Οι 30 μοίρες του Λέοντα και η ερμηνεία τους

Τι είναι γραμμένο στις ζωδιακές μοίρες του Λέοντα;

Οι 30 μοίρες του Λέοντα και η ερμηνεία τους

Σύμφωνα με την παραδοσιακή Αστρολογία, οι 30 μοίρες κάθε ζωδίου έχουν διαφορετική καρμική ερμηνεία. Ας δούμε τι λένε οι "γραφές" για το ζώδιο του Λέοντα. Είναι γνωστό άλλωστε ότι κάθε Λέων έχει το δικό του βασίλειο.

0°-1° Λέοντα

Προικισμένοι με το χάρισμα της διεισδυτικότητας και της ασίγαστης δύναμης φτάνετε σε υψηλούς στόχους και είστε αγαπητοί σε όλους. Η τύχη συνοδεύει κάθε αποφασιστική σας κίνηση.

1°-2° Λέοντα

Ιδιαίτερα τυχερά άτομα, που επαγγελματικά προσανατολίζεστε σε τομείς που σχετίζονται με είδη πολυτελείας, μόδα, αρώματα και τα συναφή.

2°-3° Λέοντα

Η αθωότητα των συναισθημάτων, η τιμιότητα και η ευθύτητα είναι αξιοσημείωτα στοιχεία της προσωπικότητας σας. Έχετε την τάση να ασχοληθείτε με επιστήμες που ερευνούν την εξέλιξη της γης ή την μετεωρολογία.

3°-4° Λέοντα

Τυχεροί και οξυδερκείς είστε υπερβολικά προκλητικοί στο κατεστημένο και στα παραδοσιακά συστήματα. Αναζητάτε νέους ορίζοντες και έχετε πλατιά θεώρηση της ζωής.

4°-5° Λέοντα

Αγαπάτε τη δικαιοσύνη και την αλήθεια και επαναστατείτε απέναντι στην υποκρισία και την αδικία. Παράλληλα με σοβαρότητα και υπομονή κυνηγάτε τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς σας στόχους.

5°-6° Λέοντα

Πρόσωπα με καλή καρδιά, ευγενικά και συγκροτημένα, είστε περιζήτητοι στις παρέες και πετυχαίνετε τις πιο παράδοξες επιδιώξεις σας.

6°-7° Λέοντα

Έχετε έντονη προσωπικότητα και δεν αφήνετε κανένα ασυγκίνητο. Συνάμα, χαρακτηρίζεστε για την επιείκεια σας και έχετε επίγνωση των προσόντων αλλά και των αδυναμιών σας.

7°-8° Λέοντα

Άτομα κινητικά και δημιουργικά, κάνετε έντονη την παρουσία σας στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Συχνά δείχνετε έλλειψη μέτρου στον προφορικό αλλά και γραπτό λόγο.

8°-9° Λέοντα

Είστε εργατικοί, υπομονετικοί, έχετε αναπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής δικαιοσύνης και είναι πιθανό να διαπρέψετε ως όργανο του νόμου.

9°-10° Λέοντα

Μαγνητική προσωπικότητα, με έντονη διαίσθηση, ισχυρή θέληση και ψυχική μεγαλοσύνη, χαίρετε εκτίμησης και υπόληψης από το κοινωνικό σύνολο.

10°-11° Λέοντα

Καλλιτεχνική φύση, που σας διακρίνει η ακατάβλητη αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός. Αναπτύσσετε ηγετικές τάσεις με απώτερο σκοπό να προσφέρει στην ανθρωπότητα.

11°-12° Λέοντα

Γεννημένοι με κριτικό ένστικτο, αμφισβητείτε ιδέες και αξίες ενώ παράλληλα διακρίνεστε για το επιχειρηματικό του ταλέντο.

12°-13° Λέοντα

Είστε χαρισματικοί και ξεχωρίζετε για την ευστροφία, την αντίληψη και τη φιλομάθεια σας.

13°-14° Λέοντα

Είστε ευγενικοί, ευσεβείς και επίμονοι, ικανοί να ανυψωθείτε κοινωνικά και να αντιμετωπίσετε με σθένος κάθε δυσκολία.

14°-15° Λέοντα

Η εμφάνιση σας είναι εντυπωσιακή και γοητεύετε τους πάντες. Έχετε μεγάλη δόση αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης στον εαυτό σας και θέλετε να κρύβετε τις αδυναμίες σας.

Για να δείτε και εσείς σε ποια μοίρα είναι ο Ήλιος σας, δηλαδή το ζώδιό σας, δείτε εδώ.

15°-16° Λέοντα

Προικισμένοι με θάρρος, ευστροφία και νοητική ευλυγισία είστε αήττητοι απέναντι σε κάθε εμφανιζόμενη πρόκληση.

16°-17° Λέοντα

Προσωπικότητα με βαθιά και πρωτότυπη σκέψη αποκτάτε συνήθως μεγάλη μόρφωση και προκόβετε με όποιον τομέα κι αν καταπιαστείτε.

17°-18° Λέοντα

Παιδί με αδύνατο χαρακτήρα, συμπεριφέρεστε μεν ντροπαλά και νωθρά αλλά επιδεικνύετε τόλμη και θάρρος για να υπερασπιστείτε πρόσωπα που αγαπάτε.

18°-19° Λέοντα

Γεννημένοι με ηγετικές ικανότητες, καταλαμβάνετε υψηλή κοινωνική θέση χωρίς να χάσετε τη γενναιοψυχία σας. Παράλληλα, αγαπάτε την έρευνα και τις αναζητήσεις.

19°-20° Λέοντα

Μπορείτε να έχετε μια άνετη ζωή και να αισθάνεστε ασφαλείς και ευτυχισμένοι διατηρώντας ένα βαθύ συναισθηματικό δεσμό.

20°-21° Λέοντα

Προικισμένοι με κοφτερό μυαλό και οξυδέρκεια βρίσκεστε πάντα σε πνευματική εγρήγορση. Για να αγγίξετε την επιτυχία χρειάζεται να περιορίσετε τη νευρικότητα σας.

21°-22° Λέοντα

Άτομα που μερικές φορές «διυλίζετε τον κώνωπα και καταπίνετε την κάμηλον», έχετε από την άλλη το χάρισμα να προνοείτε και να φροντίζετε έγκαιρα για την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων.

22°-23° Λέοντα

Άτομα προορισμένα να γνωρίσετε διακρίσεις και κοινωνικές τιμές στη ζωή σας. Ένα χαρακτηριστικό στοιχείο της προσωπικότητας σας είναι η ασυνήθιστη φλυαρία.

23°-24° Λέοντα

Διαθέτοντας, ισχυρή προσωπικότητα και μεγάλες φιλοδοξίες, είστε εξαιρετικά τυχεροί και ζείτε με αξιοπρέπεια. Ένα καλλιτεχνικό ταλέντο, ιδιαίτερα στη μουσική, είναι πιθανό.

24°-25° Λέοντα

Τα ταξίδια θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, ενώ συνολικά περισσότερο από κάθε τι θα αναζητάτε την ελευθερία.

25°-26° Λέοντα

Προικισμένοι με καλή καρδιά και ποιητικό ταμπεραμέντο χρειάζεται να προσέχετε την υπερβολική γενναιοδωρία σας.

26°-27° Λέοντα

Άτομα διαισθητικά και έντονα συναισθηματικά, που με τη βοήθεια και την ενίσχυση των άλλων καταφέρνετε μεγαλεπήβολους στόχους.

27°-28° Λέοντα

Πρόσωπα χαρισματικά στη συλλογικότητα, καθότι είστε προικισμένοι με την ιδιαίτερη ικανότητα να συμφιλιώνετε και να συσπειρώνετε τους άλλους.

28°-29° Λέοντα

Δείχνετε μεγάλο ταλέντο στη διοίκηση και την πολιτική, ενώ γενικά είστε δημοφιλείς και εμπνέετε φιλίες με την καλοσύνη σας.

29°-29° 59΄ Λέοντα

Προικισμένοι με ανεπτυγμένη ευφυΐα και απίστευτη διόραση έχετε τη δυνατότητα να διακρίνετε την αλήθεια σε κάθε υπόθεση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved