Η πεθερά Ζυγός είναι όμορφη, καλή αλλά απεχθάνεται την κακογουστιά και την αγένεια

Φρόντισε να κρατάς τις ισορροπίες και τα προσχήματα

Η πεθερά Ζυγός είναι όμορφη, καλή αλλά απεχθάνεται την κακογουστιά και την αγένεια

Πρόκειται για μια ιδεαλίστρια που θέλει να γίνει ένας κρίκος στην αλυσίδα μιας όμορφης και συντροφικής σχέσης που θα διατηρείτε με το παιδί της. Έχει ανεπτυγμένη την αίσθηση της δικαιοσύνης και ευελπιστεί να γίνει η πιο κομψή, όμορφη και καλή πεθερά.

Τι θα αγαπήσετε πάνω της

Είναι εξ ορισμού διπλωμάτης και ως εκ τούτου ποτέ δεν θα σας προσβάλλει ή θα σας μειώσει, αντίθετα θα προσπαθήσει να σας κάνει να νιώσετε άνετα με τον όμορφο και εκλεπτυσμένο λόγο της. Συχνά πυκνά θα ακούτε καλά λόγια και κομπλιμέντα και θα επιβραβεύει ό,τι καλό κάνετε ακόμα και αν είναι τόσο μικρό, όσο ο κόκκος της άμμου.

Με τι θα τρέχετε και δε θα φτάνετε

Μια πεθερά Ζυγός δεν παίρνει εύκολα αποφάσεις και συνεχώς παλαντζάρει από το ένα άκρο στο άλλο, μέχρι να βρει την ισορροπία της. Ως εκ τούτου, συχνά θα αργεί να πάρει μια απόφαση και να σας πει «ναι ή όχι». Ακόμα και αν το φαγητό καίγεται και εσείς στο ένα χέρι κρατάτε την πάνα και στο άλλο το μωρό, μην της πείτε, αν μπορεί να πάει να κλείσει το μάτι της κουζίνας γιατί μέχρι να σκεφτεί εάν αυτό είναι καλό ή κακό, αν θα επηρεάσει θετικά ή αρνητικά της σχέση σας, εσείς θα τρέχετε και δε θα φτάνετε από τους καπνούς με τους οποίους θα έχει γεμίσει το σπίτι.

Τι πρέπει εξ αρχής να ξεκαθαριστεί μεταξύ σας

Ως Ζυγός, θα θέλει να αναπτύξει μαζί σας μια σχέση που θα έχει ως «μαξιλαράκι» την ισοτιμία και την αμοιβαιότητα. Ως εκ τούτου θα προσπαθήσει να μάθει τι σας αρέσει και τι σας ενοχλεί. Αν βάλετε εξ αρχής τις κόκκινες γραμμές σας, θα τις σεβαστεί. Αν και συχνά-πυκνά υπάρχει καλή πρόθεση και θετική διάθεση περισσότερο σε νοητικό παρά σε πρακτικό επίπεδο και αυτό γιατί πρώτα πράττει και μετά σκέπτεται. Παρ' όλα αυτά δύσκολα θα της κρατήσετε κακία, όταν κάνει κάποια «πατάτα» γιατί με ένα ειλικρινές συγγνώμη, ένα χαμόγελο θα δει πως μπορεί να επανορθώσει και να αποκαταστήσει ή να δημιουργήσει ένα καλό κλίμα μεταξύ σας.

Πού "χώνεται"

Η ανάγκη της για αρμονία και καλαισθησία είναι τόσο έντονη που δύσκολα θα αντισταθεί από τον πειρασμό να γίνει η Σίσσυ Φειδά της ζωής σας, δίνοντας σας συμβουλές γύρω από ζητήματα διακόσμησης και στιλ του σπιτιού σας. Ένας άλλος ρόλος που επίσης αγαπά είναι αυτός της Τένιας Μακρή, ως σύμβουλος γάμου. Όταν ακούτε τη φράση «αν θέλετε τη γνώμη μου», τότε είναι έτοιμη να επέμβει και να σας νουθετήσει.

Πού να της δώσετε αέρα

Αυτή τη γυναίκα, αν και έχει πολύ αέρα πάνω της, θα χρειαστεί να την παροτρύνετε για να συμμετέχει σε ένα οικογενειακό συμβούλιο ή να σας ξεκουράσει με το παιδί για να μη χάσει η σχέση σας τη φρεσκάδα της. Αφήστε τη να βάλει την πινελιά της στη διακόσμηση του σπιτιού σας και δε θα χάσετε. Επιπλέον, γνωρίζει καλά το έργο κατάσβεσης των οικογενειακών πυρκαγιών για αυτό, μη διστάσετε να της δείξετε ότι σέβεστε την άποψή της σε θέματα σχέσεων και θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχος σας ή στη χειρότερη η εξισορροπιστής των αντιθέσεων .

Πού βγαίνουν τα μαχαίρια

Με πεθερά Ζυγό, τα μαχαίρια βγαίνουν μόνο στο τραπέζι για να κόψετε το φιλέτο κοτόπουλου με τα ψητά λαχανικά. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να βγουν, αν ανακαλύψει ότι τα μάτια σας παίζουν πέρα από τα όρια του θαυμασμού του ωραίου ή επικρίνετε τις πολιτικές πεποιθήσεις της. Και φυσικά δεν ανέχεται την κακογουστιά και τις μπας-κλας εκφράσεις που κατά αυτήν υποβιβάζουν το επίπεδο της συζήτησης. Τότε το πιεσόμετρο αρχίζει να μπαίνει στα κόκκινα.

Πώς να σας πάρει με καλό μάτι

Το τρίπτυχο της επιτυχίας είναι ευγένεια, καλοσύνη και εργατικότητα. Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας πως για μια πεθερά Ζυγό σημασία δεν έχει τι θα πείτε αλλά πώς θα το πείτε. Επίσης, αν αγαπάτε τη δουλειά αυτό θα της δώσει το εχέγγυο ότι το παιδί της έχει κάνει σωστή επιλογή και μπορεί να έχει μια άνετη και ποιοτική ζωή. Αποφύγετε να της πείτε ότι είστε εισοδηματίας από το ταμείο του ΟΑΕΔ γιατί αποστρέφεται τις δυσκολίες και τις δυσχέρειες. Κάντε της ένα δώρο που είναι όμορφο και στιλάτο και δείχνει ότι εκτιμάτε την καλλιέργεια του πνεύματος και της ψυχής της. Σε καμία περίπτωση μην της πάτε για δώρο κιμά ή ποδαράκια για πατσά. Αν έχετε εκλεπτυσμένο χιούμορ τότε θα μαζέψετε περισσότερους ψήφους στη συνείδησή της από όσους μάζεψαν κάποιοι πολιτικοί στην εκλογική τους περιφέρεια.

Πώς θα μείνει μακριά από τα πόδια σας

Δεν θέλω να σας χαλάσω το όνειρο, αλλά για να μείνει μια Ζυγός μακριά από τα πόδια σας θα πρέπει... να μυρίζουν και μάλιστα σε ακτίνα οικοδομικού τετραγώνου. Από την άλλη, μπορείτε να της δείξετε ότι ο λόγος της μετράει και την υπολογίζετε. Αυτό θα την κάνει να νιώθει ότι την αποδέχεστε και δε θα επιζητά κάθε τρεις και λίγο να είναι σπίτι σας. Αν, επιπλέον, της κάνετε κάπου – κάπου και κάποιο τηλέφωνο για να δείτε τι κάνει, τότε θα αισθανθεί ότι δεν είστε της άποψης «πέτα την πεθερά από το τρένο», αντίθετα τρέφετε συναισθήματα συμπάθειας προς το πρόσωπό της και έτσι θα επιδιώξει αρμονική συνύπαρξη μαζί σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved