Οι πλανήτες στο ζώδιο του Κριού

Ποιές είναι οι επιδράσεις των "αστρολογικών πλανητών" όταν διέρχονται από το ζώδιο του Κριού;

Οι πλανήτες στο ζώδιο του Κριού

Ήλιος στον Κριό

Με τον Ήλιο στο ζώδιο του Άρη επιδιώκετε να διοχετεύσετε την ορμητικότητα και την ενέργεια σας σε τομείς που απαιτούν δράση. Αγαπάτε τον αθλητισμό και τις δραστηριότητες που απελευθερώνουν αδρεναλίνη και σας αρέσει να κάνετε νέα ξεκινήματα, να τολμάτε, να διεκδικείστε και να αγωνίζεστε. Διακρίνεστε για το θάρρος, τον δυναμισμό και την ευθύτητα σας και στον έρωτα είστε παρορμητικοί, φουριόζοι και θερμοί. Συχνά ριψοκίνδυνοι, θορυβώδεις και εκρηκτικοί τσατίζεστε για ψύλλου πήδημα ή λειτουργείτε εν βρασμώ.

Χαρακτηρίζεστε από ενθουσιασμό, ζωντάνια, γρηγοράδα στις αποφάσεις αλλά και έλλειψη τακτ και ανυπομονησία.

*Φτιάξε δωρεάν τον Αστρολογικό σου χάρτη εδώ*

Σελήνη στους Κριό

Έχοντας τη Σελήνη στον παρορμητικό Κριό υπάρχει μια υποσυνείδητη ισχυρή ανάγκη να κάνετε πράξη αυτό που θέλετε και για αυτό είστε δραστήριοι, ενεργητικοί και δεν ησυχάζετε εάν δεν γίνει έστω η αρχή για κάτι που επιθυμείτε. Είστε αυθόρμητοι και εξωτερικεύετε ό, τι νιώθετε αισθανόμενοι ότι η αλήθεια σας απελευθερώνει. Είστε πολύ καλοί εμψυχωτές καθώς μπορείτε να ενθαρρύνετε και να παρακινείτε τους άλλους για να ξεκινήσουν ή να πολεμήσουν για κάτι που επιθυμούν.

Συναισθηματική ένταση, άμεση εκδήλωση συναισθημάτων, προδιάθεση για έλκος και στομαχικές διαταραχές

Ερμής στον Κριό

Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείτε χαρακτηρίζεται από μια ανάγκη οι άλλοι να μπουν στη δική σας θέση και να υιοθετήσουν τις απόψεις σας ή να κινηθούν σύμφωνα με αυτές. Μιλάτε με ευθύτητα και αμεσότητα και κάποιες φορές γίνεστε καυστικοί, ειρωνικοί και επιθετικοί. Μαθαίνετε γρήγορα ωστόσο δεν μπορείτε να καθίσετε για πολύ σε μια καρέκλα, βαριέστε, πιάνετε τα μαλλιά σας, κάνετε μορφασμούς και ψάχνετε τη ευκαιρία για να σηκωθείτε, να κινηθείτε, να φωνάξετε, να γυμναστείτε.

Αιχμηρά λόγια, κουβέντες χωρίς περιστροφές, βιαστικές κινήσεις, ανταγωνισμοί με κοντινά πρόσωπα αντιδραστική ήβη, γρήγορο περπάτημα.

Αφροδίτη στον Κριό

Μέσα σε μια σχέση αναλαμβάνετε ηγετικό ρόλο και είστε εσείς που παίρνετε πρωτοβουλίες και παρακινείτε τους άλλους. Είστε θερμοί, φλογεροί και έχετε την ικανότητα να ανεβάζετε την θερμοκρασία είτε με το συχνά προκλητικό ντύσιμο και το σέξι στυλ σας είτε με τη ζωντάνια και την εξωστρέφεια σας. Έχετε την τάση να ψωνίζετε βιαστικά, χωρίς να το ψάξετε, αρκεί κάτι να σας ενθουσιάσει και το πήρατε. Πολύ πιθανόν να παντρευτείτε νωρίς, να συνεταιριστείτε ή συνάψετε κάποια σύμβαση χωρίς πολύ σκέψη.

Φλογεροί έρωτες, πρώιμες σχέσεις, βιαστικοί γάμοι, ζήλιες, συνεταιριστικές κόντρες, χρηματικές αντιπαραθέσεις, προτίμηση στις αποχρώσεις του κόκκινου.

Άρης στον Κριό

Ο Κριός είναι το σπίτι του Άρη και ως εκ τούτου οι τάσεις για δράση, ηγεσία, σωματική δραστηριότητα και επιθετικότητα είναι πιο έντονες. Είστε ενθουσιώδεις, πρωταθλητές στη διεκδίκηση, τη φασαρία και το σεξ και διοχετεύετε την μεγάλη ενεργητικότητά σας σε δραστηριότητες που σχετίζονται με άσκηση, σπορ, στρατό, σκληρές εργασίες ή δουλειές που απαιτούν να είστε εκπαιδευμένοι στη χρήση κάποιου εργαλείου. Συχνά είστε ευέξαπτοι και υποφέρετε από πονοκεφάλους ή ανεβάζετε υψηλό πυρετό.

Έκκριση αδρεναλίνης, έντονη σωματική δραστηριότατα, σφοδρή σεξουαλική ζωή, ημικρανίες, τραυματισμοί, ουλές στο πρόσωπο ή το κεφάλι.

Δίας στον Κριό

Η αισιοδοξία συνυπάρχει με τη δράση και ως εκ τούτου έχετε τη δυνατότητα να επιτυγχάνετε τους στόχους σας. Επαγγελματικά είστε παραγωγικοί και συχνά υπερβάλλετε των δυνάμεων σας, αδιαφορώντας για την όποια οργανική σας καταπόνηση. Σε θέματα ανώτερης μόρφωσης έχετε την τάση να επεκτείνετε πολύ γρήγορα τις γνώσεις σας ενώ συχνά διακρίνεστε τόσο σε αγωνίσματα όσο και παιγνίδια. Είστε λάτρεις της σαρκικής επαφής και είστε ιδιαίτερα φλογεροί στην ερωτική σας ζωή.

Εύνοια για πρωτιά, τύχη στην άθληση, υπερβολική άσκηση, ταχεία εκμάθηση ξένων γλωσσών, νομικές εμπλοκές.

Κρόνος στον Κριό

Ο Κρόνος είναι σε θέση πτώσης. Η περιοριστική φύση του Κρόνου συχνά αναχαιτίζει τη δράση, περιορίζει την ενεργητικότητα και υποχρεώνει σε αυτοπειθαρχία και σκληρή εργασία. Ο Κρόνος πατά φρένο ή καθυστερεί την πρωτιά και συχνά υπάρχει ένας συσσωρευμένος θυμός. Ίσως διστάζετε να πάρετε πρωτοβουλίες ή προτιμάτε ένα πόστο στο οποίο η εκτέλεση έργων είναι περιορισμένης ευθύνης. Στον τομέα της υγείας χρειάζεται προσοχή για τραυματισμούς οστών, ρευματισμούς, εξαγωγές οδόντων ή άλλα σχετικά προβλήματα.

Συγκρατημένη δράση, συστολή στο σεξ, πρώιμη ωρίμανση, αργή επαγγελματική σταδιοδρομία, αρθρίτιδες, κατάγματα, φλεγμονές οστών και οδοντιατρικά ή σκελετικά προβλήματα.

Ουρανός στον Κριό

Υπερβολικά δραστήριοι και ανατρεπτικοί, αντιδράτε γρήγορα, μάχεστε ανορθόδοξα, πρωτοτυπείτε και με τις κινήσεις σας πάτε κόντρα στο σύστημα. Δεν διστάζετε να χωρίσετε, να τινάξετε μια εργασία στον αέρα και να τολμήσετε να απελευθερωθείτε, προκειμένου να βρείτε τον εαυτό σας. Η σεξουαλική ζωή μπορεί να είναι συναρπαστική μπορεί να είναι και κοινωνικά ασυμβίβαστη. Σε κάθε περίπτωση χαρακτηρίζεται από σφοδρότητα, προκλήσεις και νεωτερισμούς.

Γρήγορα αντανακλαστικά, εκρηκτικότητα, επαναστατική δράση, συμμετοχή σε κινήματα, ίδρυση εταιρείας, κόμματος, οργανισμού ή συλλόγου, ξαφνικές φιλίες, διαζύγια, εγκεφαλικά, ατυχήματα, ηλεκτροπληξία.

Ο Ποσειδώνας στον Κριό

Οι ενέργειες και οι δραστηριότητες σας χρωματίζονται από ιδεαλισμό και συμπόνια και συχνά αναπτύσσετε ψυχικές ικανότητες, ισχυρή διαίσθηση και χαρισματικά ταλέντα. Από την άλλη, ίσως η φυσική άμυνα του οργανισμού σας είναι εξασθενισμένη, σας λείπει η πρακτικότητα ή σε θέματα εργασίας είστε οκνηροί, ονειροπόλοι ή δουλεύετε με μισή καρδιά. Μεγάλη προσοχή χρειάζονται δραστηριότητες που είναι «πονηρές» ή μπορούν να σας εμπλέξουν σε μια δολιοφθορά, κατάχρηση, παραπλάνηση.

Φιλανθρωπικές ενέργειες, επαγγελματική δραστηριότητα που συνδέεται με θάλασσα, θρησκεία, φάρμακα, τέχνη, κοινωνική δράση. Περίεργες σεξουαλικές επιθυμίες. Ασθένειες που συνδέονται με το κεφάλι, το αίμα, το σίδηρο.

Σημείωση: Για να λειτουργήσουν οι αργοί πλανήτες (Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας) επί προσωπικού, θα πρέπει είτε να σχηματίζουν κύριες όψεις με προσωπικούς δείκτες, είτε να βρίσκονται σε κάποιον από τους τέσσερις γωνιακούς οίκους (1ος, 4ος, 7ος, 10ος). Διαφορετικά, οι θέσεις τους αναφέρονται περισσότερο σε μια τάση γενιάς.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved