Η πεθερά Σκορπιός

Είτε θα σας αγαπήσει σαν παιδί της και θα αισθανθείτε ότι βρήκατε ένα φύλακα που ξυπνά και κοιμάται με την έννοια σας είτε θα είναι απόμακρη, εχθρική και πιθανόν να μην σας δεχθεί ποτέ

Η πεθερά Σκορπιός

Η πεθερά Σκορπιός είναι μια ισχυρή γυναίκα, με δυνατή διαίσθηση που έχει έντονα την ανάγκη να κρατάει τα ηνία της ζωής της. Η μητρότητα μπορεί να την ωθήσει να εκφράσει μια έντονα προστατευτική συμπεριφορά αλλά και να φέρει στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες που θα προσπαθήσει να κατανικήσει έχοντας τον έλεγχο των πάντων. Θέλει το παιδί της να έχει την καλύτερη τύχη -σύμφωνα φυσικά με τη δική της αντίληψη- και για αυτό φροντίζει να διασφαλίσει ότι δεν θα κακοπέσει κάνοντας... ό, τι περνά από το χέρι της.

Όσον αφορά στη μεταξύ σας σχέση, είτε θα σας αγαπήσει σαν παιδί της και θα αισθανθείτε ότι βρήκατε ένα φύλακα που ξυπνά και κοιμάται με την έννοια σας είτε θα είναι απόμακρη, εχθρική και πιθανόν να μην σας δεχθεί ποτέ σαν γαμπρό ή νύφη της. Συνήθως, ο Σκορπιός είναι ή μαύρο ή άσπρο, μεσοβέζικες καταστάσεις δεν υπάρχουν.

Τι θα αγαπήσετε πάνω της

Η βαθιά γνώση της για τη ζωή είναι αδιαμφισβήτητη ενώ αποτελεί πρότυπο επίμονης διεκδίκησης. Ξέρει να προβάλλει τις αξιώσεις της με τρόπο που δεν αφήνει περιθώρια για το αντίθετο. Μπορείτε να βασιστείτε πάνω της οποιαδήποτε στιγμή, καθώς είναι πρόθυμη να δώσει και την ψυχή της ακόμα ενώ στα δύσκολα δεν το βάζει κάτω. Είναι εχέμυθη και μπορείτε να της εκμυστηρευτείτε οτιδήποτε, χωρίς να γίνετε σούσουρο σε όλο το σόι ή να σας δανείσει χρήματα χωρίς να το μάθει κάνεις.

Με τι θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε

Με την τυπολατρία και την απαιτητικότητα της. Συνήθως έχει μια τάση να κάνει υποδείξεις, καθώς δίνει υπερβολική σημασία στους τύπους και την έννοια του σεβασμού (πολύ ανοιχτό ντεκολτέ, μην σταυρώνεις τα χέρια σους, μη χτυπάς το πόδι σου, τι είναι αυτό;). Αν δεν σας ενοχλήσουν ίσως σας κουράσουν και φτάσετε να βάλετε ωτοασπίδες, μόνο και μόνο για να ξεκουράσετε τα αυτιά σας. Η ανάγκη να περνάνε όλα από την έγκριση της ίσως σας φέρει σε δύσκολη θέση (ροζ βρακί; Καλή μου ο άντρας το θέλει κόκκινο και πρόστυχο!) Τώρα, αν πέσετε στην περίπτωση που δεν σας πάει με τίποτα και σας θεωρεί συγγενή... εξ αχρηστείας, τότε ό,τι και να κάνετε το αντίθετο θα λέει εκείνη. Σε αυτήν την περίπτωση, αν δεν λύσετε το πρόβλημα με αμοιβαίες εξηγήσεις είναι βέβαιο πως οι ημέρες του γάμου σας είναι μετρημένες.

Τι πρέπει εξ αρχής να ξεκαθαριστεί μεταξύ σας

Η πεθερά Σκορπιός θέλει ωραίες εξηγήσεις και στα ίσια και επειδή η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία εξ αρχής πείτε της καθαρά τα do και don't σας. Χρησιμοποιήστε θετική διατύπωση τύπου «θα ήθελα το πρωί να ξυπνώ με τα παντζούρια ανοιχτά» και όχι «μην κλείνετε τα παντζούρια». Δεν θέλει διαταγές και υποδείξεις που μπορούν να την κάνουν να αισθανθεί ότι δεν ξέρει κάτι ή ότι δεν έχει δίκιο. Αν τώρα έχετε πέσει στη Waffen – SS εκδοχή της, τότε... περαστικά σας! Θα αποτελείτε φαντάρο της φρουράς της και δεν έχετε παρά να παίρνετε μόνο εντολές!

Που χώνεται

Παντού, αφού έχει λόγο και άποψη για το κάθε τι. Η αλήθεια είναι ότι δεν το επιδιώκει συνειδητά, αντίθετα της βγαίνει χωρίς να το καταλαβαίνει, εφόσον ο έλεγχος είναι η ασφαλιστική της δικλείδα από τον πόνο και τις κακοτοπιές της ζωής. Το σεξ το θεωρεί σημαντικό οπότε η ερώτηση «Πόσες φορές κάνετε σεξ την εβδομάδα» για εκείνη είναι σημαντική. Είτε γιατί ανησυχεί μήπως η έλλειψή του γίνει ο ύπουλος εχθρός που θα διαλύσει το γάμος σας (αν δεν ανήκει στην κατηγορία που δεν σας βλέπει σαν αντίζηλο) είτε γιατί επιδιώκει να διερευνήσει, αν χρησιμοποιείται το σεξ σαν όπλο κατά του παιδιού της Ξέρει καλά αυτά τα κόλπα (και πολλά άλλα) και όποιος πιστεύει ότι μπορεί να μπει στο μυαλό της γελιέται!

Που να της δώσετε αέρα

Η πεθερά Σκορπιός είναι αυτοτροφοδοτούμενη με αέρα... κατευθείαν από το κομπρεσέρ, ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να της τον δώσετε τον παίρνει από μόνη της! Ωστόσο, επειδή αγαπά την αποταμίευση και της αρέσει να κρύβει πράγματα σε μπαούλα και σεντούκια δεν χρειάζεται να την κακοκαρδίζετε. Δώστε της «το ελεύθερο». Όσο περισσότερο μπορεί, τόσο το καλύτερο. Εξάλλου, τι ζητά ένας άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος μια σφιχτή αγκαλιά.... και ένα εκατομμύριο ευρώ! Ε... η πεθερά Σκορπιός μπορεί να τα προσφέρει και τα δύο.

Πού βγαίνουν τα μαχαίρια

Αν καταλάβει ότι παίζει το μάτι σας ή πως είστε «πολυσυλλεκτικοί» στα ερωτικά, τότε δεν το κουνά «απ επαέ», αν δεν... κολλήσει το κηδειόχαρτο σας στην κολώνα της ΔΕΗ. Ένας επίσης λόγος casus belli είναι η αδιαφορία. Επιθυμεί το παιδί της να λαμβάνει φροντίδα και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ανεχτεί τύπους «χαμπαριού...». Επιπλέον, η τακτική και αβασάνιστη ροή χρήματος στο σπίτι είναι υποχρεωτική. Εδώ είναι που πρέπει να την ακούτε, αφού με τα λεφτά έχει «δολοφονικό» ένστικτο. Σε αντίθετη περίπτωση, η καλύτερη λύση είναι... να πάτε στο Βέλγιο για ανθρακωρύχος!

Πώς να σας πάρει με καλό μάτι

Πολλά πράγματα θα μετρήσουν από την πρώτη εντύπωση όμως θα χρειαστεί να θυμάστε ότι ο αγώνας θα είναι συνεχής και διαρκής, αφού η καχυποψία της δεν εξαντλείται ποτέ. Τόσο ο τρόπος που θα απευθυνθείτε στο πρόσωπο της θα μετρήσει, όσο και αυτοί με τους οποίους θα φέρεστε στο παιδί της, ιδιαίτερα αν ενθαρρύνετε τη χειραφέτηση του από την ίδια. Αυτό είναι κάτι που μόνον η ίδια μπορεί να το αποφασίσει. Εννοείται ότι τα πάντα θα περάσουν από εξονυχιστικό έλεγχο. Είναι σημαντικό να της δείξετε ότι θα λάβετε σοβαρά υπόψη σας τις επιθυμίες και τα «θέλω» της και δεν θα σηκώσετε δικό σας μπαϊράκι. Δεν έχετε να χάσετε, αν φορέσετε και κάτι στις αγαπημένες της σκούρες αποχρώσεις. Κάτι σε σκούρο ή ανοιχτό μαύρο είναι ιδανικό για την περίσταση!

Πως θα μείνει μακριά από τα πόδια σας

Αξιολογώ πως... δεν σας συμφέρει! Ωστόσο, αν το έχετε αποφασίσει, μιλήστε της καθαρά και ξάστερα με αποφασιστικότητα δείχνοντας της σεβασμό. Αποφύγετε τις μηχανορραφίες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα, εκτός αν θέλετε να γίνετε πρώτο θέμα στο αστυνομικό δελτίο. Αν πάλι το πράγμα «στραβώσει» εντελώς και θέλετε να αποκοπείτε, η λύση «κλοτσηδόν» δεν αρκεί. Ξεκινήσετε με αλλαγή τηλεφώνων και τόπου διαμονής και στην ανάγκη ζητήσετε να μπείτε σε «πρόγραμμα προστασίας». Όσο ζει θα σας αναζητά για να πάρει το «αίμα» της πίσω, ενώ είναι ικανή να φτάσει, μέχρι και την... Νικολούλη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved