία....

Γιατί γεννήθηκα Καρκίνος;

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που οι περισσότεροι άνθρωποι ρωτούν τον εαυτό τους είναι «γιατί βρίσκομαι εδώ;». Για τους περισσότερους η απάντηση είναι δύσκολη. Υπάρχει λόγος που ο καθένας μας βρίσκεται στη γη. Το ταξίδι του Ήλιου στα 12 ζώδια έρχεται να δώσει την απάντηση, αντιπροσωπεύοντας την εξέλιξη της ψυχής μέσα από μια διαφορετική κάθε φορά προσωπικότητα.

Στο ζώδιο του Καρκίνου ανήκεις, αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 21 Ιουνίου και 23 Ιουλίου. Ο Καρκίνος είναι το τέταρτο ζώδιο του ζωδιακού είναι παρορμητικό, υδάτινο, γόνιμο και είναι γνωστό σαν το μητρικό ζώδιο. Κυβερνάται από τη Σελήνη που σχετίζεται με την ανάπτυξη και την αναπαραγωγή και τη γονιμότητα πάσης φύσεως.

Ο διά βίου στόχος σου

Η Σελήνη συμβολίζει την κοιτίδα της ζωής, τη μάνα, την τροφό ως εκ τούτου το γήινο έργο σου είναι να γίνεις ένα πρόσωπο που θα φροντίσει για τους άλλους, θα τους γαλουχήσει με αξίες ή ιδανικά, πιθανόν μιας παρελθοντικής εποχής, και θα τα θρέψει ψυχικά, συναισθηματικά ή/και υλικά για να ωριμάσουν. Καρμικός σου λοιπόν προορισμός είναι να γίνεις ένας πρωταρχικός φορέας σωστής ανάπτυξης, τόσο μέσα στις σχέσεις σου όσο στην καθημερινότητα ή/και την εργασία σου.

Οι ξεχωριστές ικανότητες που σου δίνονται για να φτάσεις στον προορισμό σου

Σύμβολο του Καρκίνου είναι ο κάβουρας που συμβολίζει πολλές από τις αρετές με τις οποίες η μοίρα σε έχει προικίσει για να φέρεις σε πέρας τον θεμελιώδη ρόλο που είσαι προορισμένος να έχεις στη γήινη ζωή σου. Αυτά είναι η ευαισθησία, η ικανότητα να δημιουργείς ασφάλεια και προστασία αλλά και να αποκαλύπτεις τη δύναμη και το σθένος που έχεις μέσα σου, όταν κινδυνεύει οτιδήποτε αγαπάς ή εξέλιξη του εξαρτάται από εσένα. Επίσης, τρεις ξεχωριστές σου ικανότητες είναι η υπέρμετρη φαντασία, η διαίσθηση και η εσωτερικότητα που συνδέονται άμεσα με το αίτημα του ζωδίου σου να συνδεθείς πρώτα συναισθηματικά, με έναν αόρατο ζωτικό δεσμό με οτιδήποτε ή οποιονδήποτε θα αναλάβεις την πορεία προς την ωριμότητα.

Τι επιδιώκει η ψυχή να μάθει και να θεραπεύσει σε αυτό το ταξίδι της ζωή σου

Η Σελήνη είναι ετερόφωτη, πράγμα που σημαίνει ότι μεγάλο ρόλο στην επίτευξη του γήινου στόχου σου θα παίξει κατά πόσο θα πετύχεις αρμονική σχέση με σημαντικούς άλλους με τους οποίους πρέπει να υπάρχει κάποια αναγκαιότητα σύνδεσης αλλά από τους οποίους δεν θα πρέπει να εξαρτηθείς διαφορετικά θα σταθούν εμπόδιο στο στόχο σου. Η Σελήνη, όπως και ο συναισθηματικός σου κόσμος και η ζωή έχει φάσεις τις οποίες θα πρέπει να μάθεις να αποδέχεσαι χωρίς γκρίνια και μεμψιμοιρία αλλά κατανόηση. Οι δοκιμασίες στον τροχό της μοίρας σου σε αρκετές περιπτώσεις θα σχετίζονται με την παιδική ηλικία, συναισθηματικά ζητήματα και οικογενειακούς δεσμούς και για να ακολουθήσεις ελεύθερα τη ροή της ζωής σου και του προορισμού σου θα πρέπει να κατανοήσεις το απέναντί σου ζώδιο τον Αιγόκερω που συμβολίζει τα όρια και την κορυφή. Συνεπώς είναι σημαντικό αφενός η στάση ζωής σου να δείχνει πως το σημείο που ξεκίνησες δεν καθορίζει το που μπορείς να φτάσεις και αφετέρου μια ισχυρή πράξη αγάπης απέναντι στον εαυτό σου και τους άλλους θα είναι να αναλαμβάνεις ευθύνες και να θέτεις υγιή όρια.

**Θέλεις να μάθεις τι λένε τα άστρα για εσένα; Πάτησε εδώ**

Τα δώρα που φέρνεις στους ανθρώπους

Η ανιδιοτελής αγάπη, η απλόχερη φροντίδα και η στοργή. Επίσης, μεγάλο δώρο τόσο για τους ανθρώπους γύρω σου όσο και τις ανθρώπινες μάζες είναι ότι μπορείς να κατανοείς διαισθητικά τι χρειάζονται ή θα έχουν ανάγκη και να το προσφέρεις ή να το δημιουργήσεις για να το παρέχεις.

Τι να θυμάσαι όταν φοβάσαι ότι δεν ξέρεις ποιος είναι ο προορισμός σου

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού, στοιχείο που σχετίζεται με τα συναισθήματα και τον ψυχισμό και παρορμητικό, ποιότητα που εκφράζει κίνηση, αρά για οτιδήποτε κάνεις στη ζωή σου, το κίνητρό σου θα ορίζεται από το τι νιώθεις για κάτι ή κάποιον. Συνεπώς, για να εκπληρώσεις τον γήινο προορισμό σου είναι σημαντικό να κατανοήσεις ότι το τι νιώθεις θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμό το τι θα δημιουργήσεις. Καθώς, λοιπόν, η εξωτερική επιτυχία -ή μη- θα είναι καθρέφτης του τι αισθάνεσαι, χρειάζεται σε καθημερινή βάση να φροντίζεις τα συναισθήματα μέσα σου σαν είναι φυτό που θα παράγει καρπούς και σπόρους... στην ζωή σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved