Η πεθερά Ταύρος

Το μεγάλωμα του παιδιού της μοιάζει με τη σχέση γεωργού - χωραφιού εξ ου κάποιες φορές και οι κτηματικές διαφορές που μπορεί να δημιουργηθούν με τη νύφη ή το γαμπρό

Η πεθερά Ταύρος


Η γήινη ιδιότητα του Ταύρου φανερώνει μια πεθερά, που πατά γερά στη γη και είναι φτιαγμένη από ανθεκτικό υλικό. Είναι αργοκίνητη, σταθερή και δυνατή όπως ένα τρακτέρ που οργώνει το χωράφι και επίσης προσηλωμένη και αποφασιστική να εξασφαλίσει και να χαρεί τόσο τους καρπούς όσο και τα άνθη της καλλιέργειας της. Το μεγάλωμα του παιδιού της μοιάζει με τη σχέση γεωργού - χωραφιού εξ ου κάποιες φορές και οι κτηματικές διαφορές που μπορεί να δημιουργηθούν με τη νύφη ή το γαμπρό.

Τι θα αγαπήσετε πάνω της

Με την Αφροδίτη κυβερνήτη της είναι δοτική και τις αρέσει να προσφέρει τόσο υλικά αγαθά όσο και να δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα με μουσική, διακοσμητικές πινελιές και καλόβολη στάση. Ειδήμων στα οικονομικά μπορεί να σας δώσει τα φώτα της στη διαχείριση τους και να σας στηρίξει χρηματικά πέρα από συναισθηματικά σε δύσκολες στιγμές. Την ενδιαφέρει η καλή διατροφή και αφήνοντας τα εγγόνια της μαζί της θα φάνε πλήρες πρωινό, λαχανικά, φρούτα και λιχουδιές. Αποφεύγει τις φασαρίες, θα σας μιλήσει γλυκά και δεν θα βιαστεί να βγάλει συμπεράσματα αν το παιδί της κάνει παράπονα για εσάς ή συμβαίνει κάτι άλλο.

Με τι θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε

Με το πείσμα της! Κάποιες φορές βλέπει τα πράγματα μονόπλευρα, κολλά και γίνετε υπερβολική και επίμονη. Επιπλέον, παρόλο που σε γενικές γραμμές είναι ήρεμη και υπομονετική αν πιεστεί πέραν του δεόντως τότε χάνει τον έλεγχο. Ακόμη, δεν της αρέσει η ακαταστασία, η οικονομική ασυνέπεια και τα ψέματα.

Τι πρέπει εξ αρχής να ξεκαθαριστεί μεταξύ σας

Θέλει να ξέρει το εισόδημα σας, την περιουσία σας και κατά πόσο η σχέση του παιδιού της μαζί σας δημιουργεί συνθήκες κατάλληλες για οικονομική σταθερότητα και ασφάλεια. Εξ αρχής για να μην αιωρείται καμία επισφαλής εντύπωση καλό είναι να ξεκαθαριστεί ποιος έχει το κουμάντο του σπιτιού διαφορετικά μπορεί να αυτοδιοριστεί διαχειριστής σας και δεν θα μπορείτε να μπείτε στο ίδιο σας το σπίτι αν δεν έχετε συμπληρώσει την ημερήσια λίστα εσόδων – εξόδων.

Πού χώνεται

Πρωτίστως σε ό, τι σχετίζεται με λεφτά! Της αρέσει να ξέρει κατά πόσο οι αγορές σας είναι οικονομικές και οικολογικές. Στην περίπτωση μάλιστα των συσκευών θα κοιτάξει αν είναι τόσο όμορφες όσο και χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης. Επιπλέον, όσον αφορά τις διατροφικές σας επιλογές. Θέλει να γνωρίζει αν τρώτε σωστά και κατά πόσο το διαιτολόγιο σας είναι ισορροπημένο, διότι αποτελεί έναν από τους δικούς της αγώνες στη ζωή.

Πού να της δώσετε αέρα

Η πεθερά Ταύρος έχει πολλά ταλέντα και αν δεν το έχει παρακάνει με τον καναπέ και δεν έχει πάρει πολλά κιλά τότε πέρα από οικονομικές συμβουλές και ενισχύσεις μπορεί να απασχολεί τα παιδιά σε δραστηριότητες που τα φέρνουν κοντά στη φύση. Εκτός από καλό γούστο γνωρίζει πολλά για τη φυσική ομορφιά, φυτικά προϊόντα, βότανα και, αν δεν ζει στην πόλη, από γεωργικές εργασίες. Αν φανείτε καταδεχτικοί, τότε πέρα από τα ψώνια της λαϊκής θα σας υποδείξει την καλύτερη φυτική βαφή μαλλιών όπως και τα καλά της παθητικής γυμναστικής.

Πού βγαίνουν τα μαχαίρια

Σίγουρα στο τραπέζι μιας και συχνά λαίμαργη τα μαχαιροπήρουνα κάνουν αγώνα δρόμο μαζί της. Επιπλέον, στις σπατάλες και στην ερωτική προδοσία. Αν αποδειχτείτε άπιστοι, πράγμα που σημαίνει διατάραξη της οικογενειακής γαλήνης, τότε ποιος την είδε και δεν την φοβήθηκε.

Πώς να σας πάρει με καλό μάτι

Μια καλή λύση είναι να πείτε «Είμαι ο Πάρις Κασιδόκωστας» επειδή όμως είναι ένας, ας πάρουμε πιο βατές λύσεις. Δείξτε εργατικότητα, αφοσίωση και πίστη αποφεύγοντας να πείτε «εγώ το χρήμα το περιφρονώ, δεν το λογαριάζω». Δείξτε ενδιαφέρον για το θυρεοειδή της ή το αυχενικό της. Κάντε τις δώρα στη σωστή απόχρωση του πράσινου που προτιμά και πάρτε τη μαζί σας σε βόλτες στην εξοχή, δείχνοντάς της ότι σας ενδιαφέρει να είστε οικογένεια με συνεκτικούς δεσμούς.

Πώς θα μείνει μακριά από τα πόδια σας

Της κάνετε δώρο έναν αναπαυτικό καναπέ, δωρεάν συνδρομή σε υπηρεσίες τηλεόρασης που επί τω πλείστων παίζει ταινίες ρομαντικές και κομεντί και της γεμίζετε το ψυγείο με γλυκά και παγωτό στην αγαπημένη της γεύση. Αλάνθαστη συνταγή!

*Θέλετε να μάθετε για το χαρακτήρα της πεθεράς σας; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved