Η πεθερά Λέων

Η grande πεθερά με τη χρυσή καρδιά

Η πεθερά Λέων


Το ζώδιο του Λέοντα εξουσιάζεται από τον πιο λαμπρό αστέρα τον Ήλιο και η πεθερά Λέων είναι μια κυρία... λαμπερή, συνήθως ξανθιά και περήφανη. Υπεραγαπά το παιδί της, καμαρώνει για αυτό και με τιμή έχει δεχτεί τον τιμητικό τίτλο «μάνα-ηρωίδα».

Τι θα αγαπήσετε πάνω της

Με το ζωοδότη Ήλιο για κυβερνήτη είναι πάντα γεμάτη ενέργεια, αγαπά τη ζωή και έχει το «γκελ» να σκορπίζει χαρά όπου και αν βρίσκεται. Μεγαλόψυχη και κουβαρντού, ξοδεύει για όλους χωρίς να τσιγκουνεύεται και ό, τι δίνει το δίνει με την καρδιά της.

Με τι θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε

«Για το καλό σου το λέω»! Υποφέρει από το σύνδρομο «έχω πάντα δίκαιο» και πιστεύοντας πως αυτό που εκείνη θεωρεί σωστό για εσάς είναι η μοναδική αλήθεια του κόσμου εσείς όχι μόνο δεν θα πρέπει να φέρνετε αντιρρήσεις αλλά να τη χειροκροτείτε γιατί θέλει να «μεγαλουργήσετε».

Τι πρέπει εξ αρχής να ξεκαθαριστεί μεταξύ σας

Άσε κάτω το καμουτσίκι! Αναμφίβολα είναι η καλύτερη μάνα στον κόσμο, σαν εκείνη καμία και της οφείλετε πολλά που μεγάλωσε ένα τέτοιο παιδί άξιο και καλό εξάλλου για αυτό και το παντρευτήκατε. Όμως δεν είστε υπήκοος και δεν ακούτε σε διαταγές, υποδείξεις και συστάσεις. Είναι βασίλισσα αλλά στο σπίτι της.

Που χώνεται

Το ακριβό είναι και καλό! Η πεθερά Λέων είναι υπέρμαχος του «ό, τι πληρώνεις παίρνεις» που στην περίπτωση της μεταφράζεται «θα παίρνεις πάντα το πιο ακριβό», «μόνο επώνυμα και Α ποιότητα», «Σε πέντε αστέρων μόνο», «Τα καλυτέρα, δεν είμαστε όποιοι και όποιοι».

Που να της δώσετε αέρα

Έχεις ταλέντο; Η πεθερά Λέων θα σου πει! Έχει το χάρισμα να ξεχωρίζει τα δυνατά σημεία των άλλων και να συμβάλει θετικά για το πώς να τα αναδείξουν. Επίσης, λατρεύει τα παιδιά και της αρέσει να παίζει μαζί τους, να τα πηγαίνει σε κάποιο σπορ, θεατρικό εργαστήρι και γενικότερα να γεμίζει τον ελεύθερο χρόνο τους με παιχνίδια και διασκέδαση. Τέλος, έχει χιούμορ και χαρίζει εύθυμη διάθεση στην παρέα.

Πού βγαίνουν τα μαχαίρια

«Απαρνήσου τα όνειρά σου και υποτάξου στα δικά μου. Τι είπες, όχι; Αχ η καρδιά μου!» Αν έχετε σκοπό να αντιταχθείτε στα θέλω της Λιονταρίνα πεθεράς είναι καλό να βρείτε έναν καλό καρδιολόγο γιατί καμιά φορά μπερδεύει τα σκιρτήματα που της προκαλεί ο έρωτας με σοβαρά τσιμπήματα στο μέρος της καρδιάς.

Πώς να σας πάρει με καλό μάτι

Η πρώτη εντύπωση μετράει για αυτό φροντίστε να έχετε μάθει τα πιστεύω και τις προτιμήσεις της και να κάνετε μια λαμπερή εμφάνιση, άξια να κερδίσει την προσοχή και τον έπαινο της. Μα προπάντων φέρτε μαζί σας τη θετική σας ενέργεια και μην ξεχάσετε να δείξετε ότι έχετε μάτια μόνο για το παιδί της. Τότε και μόνο τότε θα πει «Εύγε καλό παιδί!».

Πως θα μείνει μακριά από τα πόδια σας

Αποκαλέσετε τη με το όνομα της, «Ντόρα, Γιώτα, Λιάνα». Δεν υπάρχει χειρότερο, θα αισθανθεί από στρατηγός και αρχηγός του ΓΕΕΘΑ απλός ταγματάρχης. Μη της δώσετε προσοχή. Στρέψτε το ενδιαφέρον της στον έρωτα, για μια Λέαινα δεν έχει ηλικία και πάντα την κάνει να νιώθει το κέντρο του κόσμου.

*Θέλετε να μάθετε για το χαρακτήρα της πεθεράς σας; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved