Ο Αιγόκερως, από τον Κώστα Λεφάκη

Ο υλιστής του ζωδιακού

Ο Αιγόκερως, από τον Κώστα Λεφάκη

Η περίοδος του πνεύματος

Η εποχή αυτή σχετίζεται με την αρετή και την δόξα που εκτιμώνται ως σπάνια δώρα, καθώς αποτείνονται μόνο σε όσους έχουν αποδείξει στην πράξη την αξία τους, η οποία δεν έγκειται σε μια περαστική και τυχαία συγκυρία, όπως είναι η ομορφιά και το σφρίγος ή οτιδήποτε άλλο ωραίο αλλά περαστικό και κατά πάσα πιθανότητα εντελώς τυχαίο, αλλά μόνο στην προσωπική αξία του πνεύματος που διαθέτει καθένας από μας.

Ο Υλιστής

Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο.

Ο Αιγόκερως είναι άριστος και ακούραστος δουλευτής. Η επιμονή του είναι παροιμιώδης και διαθέτει την απαραίτητη υπομονή για να ανέβει τη σκάλα που οδηγεί στην επιτυχία. Για να το κατορθώσει αυτό είναι ικανός να συνάψει συμμαχίες και φιλίες που του στρώνουν το δρόμο προς την επιτυχία.

Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο που έλκει τους άλλους χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Είναι ευσυνείδητος, κάνει δεσμευτικές συμφωνίες και ανταποδίδει κάθε εξυπηρέτηση. Είναι σοβαρός και συνεσταλμένος αλλά ταυτόχρονα πολύ ζεστός και ευσυγκίνητος.

Διαβάστε επίσης:

Οι ετήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

Γιατί γεννήθηκα Αιγόκερως;

Ένας Αιγόκερως οφείλει να συστηθεί…

Δείτε:

Kώστας Λεφάκης: «Το 2014 είναι ερωτικό»!

Δείτε επίσης σε βίντεο τις ετήσιες Προβλέψεις 2014 για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Lefakis imerologio2014

* Το άρθρο "Οι Περίοδοι των 12 Ζωδίων" δημοσιεύεται στο ημερολόγιο του Κώστα Λεφάκη για το 2014 με τίτλο "2014 Χρονιά Καθοριστικών Γεγονότων"

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα άστρα για σας; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved