Οι πλανήτες στο ζώδιο των Ιχθύων

Ποιές είναι οι επιδράσεις των "αστρολογικών πλανητών" όταν διέρχονται από το ζώδιο των Ιχθύων;

Οι πλανήτες στο ζώδιο των Ιχθύων

Ο Ήλιος στους Ιχθύες
Προσεγγίζετε τη ζωή με ευαισθησία, και δεκτικότητα. Δέχεστε τα γεγονότα αδιαμαρτύρητα και δεν προσπαθείτε να τα κατευθύνετε. Θεωρείτε ότι κάθε άποψη έχει τη δική της ισχύ και δεν χρειάζεται να επεμβαίνετε. Λογικά επιχειρήματα δύσκολα τα δέχεστε καθώς αντιλαμβάνεστε τα πράγματα διαισθητικά. Αρκετές φορές όμως οι καθοδηγούμενες από το ένστικτο πράξεις σας, σας φέρνουν αντιμέτωπους με αβέβαιες και ασαφείς καταστάσεις.

Χαρακτηρίζεστε από ανιδιοτέλεια, διαίσθηση, ρομαντισμό, ιδεαλισμό, και κάποιοι από ψευδαισθήσεις και νεφελώδεις επιδιώξεις.

Η Σελήνη στους Ιχθύες
Η Σελήνη στην κατοικία του Ποσειδώνα σας κάνει ρομαντικούς, ευαίσθητους και συχνά νιώθετε την επιθυμία να βοηθήσετε τους άλλους διότι είστε από τη φύση σας συμπονετικοί και δοτικοί. Τη μητέρα σας μπορεί να τη νιώθατε σαν μια φιγούρα εξαρτημένη από τους άλλους παλεύοντας τους προσωπικούς της δαίμονες της ή ως ένα πρόσωπο που συνέτρεχε για κάθε πονεμένο. Μια κατοικία κοντά στη θάλασσα ίσως αποτελεί μια μεγάλη επιθυμία σας.

Διαθέτετε έμφυτη κλίση για την υποκριτική, τη μουσική και γενικότερα τις τέχνες και μπορείτε με ευκολία να νιώσετε αυτό που βρίσκεται στους αθέατο κόσμο των συναισθημάτων.

Ο Ερμής στους Ιχθύες
Η θέση αυτή δεν θεωρείται καλή για πρακτικές εφαρμογές όμως είναι ιδανική για νοητικές ή χειρονακτικές εργασίες που απαιτούν φαντασία, αυταπάρνηση ή απομόνωση και καλοσύνη. Έχετε ταλέντο να παρουσιάζετε το άσπρο μαύρο και το μαύρο άσπρο και η σκέψη σας χρωματίζεται από τη συναισθηματική σας κατάσταση. Οι σχέσεις με τα αδέρφια ίσως κρύβουν κάποια μυστικά ενώ δεν αποκλείεται τα ίδια να είναι ονειροπόλα ή με τάσεις φυγής.

Προικισμένοι με ταλέντο στο σχέδιο, τη μίμηση, την αντιγραφή. Μίνι μετακινήσεις με πλοία, επαφές με καλλιτέχνες και πρόσωπα συναισθηματικά ευάλωτα.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες
Εσείς με την Αφροδίτη σε θέση έξαρσης είστε άτομα ρομαντικά και ευαίσθητα. Στις σχέσεις σας με τους άλλους αναζητάτε την ειδυλλιακή αγάπη, ενεργώντας χωρίς να υπολογίζετε τον εαυτός σας, συχνά θυσιάζοντας τις προσωπικές σας φιλοδοξίες για έναν υψηλότερο σκοπό. Έχετε την τάση να εξιδανικεύετε τους άλλους και ίσως κάποιες φορές αισθανθείτε προδομένοι ή εξαπατημένοι. Στον οικονομικό τομέα συνήθως υπάρχει αστάθεια και τα εισοδήματά σας προέρχονται από πηγές που δεν θέλετε να αποκαλύπτετε, δραστηριότητες που σχετίζονται με την τέχνη, την υγεία ή τη θρησκεία.

Αγαπάτε την καλαισθησία, τη μουσική και ευχαριστιέστε δραστηριότητες που σχετίζονται με φιλανθρωπία και κοινωνική μέριμνα. Συχνά λανθασμένες αισθηματικές επιλογές και ροπή προς εθιστικές ανέσεις ή «αμαρτωλές» απολαύσεις.

Ο Άρης στους Ιχθύες
Διεκδικείτε με ευαισθησία και συμπάθεια για τους άλλους και ηγείστε κινήσεων που σχετίζονται με τη ψυχική υγεία, την εμψύχωση, την ανιδιοτελή φροντίδα και γενικότερα υπηρεσίες περίθαλψης. Ερωτικά, είστε αισθησιακοί και ονειροπόλοι και σας αρέσει να αξιοποιείτε τη φαντασία σας και να φτιάχνετε ατμόσφαιρα. Πάσης φύσεως αθλήματα που σχετίζονται με το νερό μπορεί να σας θέλξουν ενώ επαγγέλματα που σας πηγαίνουν συνήθως συνδέονται με φωτογραφία, χημεία, ζωγραφική, μουσική, σύμβολα και αρχέτυπα, οινοπνευματώδη ποτά αλλά και θεραπεία, χαλάρωση και ενδοσκόπηση.

Παθητική αντίδραση και άμυνα. Τρυφερές και συναισθηματικές κινήσεις. Πλατωνικοί έρωτες και σεξουαλικές φαντασιώσεις. Λαθεμένοι επαγγελματικοί προσανατολισμοί και σχετικές μεταβολές. Πράξεις που γίνονται κρυφά, με δόλο ή απάτη.

Ο Δίας στους Ιχθύες
Ο Δίας ως παραδοσιακός κυβερνήτης των Ιχθύων σας παρέχει προστασία από δυσκολίες και καταθλιπτικές καταστάσεις δίνοντας σας πίστη σε ένα ιδανικό, σε μια ανώτερη ή θεϊκή δύναμη. Συνήθως έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και να βρείτε την πηγή της εσωτερικής ευτυχίας. Είστε καλόκαρδοι από κούνια και οραματιζόμενοι ένα καλύτερο κόσμο παρέχετε στήριξη και βοήθεια στους αδύναμους.

Μεγάλη διαίσθηση. Πλούσια γκάμα ταλέντων. Ευρείς γνώσεις μεταφυσικών θεμάτων και θρησκευτικών νόμων. Μακρινά ταξίδια μέσω θαλάσσης. Τουριστικά επαγγέλματα. Υπερβολές σε «κακές» συνήθειες.

Ο Κρόνος στους Ιχθύες
Έχετε ανάγκη από συναισθηματική κάλυψη, αγάπη και χαλάρωση όμως με τον Κρόνο σε αυτή τη θέση συχνά αργείτε να μάθετε την αξία τους. Όρια και κανόνες που μπαίνουν νωρίς στη ζωή σας σχετικά με την εκδήλωση των συναισθημάτων, την έκφραση αδυναμίας και την ενασχόληση με την αξιοποίηση της φαντασίας ίσως αποτελέσουν αιτία για να καθυστερήσετε να παραδεχτείτε ότι πέρα από τον ορατό κόσμο του συνειδητού υπάρχει και αυτός του ασυνειδήτου.

Συναισθηματική απομόνωση. Περιορισμός για σωφρονιστικούς ή θεραπευτικούς λόγους. Δυσκολίες στους ύπνο. Κρίσεις άγχους. Ηθικές εκπτώσεις. Υποκειμενική αντίληψη ή ασαφή αίσθηση για τον πατέρα.

Ο Ουρανός στους Ιχθύες
Έχετε την τάση να καινοτομείτε σε τομείς που σχετίζονται με τη τέχνη και ίσως η τεχνολογία αποτελέσει το μέσο για να εφαρμόσετε νέες και πρωτοποριακές μεθόδους. Αγαπάτε την αλήθεια και θα ερευνήσετε μεταφυσικά και ψυχολογικά φαινόμενα διαφοροποιώντας τη θέση σας από εικασίες και μυθικές δοξασίες. Ίσως πάτε κόντρα σε κάποιες θρησκευτικές απόψεις και ξεκόψετε από έξεις ή βρείτε πιο παράδοξες και εκκεντρικές.

Συμμετοχή σε πρωτότυπες ομάδες μουσικής, λογοτεχνίας και άλλων τεχνών. Ανακαλύπτοντας την εσωτερική ζωή. Πειραματισμοί και εφευρέσεις που σχετίζονται με ίαση, χαλάρωση και τη χρήση της φαντασίας.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες
Διακατέχεστε από ευαισθησία, υψηλά ιδανικά και έχετε την τάση να προσφέρετε εθελοντική εργασία σε πάση φύσεως χώρους που οι άλλοι σας έχουν ανάγκη. Φλέγεστε από ελπίδες και ουτοπίες και η τέχνη αποτελεί το «παιχνίδι» της ενήλικης ζωής σας. Συχνά δυσκολεύεστε να διαχωρίσετε το μύθο από την πραγματικότητα και ίσως παρασύρεστε από τους άλλους ή είστε αδύναμοι να ελέγξετε τις αδυναμίες σας.

Καλλιτεχνικές κλίσεις. Έξεις και συναισθηματικά αδιέξοδα. Ευσπλαχνία. Διαίσθηση. Απάτες και πλάνες.

Σημείωση: Για να λειτουργήσουν οι αργοί πλανήτες (Ουρανός, Ποσειδώνας) επί προσωπικού, θα πρέπει είτε να σχηματίζουν κύριες όψεις με προσωπικούς δείκτες, είτε να βρίσκονται σε κάποιον από τους τέσσερις γωνιακούς οίκους (1ος, 4ος, 7ος, 10ος). Διαφορετικά, οι θέσεις τους αναφέρονται περισσότερο σε μια τάση γενιάς.

* Για να μάθετε κι εσείς αν στο ωροσκόπιό σας βρίσκεται κάποιος πλανήτης στο ζώδιο των Ιχθύων πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved