Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 06° 59' 15" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 19° 49' 45" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 12° 17' 47" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 00° 08' 35" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 09° 22' 12" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 05° 10' 34" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 17' 19" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 56' 54" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 27' 31" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 30' 36" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 50' 28" ΤΑΥΡΟΣ R

Οι πλανήτες στο ζώδιο της Παρθένου

Ποιές είναι οι επιδράσεις των "αστρολογικών πλανητών" όταν διέρχονται από το ζώδιο της Παρθένου;

Οι πλανήτες στο ζώδιο της Παρθένου

 

 

Ήλιος στην Παρθένο

Είστε οργανωτικοί, πρακτικοί, παρατηρητικοί σας και σας αρέσει να αναλύετε τα πάντα με τη λογική. Επιθυμείτε να αποκτήσετε μία χρήσιμη θέση μέσα στο κοινωνικό σύνολο και με τις γνώσεις και τις ικανότητες σας προσπαθείτε να προσφέρετε, να θεραπεύσετε, να καθαρίσετε (μεταφορικά ή κυριολεκτικά) και να επιφέρετε πάση φύσεως βελτίωση. Η τάση για λεπτομέρεια και ακρίβεια κάποιες φορές σας κάνει τελειοθηρικούς και ίσως υποφέρετε από νευρικότητα, δυστροπία ή γρίνια.

Χαρακτηρίζεστε από μεθοδικότητα, παρατηρητικότητα, λογική, κριτική και νευρικότητα.

 

Σελήνη στην Παρθένο

Με τη Σελήνη στο ζώδιο που συμβολίζει την υγεία η καθημερινότητα είναι άμεσα συνυφασμένη με δραστηριότητες που σχετίζονται με περίθαλψη και παροχή φροντίδας. Πολύ πιθανόν η μητέρα ή άλλη γυναικεία φιγούρα, κατά την παιδική σας ηλικία, να έπασχε από κάποια ασθένεια ή να παρείχε υπηρεσίες φροντίδας σε κάποιο άρρωστό πρόσωπο. Αγαπάτε την τάξη και την καθαριότητα και αντιμετωπίζοντας τα πράγματα μέσα από το πρίσμα της λογικής νιώθετε ότι τα πράγματα μπορούν να δουλεύουν ρολόι.

Ευσυνειδησία. Συναισθηματική συλλογιστική. Υποχονδρία. Μεταβλητές συνθήκες διαμονής. Τάξη στο σπίτι. Γκρίνια. Τσιγγουνιά. Ευαισθησία στα έντερα και στο νευρικό σύστημα.

 

Ερμής στην Παρθένο

Με τον Ερμή στο γήινο ζώδιο της Παρθένου ο νους σας είναι αναλυτικός , εστιάζεται σε πρακτικά θέματα και δουλεύει υπερωρίες. Είστε παρατηρητικοί, λεπτολόγοι και όπως ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής σε καθημερινή βάση λειτουργείτε με πρόγραμμα. Η μεταβλητή ποιότητα του ζωδίου επιτρέπει να δείχνετε ευελιξία και να μην στέκεστε σε πράγματα που δεν εξυπηρετούν τον σκοπό που υπηρετεί. Στις αδυναμίες σας συγκαταλέγονται η έλλειψη συναισθηματισμού και αυθορμητισμού τόσο τον γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο.

Επιστημονικό μυαλό. Ορθολογισμός. Πρακτική σκέψη. Λογιστική. Εγκράτεια. Συγκροτημένοι φίλοι. Εφαρμοσμένες επιστήμες. Δουλειά που απαιτεί ταξίδια ή μετακινήσεις.

 

Αφροδίτη στην Παρθένο

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο της χρησιμότητας επιδιώκετε σχέσεις που έχουν κάτι να σας προφέρουν κι χάρη στις οποίες οι συνθήκες ενός τομέα της ζωής σας βελτιώνονται ή εσείς ως άτομα εξελίσσεστε. Σας αρέσουν πρόσωπα πρακτικά, λογικά με νοικοκυρεμένη ζωή, που αποφεύγουν του συναισθηματισμούς και αγαπούν την τάξη. Δείχνετε την αγάπη σας με πράξεις ενώ ο χώρος εργασίας αποτελεί το πεδίο που ερωτεύεστε ή που δημιουργείτε κάποια συνεργασία. Στα οικονομικά σας είστε μετρημένοι, δεν κάνετε περιττές αγορές και έχετε την τάση να μένετε πιστοί στον προϋπολογισμό σας.

Συστολή. Ανασφάλεια. Αγαμία. Αγνότητα. Ερωτευμένοι με τη δουλειά. Αγάπη στην εργασία. Διατροφή με πρόγραμμα. Συνεργασία σε θέματα υγείας.

 

Άρης στην Παρθένο

Με τον πλανήτη της δράσης στο ζώδιο της τάξης και του προγραμματισμού είστε άνθρωποι εργατικοί, παραγωγικοί και επιδιώκετε ένα άψογο αποτέλεσμα. Το ζώδιο της Παρθένου κυβερνάται από τον Ερμή και ως εκ τούτου ίσως εργαστείτε στον χώρο της διανόησης ή σε έναν τομέα που απαιτεί λογική και υπολογιστική ικανότητα. Η ανάγκη για προσφορά είναι έντονη και συχνά βρίσκεστε να προσφέρετε υπηρεσίες στο χώρο της υγείας. Ερωτικά η επικοινωνία για εσάς είναι το άλφα και το ωμέγα.

Σχολαστικότητα. Μεθοδικότητα. Καλή τεχνική. Έλλειψη φαντασίας. Εντερικές ενοχλήσεις. Νευρικότητα. Ψυχοσωματικές αντιδράσεις.

 

Δίας στην Παρθένο

Με τον πλανήτη της τύχης στο ζώδιο της εργασίας είστε από τα άτομα που θα έχετε την ευκαιρία ή το προνόμιο να κάνετε μια δουλειά που για εσάς θα είναι ευλογία. Το γήινο στοιχείο ευνοεί ώστε η εξέλιξη σας να είναι αποτελεσματική και να αποδώσει υλικούς καρπούς. Η πρόοδος της ζωής καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο σκέψης σας και την ικανότητα να εφαρμόζετε στην πράξη όσα η ζωή σας διδάσκει. Τέλος παίρνετε χαρά από κάθε τι που σχετίζεται με αυτοβελτίωση, θεραπεία, διατροφή και υγιεινό τρόπο ζωής.

Επιτυχία ή ευεργεσία στην εργασία. Πλεονεκτήματα επιστημονικής κατάρτισης ή επαγγελματικής επάρκειας. Αποτελεσματική τεχνική. Υλικές ανταμοιβές.

 

Κρόνος στην Παρθένο

Τόσο η εργασία όσο και η υγεία θα είναι τομείς μέσα από τους οποίους θα πάρετε σημαντικά μαθήματα για τη ζωή. Δυσκολίες και αντιξοότητες στο χώρο της δουλειάς συνήθως δεν είναι απόρροια επαγγελματικής ανεπάρκειας αλλά έλλειψης φιλοδοξιών και ικανότητας οικονομικής αποτίμησης του έργου σας. Το κλειδί για την εξέλιξή σας είναι βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στο ηθικό και στο ωφέλιμο. Στον τομέα της υγείας περισσότερο προσοχή χρειάζονται το υπογάστριο, τα έντερα και το νευρικό σύστημα.

Σκληρή δουλειά. Φόρτος εργασίας. Προγραμματισμός εργασιών. Επαγγελματική ευσυνειδησία. Συνέπεια. Δυσκολίες με υφιστάμενους.

 

Ουρανός στην Παρθένο

Με τον πλανήτη της πρωτοπορίας στο ζώδιο της εργασίας και της υγείας έχετε την τάση να ερευνήσετε ή να εκσυγχρονίσετε τεχνικές που σχετίζονται με αυτούς τους τομείς. Η γήινη φύση του ζωδίου δείχνει ότι η ανάγκη για διαφοροποίηση, πρόκληση και αλλαγή έχει κίνητρο τη χρησιμότητα ή την υλική ανταμοιβή όμως συχνά και αυτές αμφισβητούνται. Επαγγελματικές δραστηριότητες ή θέματα υγιεινής ζωής ίσως επηρεαστούν από την τεχνολογία, τη γλώσσα των κομπιούτερ, τα social media, τους φίλους ή σωματεία.

Ξαφνικές εργασιακές αλλαγές. Ομαδική δουλειά. Πρωτοποριακή εργασία. Συνδικαλισμός. Εκκεντρικές επιλογές κατοικίδιων. Νευρολογικά προβλήματα.

 

Ποσειδώνας στην Παρθένο

Το ζώδιο της Παρθένου είναι συνδεδεμένο με την εργασία και πολύ πιθανόν να δουλεύετε για κάποιο υψηλό ιδανικό ή να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε άτομα που νοσούν ή υποφέρουν. Η διαίσθηση, η φαντασία και πάσα μορφή τέχνης μπορούν να είναι χρήσιμα εργαλεία τόσο στην καθημερινότητα όσο και στην επαγγελματική σας δραστηριότητα. Ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε σφάλματα ικανά να σας περιπλέξουν σε επαγγελματικά προβλήματα ή να οδηγήσουν σε απώλεια εργασίας. Στον τομέα της διατροφής συχνά υπάρχουν κάποιες παραξενιές ή τάση προς έναν ιδιαίτερο διαιτολόγιο.

Μεταφυσικές εργασίες. Ψυχοσωματικές, ψυχικές ή αδιάγνωστες ασθένειες, κολίτιδες, αλλεργίες. Ασαφής επαγγελματικός προσανατολισμός.

 

Σημείωση: Για να λειτουργήσουν οι αργοί πλανήτες (Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας) επί προσωπικού, θα πρέπει είτε να σχηματίζουν κύριες όψεις με προσωπικούς δείκτες, είτε να βρίσκονται σε κάποιον από τους τέσσερις γωνιακούς οίκους (1ος, 4ος, 7ος, 10ος). Διαφορετικά, οι θέσεις τους αναφέρονται περισσότερο σε μια τάση γενιάς. 

 

 * Για να μάθετε κι εσείς αν στο ωροσκόπιό σας βρίσκεται κάποιος πλανήτης στο ζώδιο της Παρθένου, πατήστε εδώ

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved